podle me, bude to v poradku

Podle mě nedodá, jakmile je celá plocha ocelová, tak se rozvibruje tak jako tak. Trocha toho betonu to možná zpomalí, ale nevyřeší, navíc časem by klidně mohlo vlivem vibrací, tepelné roztažnosti a dalším nepříznivým vlivům dojít k odtržení nalitého polymerbetonu. Fígl je právě v těch zalitých válečcích + nějaká armovací nespojitá klec zalitá v tom polymerbetonu. Zkušenosti s tím nemám, jen jsem si na tuhle problematiku udělal tento názor.robokop píše:myslim kdyz se to navrhne tak ze ocelovy by to fungovalo normalne a ten polymerbeton tomu doda tlumeni tak to neni zle
alespon tak nejak bych to navrhoval sam taky, taknejak nemam duveru kdyz by tam myli treba zility jen valecky se zavitem
i velké profesionální firmy v mnoha případech zalijou celou desku pod lineár z jednoho kusu, ne pouze ocelové závitové vložky .. např http://www.schneeberger.com/products/mi ... /products/" onclick="window.open(this.href);return false;sidonie píše:Podle mě nedodá, jakmile je celá plocha ocelová, tak se rozvibruje tak jako tak. Trocha toho betonu to možná zpomalí, ale nevyřeší, navíc časem by klidně mohlo vlivem vibrací, tepelné roztažnosti a dalším nepříznivým vlivům dojít k odtržení nalitého polymerbetonu. Fígl je právě v těch zalitých válečcích + nějaká armovací nespojitá klec zalitá v tom polymerbetonu. Zkušenosti s tím nemám, jen jsem si na tuhle problematiku udělal tento názor.robokop píše:myslim kdyz se to navrhne tak ze ocelovy by to fungovalo normalne a ten polymerbeton tomu doda tlumeni tak to neni zle
alespon tak nejak bych to navrhoval sam taky, taknejak nemam duveru kdyz by tam myli treba zility jen valecky se zavitem
Neříkám, že to bude úplně k ničemu, ale není to polymerbetonová mašina, polymerbeton je použit pouze jako závaží a vyplnění nechtěných prostorů. Opět můj názor.
To je sice pravda, ale co jsem aspoň o tom četl, tak pokud se polymerbeton při "lití" vibruje, tak při určité frekvenci to prakticky zkapalní a krásně to teče. A docela bych tomu věřil, protože jistě každý ví, jak se chová kečup a tohle je to samé - pevné částice v kapalině......xxx. píše:ps. pro vsechny co chteji neco "vylevat" - tak urcite ne polymerbetonem - tem ma ve spravnem slozeni konzistenci jako " jiz hodne ztuhly beton ktery tece naprosto minimalne - (prirovnal bych to k mazlave sypke hmote) "