Nože - jaké?
když to ten tumlík tak pěkně s tou ofrézovanou kulatinou (šestihranem) vymyslel, co když si na ní ještě narýsujete (vygravírujete) osu a rýhy střídavé délky podle šířek nože. Samozřejmě, že upínáme do sklíčidla, pokud je to obrážené něco kulaté.
NC soustruhy s ŘS Sinumerik 810T a 840D, YASNAC LX3. CAM KOVOPROG 2.7 až 4.13
- tumlik
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
bliknu ti to až ženská dojede od tchýně a dovalí foťákvak píše:Díky moc všem za rady. Jen by mi ještě zajímal ten forichtung na ustavení středu. Fotečka by nebyla? Díky moc

ale vypadá to takhle ,prostě přesně v ose prořízlé kotoučovou pilkou a chytneš to do univerzálky a najedeš do toho nožem a máš super přesný střed

hardmesr:jak jsi to myslel s těma čárkama ?
- Přílohy
-
- přípravek obrážečka.JPG (10.07 KiB) Zobrazeno 3311 x
- pindasek
- Kontaktovat uživatele:
jak a na co že se to vlastně používá? ja mám na cnc kulatý antivybrační držáky od sandviga a vypada to podobně ale nakonci to má drážkování a k tomu jsou dqalší, nechutně drahý kazety pro plátky:-)))
co se týče těch vyměnitelnejch plátků, tak na klasiku je to dobrý taky, hlavně závuty,, ale člověk si musí spočítat, jestli se mu to opravdu vyplatí...
naše firmička bere sandvig, kyoceru, pramet,,,
pramet je asi nejlevnější...
co se týče těch vyměnitelnejch plátků, tak na klasiku je to dobrý taky, hlavně závuty,, ale člověk si musí spočítat, jestli se mu to opravdu vyplatí...
naše firmička bere sandvig, kyoceru, pramet,,,