kde sehnat hřídel s ISO 30

ostatní motory, vřetena, regulace, snímaní otáček a jiné
robokop
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

16. 12. 2009, 6:43

jeden muj zakaznik ma taky frezku id sahosu a taky uz resil vymenu lozisek
nakonec si je nekde sehnal a vymenu mu provedl nekdo jiny
protoze ta cenova politika SAHOSu je silena
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)
QNX
Kontaktovat uživatele:

16. 12. 2009, 4:23

RaS: neprodám, je to v regálu jako záloha. To vřeteno je stále ve slušném stavu. Když odejde to na mašině, tak ho za 30min přehodím a můžu frézovat dál. Nemůžu si dovolit čekat několik dní na servis. S vyřazenými rotory neobchoduju, to byla jenom rada. Tuhle cestu bych prověřil v případě, že bych něco takového chtěl sehnat. (ale raděj bych si koupil vřeteno hotové). BTW ... poptej se Radka-B nedávno jsem mu (tedy jemu přímo ne) jedno vřeteno s ISO 30 prodal a nějak se jim nehodilo. Třeba je ještě volné
kovohemil
Sponzor fora
Kontaktovat uživatele:

16. 12. 2009, 6:54

Pochopitelně ti děkuji za radu ,chtěl jsi dát nějakej návod ,za to ti díky.Mezitím jsem nechal objednat to jak ukazoval Nemo z Ebay,ale přesto díky.
Snad už bude brzo ATC

http://www.kovohejduk.websnadno.cz/
RaS

16. 12. 2009, 7:12

QNX píše:RaS: neprodám, je to v regálu jako záloha. To vřeteno je stále ve slušném stavu. Když odejde to na mašině, tak ho za 30min přehodím a můžu frézovat dál. Nemůžu si dovolit čekat několik dní na servis. S vyřazenými rotory neobchoduju, to byla jenom rada. Tuhle cestu bych prověřil v případě, že bych něco takového chtěl sehnat. (ale raděj bych si koupil vřeteno hotové). BTW ... poptej se Radka-B nedávno jsem mu (tedy jemu přímo ne) jedno vřeteno s ISO 30 prodal a nějak se jim nehodilo. Třeba je ještě volné
přesto děkuji za nápad, ISO30 nechci, jako vřeteno za "pár tisíc" by se mi líbilo i s představou, že domky uchycení a vše okolo udělám sám, ale co jsem tak zatím zjišťoval tak ty ceny byly řádově jinde a za ty peníze v mém amatérském nasazení kdy se třeba měsíc na frézu ani nepodívám absolutně nevyplatí, už teď jsem investoval tolik, že kdyby to manželka věděla tak je důvod k rozvodu :D tak mě vřeteno za pár tisíc zaujalo..
Odpovědět

Zpět na „Ostatní elektromotory“