Průměr kuličkového šroubu
No jo moje angličtina je asi na takové úrovni jako že vím co je hello a bye a tím končím. Zkusím v pondělí zavolat do Tyma a uvidím. Díky za radu.
No, ta moje angličtina, byla s použitím překladače, a stačilo to
Rosta.

Takže at si to muzou stahnout vsichni, tak uvadim svuj postup ktery fungoval. Na emailovou adresu
industrie.as@ptg.contitech.de
jsem poslal maila (kdyz pisu do zahranici tak samozrejme anglicky kdyz uz nemecky neumim) poslal jsem toto:
Hello,
Can You please send me the registration number for Transmission designer 3.0 ?
Request code (ID number) is : Vaše číslo požadavku
Thanks a lot.
Best regards Vaše jméno
Ani nevim za jak dlouho ale v radu jednotek dnu dosel kod pro registraci. I Bob ktery anglicky (jak tvrdi) moc neumi to zvladl bez problemu - lidi snazte se taky trochu
industrie.as@ptg.contitech.de
jsem poslal maila (kdyz pisu do zahranici tak samozrejme anglicky kdyz uz nemecky neumim) poslal jsem toto:
Hello,
Can You please send me the registration number for Transmission designer 3.0 ?
Request code (ID number) is : Vaše číslo požadavku
Thanks a lot.
Best regards Vaše jméno
Ani nevim za jak dlouho ale v radu jednotek dnu dosel kod pro registraci. I Bob ktery anglicky (jak tvrdi) moc neumi to zvladl bez problemu - lidi snazte se taky trochu

Díky díky moc
Ja som na adresu industrie.as.@ptg.contitech.de poslal 19.7. len ID kód bez akýchkoľvek ďaľších obkecávačiek a na druhý deň 20.7. som mal registračné číslo aj s poďakovaním od firmy . 

Nemáš CNC - nič neznamenáš.
30.01.10 pokusne spustené CNC. Neviem, ako som mohol doteraz bez neho žiť. ><((((º>
http://www.fishpol.sk
30.01.10 pokusne spustené CNC. Neviem, ako som mohol doteraz bez neho žiť. ><((((º>
http://www.fishpol.sk
No já jim to taky posílal jen stylem please send me password for ..... ale už je to přes týden a pořád nic, tak jsem myslel jestli to není potřeba napsat nějak profesionálněji 

- Zdenek Valter
No password je asi něco jiného než registration numberAcemanLB píše:No já jim to taky posílal jen stylem please send me password for ..... ale už je to přes týden a pořád nic, tak jsem myslel jestli to není potřeba napsat nějak profesionálněji

Tedy adresát nemusel pochopit co vlastně chceš

Hm... , to se bohuzel stava diky SPAM filtrum emailovych serveru a mailovych provideru.
Kdyz Vam neprijde heslo na ten vypoctovy program ContiTECH
poslete prosim tu vygenerovanou zadost na muj mail kaplanj@seznam.cz nebo kaplanj@tyma.cz
a ja vam to heslo z nemecka nejpozdeji do druheho dne preposlu.
Hesla jsou neprenosna na jine PC.
Zdravi
Honza Kaplan
Kdyz Vam neprijde heslo na ten vypoctovy program ContiTECH
poslete prosim tu vygenerovanou zadost na muj mail kaplanj@seznam.cz nebo kaplanj@tyma.cz

a ja vam to heslo z nemecka nejpozdeji do druheho dne preposlu.
Hesla jsou neprenosna na jine PC.
Zdravi
Honza Kaplan