Magiho výzkumný ústav
- magi
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
http://www.novinky.cz/koktejl/157569-ka ... ientu.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Dle úpravy hnojiště poznáme hospodáře, dle výsledu voleb jakýchkoliv duševní úroveň voličů.
- magi
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
Jestli si pamatuješ, už nekde na začátku tohoto vlákna padlo, že si mám otevřít liposukční klinikuzami píše:Na první pohled mi to připadlo trochu morbidní, ale co bychom neudělali pro záchranu planety, že.......![]()
Miloš
Dle úpravy hnojiště poznáme hospodáře, dle výsledu voleb jakýchkoliv duševní úroveň voličů.
A ty ji ještě nemáš? Někde jsem četl, že stav hovězího dobytka u nás rapidně klesá, tak čím to chceš v budoucnu krmit?magi píše: Jestli si pamatuješ, už nekde na začátku tohoto vlákna padlo, že si mám otevřít liposukční kliniku![]()
![]()
- magi
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
No kamaráde, tuhle mi v naší hospodě taky vyrazili dech. Ptal jsem se kam dávají vyjetej fritovací olej, že bych si ho od nich bral.
Tak jim ho prý odváží nějakej pan X a platí jim za něj 10,- / kg.
Tak jim ho prý odváží nějakej pan X a platí jim za něj 10,- / kg.
- magi
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
Ty brďo takovou blbost jsem kdysi udělal. Nalil jsem do motorové pily řepkáč. Bylo to v době kdy jsem dělal doma kovoobrábění a řepkáče jsem měl 3 řitě (než jsem zjistil že Katol je na závity mnohem lepši a nezasychá).
S pilou se párkrát řízlo a pak půl roku ležela. Po půl roce to vypadalo že je řetěz a lišta z jednoho kusu železa, jak to bylo přilepené. Katastrofa.
S pilou se párkrát řízlo a pak půl roku ležela. Po půl roce to vypadalo že je řetěz a lišta z jednoho kusu železa, jak to bylo přilepené. Katastrofa.
to unás ve fabrice se každej rojk mění ve všech strojích hydraulickej olej , je mi uplně dobreku když vidím těch 20 dvoustováků vyjetýho hydrauličáku jak se veze někam na likvidaci a ještě se ta likvidace těžce platí. 
- magi
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
Tak to domluv, beru všechno
Jenže oni potřebujou protokol o zlikvidování, že? To bych si musel jako na oko koupit kamna na vyjetý olej.