51/4" diskety darem

Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .

Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Pravidla fóra
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .

Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
hop_1

16. 1. 2020, 8:35

To není fonická hlava, na to je v magnetickém obvodu moc velká mezera. To je hlava z 1/2" datové mechaniky.
Jarda
mikiki

16. 1. 2020, 8:38

jj do Myslíkové jsem chodil rád.
Mex

16. 1. 2020, 9:04

Děkuji za fotku. Tím bych asi tu počítačovou pásku nepřečetl. :-(
Zkoušel jsem o té hlavě ANH680 něco najít, ale Google se chová jako partyzán a nic neprozradí.

Stejně takhle s odstupem docela obdivuju tu techniku. Když si představím, na jak mizerných strojích se to často dělávalo...
Díky.
Cjuz
Kontaktovat uživatele:

16. 1. 2020, 9:14

Mex píše: 16. 1. 2020, 9:04 Děkuji za fotku. Tím bych asi tu počítačovou pásku nepřečetl. :-(
Co tady?
http://najd.cz/projekty/projekt-mechaniky.php
Citace: Máte-li nějakou pásku a zajímá vás, co na ní může být, neváhejte mne kontaktovat. Můžeme se domluvit na nějakém pokusu o její přečtení.
Na konci poznávacího procesu je omyl zcela vyvrácen a my nevíme nic. Zato to víme správně.
Mex

16. 1. 2020, 9:31

Cjuz píše: 16. 1. 2020, 9:14 Co tady?
http://najd.cz/projekty/projekt-mechaniky.php
Citace: Máte-li nějakou pásku a zajímá vás, co na ní může být, neváhejte mne kontaktovat. Můžeme se domluvit na nějakém pokusu o její přečtení.
Šikovný borec.
Díky za odkaz. Nakonec se možná osmělím a zkusím mu napsat.
Ještě jednou díky. :-)

Jestli jste se koukli na to video: no nebyly to tenkrát krásné stroje?
Čumět při práci na USB Flash je o ničem. Ale dívat se na vrtící-se kotouče je paráda.
lapa
medaile za lepsi forum

16. 1. 2020, 9:40

chb píše: 16. 1. 2020, 8:15
elbarto píše: 16. 1. 2020, 8:08
chb píše: 15. 1. 2020, 9:11 jsem musel kouknout na lištu zda jsem pořád na CNC foru - že by IT vzdělání/praxe jako základ dobrého strojaře ?
... je to krásná vzpomínka na mládí většiny z nás. Plkaní o špatné náladě na fóru či nekonečné politické rozepře mi přijdou podstatně víc mimo mísu.
to nebyla výtka, (sám tam také patřím) jen překvapení, kolik IT se (ke stáru ?) baví strojařinou. Jistě na to má vliv směrování fora, neb CNC je vlastně z poloviny "počítač".
Jo jo, na policce je HP Omnigo 100, Psion 3c, v kumbalku TI-58 (bohuzel ne C) - tehdy v Tuzexu za 4 mesicni platy - pac bony byly pres vekslaky, ale zase na druhou svobodny mladenec bez zavazku ..., na dalsi policce snad jeste ZX Interface 1, 2x MicroDrive a pod posteli v krabici 1/2 palcova paska z EC-1040 (Memorex Quantum CX 3200 FCI Total surface certified :-) ) ...
Prosel jsem si od ZX Spectra 48 K RAM pres jeho modifikaci pro CP/M a novoborske PC NB, Pentia 286/386 DX40/ Pentium/ ruzne ty Celerony az k dnesnimu 16GB RAM stroji s několika vláknovým procesorem, "neuveritelnym" SSD diskem ...
Jo jo, "nikdo nebude potrebovat nikdy vice nez 640 KB operacni pameti" ... Na kolika GB se dnes ty jeho OSy nerozebehnou?
Ano, to se se ani nesnilo o videu, 3D hrach v relnem case a fotorealisticke grafice apod.. ale stejńe mel vizionar nejak malou vizi :D
IT mne sice zivi (prehazuji ruzne data reprezentujici penize tak, aby nejaci zbytecni cizinci meli o par miliard rocne vic), ale na stara kolena mi dela vetsi radost sponka upadavajici na udychane 300, vytunene bud vlastnimi udelatky podle webu, pripadne vlastnich napadu a nekolika kousky od Tumlika ...
Toz k te poznamce o IT :) .
Kostka těžko vysvětlí úsečce, natož bodu, že život má i jiné dimenze než má ten jejich ...
Mylan

17. 1. 2020, 8:27

Ja používam motory s tých páskových pamätí, asi / komutátorové 160V ss ?/.
SV18R,FA3AH,V23a,Plazma Berlan40,MIG ETP208,2H125,brúska z F1,Bomar160.120
Odpovědět

Zpět na „Prodej“