Ale tu práci nemáš jistou tak že o něj příjdeš ,tenkrát když jsi nechtěl dělat byl kriminál

Moderátor: sysel
Ale tu práci nemáš jistou tak že o něj příjdeš ,tenkrát když jsi nechtěl dělat byl kriminál
Nevím jak si na tohle propojení přišel, ještě ti chybí do vyběru zařadit učitele, hasiče doktory, pečovatelský služby, protože ani ti podle toho měřítka nepatří do segmentu který vytváří materiální hodnoty.
Mno, asi zalezi na socialni bubline. Pokud si pamatuju z konce 80. let tak vtipu o policajtech bylo prehrsel, a zeleny mozky i pres veskerou propagandu taky ztraceli popularitu. Ale otevrene se to najevo davat nemohlo, ponevadz te jinak system semlel...
To s těmi Kurdy mě taky sere.
Turecko, ale treba i Maroko maji silnou pozici v tom, ze maji prehled o nekterych nebezpecnych priprchlencich (a podeli se o informace s evropskymi staty), ale kdyz se EU, nebo treba jen Francie cuka, nebo ma k necemu namitky, tak neco nereknou/reknou pozde/utecou jim nejaci lide pres hranice atp. jen jako pripominku, ze by to mohli udelat ve vetsim.
Tak sankce nebudou jinak pustí běžence (jak sám hlásá) a s nimi přátelé islamisty ,a z toho je makronek s makrelou v prdeli .
Bordel tu byl téměř nevýslovný, vždyť jsem tady žil, pozoroval a vadilo mi to. Pokud tedy za bordel nepovažujeme situaci, kdy se lidé sami rozhodují co a jak budou dělat, to tu opravdu nebylo. O policajtech kolovalo tolik vtipů, že si je ani všechny nepamatuju
Erdoğan nás má tak trochu v pastifmodel píše: ↑11. 10. 2019, 7:54Tak sankce nebudou jinak pustí běžence (jak sám hlásá) a s nimi přátelé islamisty ,a z toho je makronek s makrelou v prdeli. Já nevím ?bydlet s nepřítelem v jedné domácnosti nebo ho mít za plotem ?tak já jsem spíš pro to za plotem ? Co dalo práce našim předkům zahnat Turky ,a jak víme dějiny se opakují.
No jestli je to pravda tak se gerontofil pěkně rozvášnilDwPetr píše: ↑11. 10. 2019, 10:33 Když nemůže na turka, tak si najde slabšího protivníka
https://megazpravy.cz/macron-chce-vylou ... otektorat/