Celkem se tesim na dalsi "argumentacni roviny/prostory", prece jen jeste zbyva cca 8 dnu - to je dost casu.
Prezidentska volebni kalkulacka 2023
Moderátor: sysel
Kdyz uz neni kudy kam, tak i astrologie je dobra
.
Celkem se tesim na dalsi "argumentacni roviny/prostory", prece jen jeste zbyva cca 8 dnu - to je dost casu.
Kostka těžko vysvětlí úsečce, natož bodu, že život má i jiné dimenze než má ten jejich ...
Asi nerozumíš svému stádu, i když tvrdíš že nejsi členem. Ale furt máš problém s pojmenováním "my", je to zajímavé protože se vyjadřuješ jak člen bubliny bureš.Mex píše: ↑19. 1. 2023, 11:00Nebudeme volit ... kdo je to "my" ?
Já ho nebudu volit, protože mně nepřipadá jako vhodný kandidát zrovna na prezidenta. Ale nejsem člen stáda, abych používal formulaci "my" a potřeboval dostat nějaké doporučení a někam se zařadit.
Ještě k tomu lhaní: možná by to chtělo uvádět vždy nějaké příklady (a ne nálepky), aby čtenář věděl, co konkrétně pisatel má na mysli.
Já o činnosti PP vím jenom chvíli, od doby, co vyhlásil kandidaturu na prezidenta. A za tu dobu zveřejnil několik různých variant o své minulosti. Takže jako etalon pravdomluvnosti na mě tedy rozhodně nepůsobí.
O jiné jeho činnosti nevím, takže tam jeho pravdomluvnost posoudit nedokážu.
Tedy samozřejmě vím, že působil v NATO. Ale o tom jak tam jeho působení probíhalo nic nevím, protože mě to nikdy nezajímalo.
O AB toho díky jeho už dost dlouhému působení v politice vím mnohem víc.
Napíšu to teda jednoduše, já naprosto přesvědčivě usvědčeného lháře, který jen křičí kampááň když se mu něco nelíbí a všeobecný rozhled má na úrovni pomocné školy, rozhodně volit nebudu. Jako krizový manažer, co o sobě strašně rád tvrdil, se projevil v době kovidu, takový chaos co způsobili se hned tak nezažije.
SM16A, FN20, 3E710B, CDC7-2, HO02, CO2laser, Fiber.. propagator www.atreon.cz
Mě by třeba (na to, abych AB nevolil na post našeho prezidenta) úplně stačilo toto (těch prvních osm vteřin), vůbec nic dalšího bych o něm nepotřeboval vědět:
https://facebook.com/generalpavel/video ... 541342957/
mimooborová naplavenina • kolowratský zázrak™ • NPS • GCU • HirthCalc • ncDP.ino
líp bych to nenapsal
Obvykle se dějí věci obvyklé. Méně často se dějí věci neobvyklé a zcela vyjímečně se dějí věci vyjímečné...
Masturn 40 CNC, Hermle UWF1200H CNC a pár klasik
http://www.radialengine.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.autopejsek.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
Masturn 40 CNC, Hermle UWF1200H CNC a pár klasik
http://www.radialengine.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.autopejsek.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
-
ZDENEK1.DOLEZAL
Kdysi žil jeden člověk , všichni tvrdili že je lhář a podvodník.
Sešla se odborná komise vědců a učenců a ty ho taky odsoudily jako podvodníka a a lháře.
Nejvyšší moc té doby ho prohlásila za hlupáka - dnes by se dal nazvat dezinformátorem.
Prostý lid si křičel něco o hlupákovy a nevzdělanci.
Nakonec ho ty hodní a slušní odsoudily a zavřeli.
To jen můj postřeh k tomu kde bývá pravda.
Jenže pravda potřebuje desítky let k tomu aby se prokázala zatímco ti správní a slušní a demokratičtí ji znají he.
Hádejte kdo to byl.
byl toskánský astronom, filosof a fyzik těsně spjatý s vědeckou revolucí. Mezi jeho úspěchy řadíme vylepšení dalekohledu, rozmanitá astronomická pozorování, první z Newtonových zákonů pohybu a účinnou podporu Koperníkova systému. Často je uváděn jako „otec moderní astronomie“, „otec moderní fyziky“ a dokonce „otec vědy“. Jeho experimentální činnost je obecně považována za důležitý doplněk spisů Francise Bacona, jimiž byla založena moderní vědecká metoda. Galileova kariéra se kryla s tvůrčím obdobím Johannese Keplera. Galileovo dílo je považováno za nejvýznamnější průlom od dob Aristotelových, ač on sám nikdy heliocentrický systém neprokázal. Toto byl také důvod sporu s papežem Urbanem VIII., který jej žádal, aby věc prezentoval pouze jako hypotézu, než budou objeveny nepopíratelné důkazy.[2] Galileo je považován za průkopníka svobodného vědeckého zkoumání.[3] Za nedovolené publikování svých vědeckých názorů byl dvakrát postaven před inkviziční soud a nakonec i odsouzen. Trest žaláře mu byl zmírněn na domácí vězení, ve kterém byl držen až do své smrti.
Galileo Galilei (15. února 1564, Pisa – 8. ledna 1642,
Sešla se odborná komise vědců a učenců a ty ho taky odsoudily jako podvodníka a a lháře.
Nejvyšší moc té doby ho prohlásila za hlupáka - dnes by se dal nazvat dezinformátorem.
Jenže pravda potřebuje desítky let k tomu aby se prokázala zatímco ti správní a slušní a demokratičtí ji znají he.
Hádejte kdo to byl.
byl toskánský astronom, filosof a fyzik těsně spjatý s vědeckou revolucí. Mezi jeho úspěchy řadíme vylepšení dalekohledu, rozmanitá astronomická pozorování, první z Newtonových zákonů pohybu a účinnou podporu Koperníkova systému. Často je uváděn jako „otec moderní astronomie“, „otec moderní fyziky“ a dokonce „otec vědy“. Jeho experimentální činnost je obecně považována za důležitý doplněk spisů Francise Bacona, jimiž byla založena moderní vědecká metoda. Galileova kariéra se kryla s tvůrčím obdobím Johannese Keplera. Galileovo dílo je považováno za nejvýznamnější průlom od dob Aristotelových, ač on sám nikdy heliocentrický systém neprokázal. Toto byl také důvod sporu s papežem Urbanem VIII., který jej žádal, aby věc prezentoval pouze jako hypotézu, než budou objeveny nepopíratelné důkazy.[2] Galileo je považován za průkopníka svobodného vědeckého zkoumání.[3] Za nedovolené publikování svých vědeckých názorů byl dvakrát postaven před inkviziční soud a nakonec i odsouzen. Trest žaláře mu byl zmírněn na domácí vězení, ve kterém byl držen až do své smrti.
- robokop
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Co se tyce toho lhani. Uvadel jsem zde toho vice vcetne argumentu proc to je lez.
Zcela zjevne je treba oznaceni PP za zapisovatele.
AB urcite vi jakou pozici zastaval a co to obnasi. Tvrdit ze byl zapisovatelem je tudiz jasna vedoma lez a je to neodpustitelne.
PP budu volit napriklad proto ze se takto nechova a vidim v tom sanci na zlepseni politicke kultury ktera diky AB padla na to nejnizsi polistopadove dno, a to jeste neni zdaleka konec.
Co se tyce astrologie, souhlas, drobny vliv tam patrne bude. Vesteni budoucnosti z hvezd je podle mne zneuziti k obohaceni.
Zcela zjevne je treba oznaceni PP za zapisovatele.
AB urcite vi jakou pozici zastaval a co to obnasi. Tvrdit ze byl zapisovatelem je tudiz jasna vedoma lez a je to neodpustitelne.
PP budu volit napriklad proto ze se takto nechova a vidim v tom sanci na zlepseni politicke kultury ktera diky AB padla na to nejnizsi polistopadove dno, a to jeste neni zdaleka konec.
Co se tyce astrologie, souhlas, drobny vliv tam patrne bude. Vesteni budoucnosti z hvezd je podle mne zneuziti k obohaceni.
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)
- robokop
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Ano odsoudili ho zaslepenci kteri odmitli zkoumat predlozene dukazy. Odmitli prehodnotit postoj na zaklade techto dukazu. Hnala je v tom kupredu jejich slepa vira. Takto se ale chovaji dnesni zastanci AB.
Dekuji za trefnou poznamku.
Dekuji za trefnou poznamku.
ZDENEK1.DOLEZAL píše: ↑19. 1. 2023, 12:22 Kdysi žil jeden člověk , všichni tvrdili že je lhář a podvodník.
Hádejte kdo to byl.
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)
A bacha ti, kteří máte doma kočku a chytili jste od toxoplasmu - v horším případě máte sklon hazardovat a to až smrtelně 
(když už byla zmíněna ta astrologie - toxoplasma a její vliv je položen tvrdými fakty, ale nemusíte tomu věřit
)
(když už byla zmíněna ta astrologie - toxoplasma a její vliv je položen tvrdými fakty, ale nemusíte tomu věřit
Kostka těžko vysvětlí úsečce, natož bodu, že život má i jiné dimenze než má ten jejich ...
Díky za to video.Thomeeque píše: ↑19. 1. 2023, 11:37 Mě by třeba (na to, abych AB nevolil na post našeho prezidenta) úplně stačilo toto (těch prvních osm vteřin), vůbec nic dalšího bych o něm nepotřeboval vědět:
https://facebook.com/generalpavel/video ... 541342957/
Že Babis lže o svých leckdy hodně nepruhlednych kseftech, to je celkem pochopitelne - skutečný stav se obtížně dohledava, takže ty lži se leckdy obtížně vyvraceji.
Ale že lze takhle primitivne - to mi hlava nebere
Nemá Babiš v tom svém štábu nějakého krtka? Nebo je tak blbej nebo sází na blbost svých příznivců?
A vedlejší efekt - Monika s touto potenciální první dámou se fakt srovnat nedá
To je jak s ruskou propagandou (viz. studie, kterou sem někam nalinkoval tuším HellGrip), člověku nad tím zůstává rozum stát, ale na danou cílovou skupinu i zcela okaté a vyvrácené lhaní funguje. Tj. bohužel ví dobře, co dělá.
mimooborová naplavenina • kolowratský zázrak™ • NPS • GCU • HirthCalc • ncDP.ino