jj modeláři jsou nebezpečný ,hlavně ty smrtelné nehody modelů ,sám jsem jich za svoji kariéru RC combatu 1/12 zmařil alespoň 20

Od EU se bude i Putin učit,, jak se tvářit jako demokrat ,a při tom lidi pěkně srát "
Moderátor: sysel
jj modeláři jsou nebezpečný ,hlavně ty smrtelné nehody modelů ,sám jsem jich za svoji kariéru RC combatu 1/12 zmařil alespoň 20

Asi to píšu blbě, když jsem tak nepochopen. Tak to zkusím ještě jednou.

Přesně tak
A řekl bych, že tak uvažuje nejméně 30% voličůprochaska píše: ↑28. 9. 2019, 10:32 , že lidé by měli mít právo sami sebe prodat do otroctví. Majitel by od nich pak mohl chtít práci, na oplátku by byl povinnen jim zajistit ubytování, stravu a zdravotní péči, přesně jako to bývalo ve starém Římě. A otroci by za to mohli reptat a držkovat, což je odedávna výsostné právo všech otroků

. Když jsem přemluvil tehdá kamaráda, aby si nechal platební terminály zavést (tehdy Europay asi za 2% a Visa za 2,5%), tak se mu taky zvedl obrat. Už se nepamatuju kolik, ale podstatně.
. Když jsem přemluvil tehdá kamaráda, aby si nechal platební terminály zavést (tehdy Europay asi za 2% a Visa za 2,5%), tak se mu taky zvedl obrat. Už se nepamatuju kolik, ale podstatně.Kdyby bylo na výběr, radši budu platit víc na zdravotním pojištění než bych si nechal nařizovat od nějaké pochybné autority, jestli smím jezdit bez helmy nebo ne. S takovou po mně za chvíli budou chtít techničák na kolo (takže bych musel své kolo dělané na míru vyhodit a koupit si čínský vrak ale s CE
 ) a průkaz že mám státem schválený výcvik pro jízdu na kole s přehazovačkou (což taky nemám, jak jsem s tím mohl doteďka žít). A ne, nejsem proti helmám, nosím ji a už se mi to vyplatilo. Jsem jen proti státnímu paternalismu, kdy mi státní úředníci, kteří, jak jsem si mnohokrát ověřil, nejsou ani chytřejší ani lepší odborníci než já, pořád něco přikazují.
) a průkaz že mám státem schválený výcvik pro jízdu na kole s přehazovačkou (což taky nemám, jak jsem s tím mohl doteďka žít). A ne, nejsem proti helmám, nosím ji a už se mi to vyplatilo. Jsem jen proti státnímu paternalismu, kdy mi státní úředníci, kteří, jak jsem si mnohokrát ověřil, nejsou ani chytřejší ani lepší odborníci než já, pořád něco přikazují.A taky se naučili zaklekávat
 , když vadíš v podnikání
 , když vadíš v podnikání  a pak ty škody budeme platit z našich daní. To mne taky dost sere. Co je proti tomu rozbitá řepa nějaké blbky, co neumí jezdit na kole a nemá helmu.
 a pak ty škody budeme platit z našich daní. To mne taky dost sere. Co je proti tomu rozbitá řepa nějaké blbky, co neumí jezdit na kole a nemá helmu.Mnoo, takové novinářské střevo, ale milá to holka jen tu svojí práci prostě vůbec nemá řemeslně zvládnutou, tak proč by ji takovej Babišovec a Zemanovec neroznesl na kopitech, tak jak to umí jeho vzoryfmodel píše: ↑29. 9. 2019, 2:11 Pěkně jí školí
https://www.narodninoviny.cz/video-mode ... -televize/
 prostě to jen umně manipulátorsky otočil, aby zakryl fakta na která se ho holčina chtěla zjevně zeptat
 prostě to jen umně manipulátorsky otočil, aby zakryl fakta na která se ho holčina chtěla zjevně zeptat   

Ok. Tak slož u své zdravotní pojišťovny cca 1 mega a nech si vystavit potvrzení že můžeš jezdit bez helmy. Kdyz se pak vysekáš na kole a budeš potrebovat neurochirurgickou operaci hlavy, tak by to mohlo stačit na operaci i na následnou rehabilitaci.
Zjevně mi nerozumíš
 Myslím to tak, že budu ve volbách hlasovat pro stranu, která bude mít co nejméně opatření kdy mi pro moje "dobro" budou něco nařizovat (třeba ty přilby) a to i za cenu, že to bude znamenat zvýšení zdravotního pojištění. Reálně by ale to zvýšení bylo nevelké, soudě například podle cen připojištění pro tzv. rizikové sporty do zahraničí. Což jsem ochoten zaplatit, svoboda rozhodování má pro mě velkou cenu.
 Myslím to tak, že budu ve volbách hlasovat pro stranu, která bude mít co nejméně opatření kdy mi pro moje "dobro" budou něco nařizovat (třeba ty přilby) a to i za cenu, že to bude znamenat zvýšení zdravotního pojištění. Reálně by ale to zvýšení bylo nevelké, soudě například podle cen připojištění pro tzv. rizikové sporty do zahraničí. Což jsem ochoten zaplatit, svoboda rozhodování má pro mě velkou cenu.Tak jsem si to pustil a přečetl. Pan Veselý v tom rozhovoru byl (podle mě) zbytečně útočný a arogantní. Pokud by si byl jist svou věci, tak při jeho schopnostech (když má prý několik cen) to mohl zvládnout elegantněji, řekl bych.Grad píše: ↑29. 9. 2019, 3:36Mnoo, takové novinářské střevo, ale milá to holka jen tu svojí práci prostě vůbec nemá řemeslně zvládnutou, tak proč by ji takovej Babišovec a Zemanovec neroznesl na kopitech, tak jak to umí jeho vzoryfmodel píše: ↑29. 9. 2019, 2:11 Pěkně jí školí
https://www.narodninoviny.cz/video-mode ... -televize/prostě to jen umně manipulátorsky otočil, aby zakryl fakta na která se ho holčina chtěla zjevně zeptat

To že někdo neumí, ještě neznamená že nemá pravdu
https://hlidacipes.org/zdenek-sarapatka ... -veseleho/
Modeláři v tomhle budou jen kolaterální oběti. Kvůli nim ta omezení nevznikají, ale bohužel je zasáhnou.