corona virus - obecna diskuze

Veškeré provozní záležitosti, dotazy a návrhy k fungování fóra a členů
Zamčeno
Mart76

19. 3. 2020, 9:57

tumlik píše: 19. 3. 2020, 9:46 přesně jak psal elbarto, stát se na vás (válka, mor, pandemie, blackout) v těch prvotních chvílích leda tak vysere :D
Mě tak ani nevadí, že se na mě stát vysere, ale vadí mě to, že mě to naférovku neřekne.
Kdyby řekli, čau lidi, zajebali jsme to, začněte si šít roušky sami, tak to beru a začnu šít o týden dřív.

Alespoň se tomu neschopnému cholerikovi začínají stavět vlastní lidi na zadní.
https://www.novinky.cz/zahranicni/koron ... y-40317068
Ale až to skončí, tak Babiš hodí Vojtěcha přes palubu a jmenuje ministrem Prymulu.
Vývoj HW, návrhy DPS (OrCAD, Eagle, Pads)
HellGrip

19. 3. 2020, 10:10

tumlik píše: 19. 3. 2020, 9:52
fmodel píše: 19. 3. 2020, 9:13
FandaR píše: 19. 3. 2020, 6:23 https://www.seznamzpravy.cz/clanek/myna ... lanky-home

Hlavně a´t si to přečtou ti co tu skotu čtou pravidelně a zas namelou nejakou špínu na prezidenta a vládu a přitom sami udělali úplne hovno, ani sousedům na nakup nezašli třeba. :lol:
Jen mě překvapuje že jsou ti kluci z Číny tak velkorysí a že tam nedaly do smlouvy ,,je zakázána distribuce do ty Hřípkovo Topkový vesnice" když jim vyhlásili válku a okopávaj jim permanentně kotníky :wink:
tak rozhodně by bylo záhodno vyvěsit po celém práglu tibetské vlaky a důsledně poukazovat na to porušování práv ve zkurveném komunistickém systému kam jezdí rudej šváb, přejmenovat nějaké náměstí podle dalajlámy a různé pěkné akce....námět pro mimiho :wink:

jinak ono tohle všechno stejně dřív nebo pozdějc bude, ale až bude po všem a až budou moct konečně v klídku ti prudiči vylézt z nor na jarní sluníčko :)
jarne? to si dost optimista😀
fmodel
Kontaktovat uživatele:

19. 3. 2020, 10:23

Příštího roku :lol:
http://www.rm-reznicek.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
Engineer
Kontaktovat uživatele:

19. 3. 2020, 11:19

Čau lidi ....
co vy na to: https://www.youtube.com/watch?v=POAOCd6Kz3I
:(
pafik

19. 3. 2020, 11:58

Mart76 píše: 19. 3. 2020, 9:57 ....Ale až to skončí, tak Babiš hodí Vojtěcha přes palubu a jmenuje ministrem Prymulu.
To si myslím taky, ale zatím nemůže, protože se mu do toho nikdo nepohrne.
Docela se děsím toho, až tohle skončí, jak vylezou zatuchlé evropské struktury (myslím ta, co se o ní nedá říct, že je breberka :) & spol.) a začnou hlásat, jak to dobře zmenežovali. A nikdo jim neřekne, jak to bylo doopravdy a jen budou všichni zase držet hubu a krok. :mrgreen:
tumlik
Sponzor fora
Kontaktovat uživatele:

19. 3. 2020, 12:51

Mart76 píše: 19. 3. 2020, 9:57 Mě tak ani nevadí, že se na mě stát vysere, ale vadí mě to, že mě to naférovku neřekne.
:lol: :lol: :lol: :lol:
předpokládám, že jsi se vrátil po třiceti letech z nějaké vzdálené galaxie a minulej týden jsi tady přistál s raketou, protože jinak si tu míru naivity nedovedu vysvětlit :D
....a to neber jako urážku, jen jsem se tak dlouho nezasmál jak teď
http://www.tumlikovo.cz/
Popularizační web nástrojařství a kovoobrábění
DwPetr

19. 3. 2020, 1:06

Mě ani na chvilku nenapadlo že by se o mě měl starat někdo jinej. Kdo je stát! Stát jsou všichni lidi. To že vláda neřeší distribuci roušky pro Pepka Vyskoče, je naprosto pochopitelný. Nejdůležitější je řešit strategický složky, primárně zdravotnictví, to se nesmí položit, potom další složky IZS. Bez těch složek by všechno krachlo.

Když vidím jak si šijou roušky vojáci, policajti, problém mají i v nemocnici, protože není kde brát, tak je úplně jasný že stát má úplně jiný starosti a má se co otáčet aby se z toho dostali. Nikdo jinej jak vláda nic nikde nevyjedná, takže i když to může dělat blbě, tak to dělá alespoň nějak.

Docela šplhá Hamáček, za mě dobrý, po tom co předváděl dřív.

Nejhorší jsou hovnometi co na sociálních sítích melou sračky o tom jak jim nikdo neutirá prdel, místo toho aby buď přiložili ruku k dílu, nebo alespoň byli zticha a začali používat hlavu.

Ta evropská pakáž snad už nedostane odvahu vystrčit nos a už vůbec něco někde žblechtat.
H63,GH560,KFD250,HON200,16K20,4C,NK203,SMC8B,OSK36,SH4d,SV4d,BPH20,2UD,SDJ300...
prcek

19. 3. 2020, 1:18

Problem je, ze lidi ted delaji veci, ktere mohli delat tyden zpatky, kdyby se jim netvrdilo, jak to neni potreba. Myslim, ze ti, kteri nakoupili a ted sedi v uzavrene vesnici, jsou na tom lepe, nez jejich sousedi, kteri si rikali "nebudu panikarit".
--
Všechno je snadné, než to zkusíš sám.
elbarto

19. 3. 2020, 1:49

Pokud jde o vesnice, kde si moraváci v karanténě udělali bál, tak tam můžou být rádi, že na ně armáda nehodí bombu ... Trump by s nima naložil asi podobně.
Zrovna jsem našel asi kilometr nové bavlněné látky na povlečení po bábě švadleně, tak to rovnou vezu šičkám na roušky. Prostě pomáhejme sami sobě. Zmrd.. co na této situaci mají snahu vydělávat bych střelil za vesnici.
fmodel
Kontaktovat uživatele:

19. 3. 2020, 2:11

elbarto píše: 19. 3. 2020, 1:49 Zmrd.. co na této situaci mají snahu vydělávat bych střelil za vesnici.
Naprostý souhlas ,jako za války -jen bych jim dovolil vykopat vlastní hrob.
http://www.rm-reznicek.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
HellGrip

19. 3. 2020, 2:14

to ste ešte dosť mierni
Mart76

19. 3. 2020, 2:14

tumlik píše: 19. 3. 2020, 12:51 předpokládám, že jsi se vrátil po třiceti letech z nějaké vzdálené galaxie a minulej týden jsi tady přistál s raketou, protože jinak si tu míru naivity nedovedu vysvětlit :D
To víš, já jsem rovnej a férovej chlap. A většinou se potkávám jen s rovnýma a férovýma lidma, jak se říká: vrána k vráně sedá. Co řeknu to platí a nikdy nepodrazím kámoše.
Takže mám trochu problém při setkání s lidma, co jsou křiváci. Bohužel na ně nejsem naučenej.
A když mi křivák z televize tvrdí, že roušky budou, tak naivně předpokládám, že budou.
Vývoj HW, návrhy DPS (OrCAD, Eagle, Pads)
Milan199

19. 3. 2020, 2:47

Mart76 píše: 19. 3. 2020, 2:14
tumlik píše: 19. 3. 2020, 12:51 předpokládám, že jsi se vrátil po třiceti letech z nějaké vzdálené galaxie a minulej týden jsi tady přistál s raketou, protože jinak si tu míru naivity nedovedu vysvětlit :D
To víš, já jsem rovnej a férovej chlap. A většinou se potkávám jen s rovnýma a férovýma lidma, jak se říká: vrána k vráně sedá. Co řeknu to platí a nikdy nepodrazím kámoše.
Takže mám trochu problém při setkání s lidma, co jsou křiváci. Bohužel na ně nejsem naučenej.
A když mi křivák z televize tvrdí, že roušky budou, tak naivně předpokládám, že budou.
Důvěra je hezká věc. Bohužel jsme nuceni v životě komunikovat i s lidmi pro které je vlastní prospěch nadevše. Pak je ještě extra sorta gaunerů který škoděj už pro ten pocit někomu uškodit.
Umět tohle vyselektovat je základ přežití. Pokud někdo lže den po dni - ráno v poledne večer // a v televizi jsem už dlouho nic jiného neviděl // tak mu proboha nemůžu věřit ani pozdrav.
Josef
Sponzor fora

19. 3. 2020, 3:22

fmodel píše: 19. 3. 2020, 2:11
elbarto píše: 19. 3. 2020, 1:49 Zmrd.. co na této situaci mají snahu vydělávat bych střelil za vesnici.
Naprostý souhlas ,jako za války -jen bych jim dovolil vykopat vlastní hrob.
Pokud to ho vydělávání zapojíš i politický kapitál, nelze než souhlasit.
Konec ledna: MUDr Svoboda žádá zařadit na program schůze projednání připravenosti na epidemii. Koalice návrh zamítá, že je všechno připravené a všeho je dost. Takže jde dohledat kdo jak hlasoval.
Začátek března(asi): Roušek a respirátorů je podle premiéra a ministra zdravotnictví dostatek. Babiš se nabídnul, že je rozveze. Nikomu nic nedovezl, takže je patrně zpronevěřil. Nebo mu sebrali řidičák? Dále hledat netřeba.
Začátek března: Hamáček chce aktivovat krizový štáb. Premiér nedovolí. Podle usnesení by měl ministr vnitra štábu předsedat. I tady se někdo ozval, že by to nezvládal. Tak to nadále nezvládal premiér s ministrem zdravotnictví. Ochranné prostředky nemá ani zdravotnictví.
Půlka března: krizový štáb je instalovaný, předsedá mu náměstek ministra zdravotnictví. Ministři za socany se zdržují hlasování. Zavedena povinnost nošení roušek, které ovšem Babiš stále nikomu nedovezl. Pouze Hamáček situaci nezvládl a zajistil pro svůj resort ochranné pomůcky. Premiér a ministr zdravotnictví situaci zvládají a stále pomůcky slibují. Proslýchá se, že Hamáček situaci dále nezvládá a zajišťuje roušky a respirátory i pro ostatní v Číně. Ministr kultury se omluvil, že pro občany a složky IZS nemá ochranné pomůcky. Njn, hygiena je taky kultura...
Hamáček pro samou práci nezvládá pořádat tiskové konference, kde by zvyšoval svoje PR. Pokud je pořádá premiér a ministra vnitra pozve, odskočí si bez převleku v pracovní mikině, čímž hrubě narušuje dress code a kazí PR. Tomu bych nesvěřil ani trafiku...
DwPetr

19. 3. 2020, 3:25

V týhle situaci je nějakej dreskód úplně u prdele.
H63,GH560,KFD250,HON200,16K20,4C,NK203,SMC8B,OSK36,SH4d,SV4d,BPH20,2UD,SDJ300...
Zamčeno

Zpět na „Provozní záležitosti“