Co jste dneska bastlili?
Právě že kdyby to mělo být k něčemu tak ano ale vzhledem k tomu že jim dělám kus za 5 kč tedy celkový rozpočet 5 tis kč a nikdy se to opakovat nebude tak jsem to zavrhl.kenybz píše:no kdyby se to mělo opakovat ty série tak by šla udělat prostřihovací forma
Navíc to dost hořelo, celá zásilka se opozdila a tak jsem dostal víčka a druhý den jim dodal 300ks aby to mohli nechat na magistrátu zapečetit.
XpertMill, Gravos, Ninos, Galaad
IQ156
-1500Kč, -520Kč, -1čokoláda, - 28000Kč
www.freeair.cz www.rotexelectric.eu www.retrofitcnc.cz
IQ156
-1500Kč, -520Kč, -1čokoláda, - 28000Kč
www.freeair.cz www.rotexelectric.eu www.retrofitcnc.cz
- Pepa z depa
čau, to je hodně dobrý, kreslil jsi sám, nebo to jde někde stáhnout dle grafiky?
Žiju abych tvořil, tvořím abych žil. www.PePeSysel.cz
máša: vřeteno voda 1,5kW, měnič Delta, 2Nm 3f 60V krokáče, Yako drivery, lineáry a kuličkáče Hiwin,
vynikající Gravos GVE-64 na 125kHz, rám 8mm ocel vylita plastbetonem, vše na masivním litinovém stole.
máša: vřeteno voda 1,5kW, měnič Delta, 2Nm 3f 60V krokáče, Yako drivery, lineáry a kuličkáče Hiwin,
vynikající Gravos GVE-64 na 125kHz, rám 8mm ocel vylita plastbetonem, vše na masivním litinovém stole.
Sice to není nic moc, ale já mám radost
nejdříve na NC soustruhu jsem si to stočil a pak dál do malého a tam si to vysoustružil. materiál 7075

Naposledy upravil(a) Lify dne 29. 3. 2018, 3:10, celkem upraveno 1 x.
Šikovnej nerozhodnej trpaslík
Věčný tazatel
Věčný tazatel
Ta stopa po čelisti je tam místo ozdobnýho gravírování ? 

- Pepa z depa
Čau dobrá práce, protože detaily dělají celek, vyzkoušej na to nalepit po obvodu dokola vyřezanou fólii se vzorem, vyřezanou skalpelem nebo lépe řezacím plotrem a naleptej tam ten vzor, nebo elektro erozivně vyber materiál, slaná voda a trafičko má doma každej, nebo jen stříkni sprejem
Žiju abych tvořil, tvořím abych žil. www.PePeSysel.cz
Taky něčím přispěju - dodělal jsem spodní zábradlí pro darmožrouty, aby mohli chodit sami bezpečně po schodech, materiál nerez, tak snad to k něčemu bude a nespadnou...
Naposledy upravil(a) brutal dne 29. 3. 2018, 4:49, celkem upraveno 1 x.