Celkem se tesim na dalsi "argumentacni roviny/prostory", prece jen jeste zbyva cca 8 dnu - to je dost casu.
Moderátor: sysel
Asi nerozumíš svému stádu, i když tvrdíš že nejsi členem. Ale furt máš problém s pojmenováním "my", je to zajímavé protože se vyjadřuješ jak člen bubliny bureš.Mex píše: ↑19. 1. 2023, 11:00Nebudeme volit ... kdo je to "my" ?
Já ho nebudu volit, protože mně nepřipadá jako vhodný kandidát zrovna na prezidenta. Ale nejsem člen stáda, abych používal formulaci "my" a potřeboval dostat nějaké doporučení a někam se zařadit.
Ještě k tomu lhaní: možná by to chtělo uvádět vždy nějaké příklady (a ne nálepky), aby čtenář věděl, co konkrétně pisatel má na mysli.
Já o činnosti PP vím jenom chvíli, od doby, co vyhlásil kandidaturu na prezidenta. A za tu dobu zveřejnil několik různých variant o své minulosti. Takže jako etalon pravdomluvnosti na mě tedy rozhodně nepůsobí.
O jiné jeho činnosti nevím, takže tam jeho pravdomluvnost posoudit nedokážu.
Tedy samozřejmě vím, že působil v NATO. Ale o tom jak tam jeho působení probíhalo nic nevím, protože mě to nikdy nezajímalo.
O AB toho díky jeho už dost dlouhému působení v politice vím mnohem víc.
Mě by třeba (na to, abych AB nevolil na post našeho prezidenta) úplně stačilo toto (těch prvních osm vteřin), vůbec nic dalšího bych o něm nepotřeboval vědět:
líp bych to nenapsal
ZDENEK1.DOLEZAL píše: ↑19. 1. 2023, 12:22 Kdysi žil jeden člověk , všichni tvrdili že je lhář a podvodník.
Sešla se odborná komise vědců a učenců a ty ho taky odsoudily jako podvodníka a a lháře.
Nejvyšší moc té doby ho prohlásila za hlupáka - dnes by se dal nazvat dezinformátorem.
Prostý lid si křičel něco o hlupákovy a nevzdělanci.
Nakonec ho ty hodní a slušní odsoudily a zavřeli.
To jen můj postřeh k tomu kde bývá pravda.
Jenže pravda potřebuje desítky let k tomu aby se prokázala zatímco ti správní a slušní a demokratičtí ji znají he.
Hádejte kdo to byl.
byl toskánský astronom, filosof a fyzik těsně spjatý s vědeckou revolucí. Mezi jeho úspěchy řadíme vylepšení dalekohledu, rozmanitá astronomická pozorování, první z Newtonových zákonů pohybu a účinnou podporu Koperníkova systému. Často je uváděn jako „otec moderní astronomie“, „otec moderní fyziky“ a dokonce „otec vědy“. Jeho experimentální činnost je obecně považována za důležitý doplněk spisů Francise Bacona, jimiž byla založena moderní vědecká metoda. Galileova kariéra se kryla s tvůrčím obdobím Johannese Keplera. Galileovo dílo je považováno za nejvýznamnější průlom od dob Aristotelových, ač on sám nikdy heliocentrický systém neprokázal. Toto byl také důvod sporu s papežem Urbanem VIII., který jej žádal, aby věc prezentoval pouze jako hypotézu, než budou objeveny nepopíratelné důkazy.[2] Galileo je považován za průkopníka svobodného vědeckého zkoumání.[3] Za nedovolené publikování svých vědeckých názorů byl dvakrát postaven před inkviziční soud a nakonec i odsouzen. Trest žaláře mu byl zmírněn na domácí vězení, ve kterém byl držen až do své smrti.
Galileo Galilei (15. února 1564, Pisa – 8. ledna 1642,
Díky za to video.Thomeeque píše: ↑19. 1. 2023, 11:37 Mě by třeba (na to, abych AB nevolil na post našeho prezidenta) úplně stačilo toto (těch prvních osm vteřin), vůbec nic dalšího bych o něm nepotřeboval vědět:
https://facebook.com/generalpavel/video ... 541342957/