Člověče, já ti nevím, ale ty jsi se poučil a volíš Babiše a Zemana? Odbivuji tvoji jasnozřivost.

Člověče, já ti nevím, ale ty jsi se poučil a volíš Babiše a Zemana? Odbivuji tvoji jasnozřivost.
Že je to blbá vláda a zkurvíme jim statistiku, a budou nejhorší v EU a to jim patří
Co to zase hulíš? Takový bláboly, to tu ještě nebylo.Josef píše: ↑20. 1. 2021, 9:57Člověče, já ti nevím, ale ty jsi se poučil a volíš Babiše a Zemana? Odbivuji tvoji jasnozřivost.A o té neuctivosti mi vyprávěj. Pokud si pamatuji o trochu zpátky, tak ty jsi byl jeden z těch největších hulvátů při obhajobě Babiše a Zemana. Dokonce jsi napsal, že ty a ještě jeden diagnostik rozhodujete o tom, co se bude psát na tomto fóru. Máš docela krátkou paměť. Kvůli tobě a páru dalších sprosťáků ztroskotal už připravený sraz odřeknutím sponzoringu srazu a i provozu fóra. A ještě dodám, že sponzor se opravdu poučil a sleduje občas jak to pokračuje a je rád, že to tenkrát odpískal. Nic se nezměnilo a peníze dal na jinou prospěšnou činnost.
Starej se o svoje eurofondy. Co a zda vůbec se bude něco vracet, to se teprve uvidí. A předpokládám, že pokud by se něco muselo vracet, tak to nová vláda bude chtít po agrofertu zpátky. Pokud teda bude nová vláda. Že by to chtěl Babiš vrátit sám od sebe, o tom pochybuju.dovla píše: ↑20. 1. 2021, 9:09Idealista. 4 roky bude na vás niekto "orať" a potom aj tak nič nezmeníte. Ako ste vymenili Babiša? Nijako. Pritom vás okráda celý jeho Agrofert. Všetky eurofondy bude musieť nakoniec zacvakať váš štátny rozpočet, teda aj z vašich daní.
Ale musím uznať aspoń že tá vaša vláda nie je iba samý plagiátor,mafián a daňový podvodník , eurofondy vám nespravuje bábkoherečka a pod. ako tá naša terajšia.
Tezko radit co ma vlada delat kdyz prisla o duveru lidi ve smysl opatreni (a zhusta diky svemu vlastnimu pristupu k opatrenim i jejich dodrzovani a vymahani).milan.83 píše: ↑19. 1. 2021, 11:32 Tohle je prostě debilita lidí. Vláda řekne neshlukujte se, tak co všichni udělají při prvním sněhu? Všichni hrrr na hory do jednoho chumlu. Sice se tam moc lidí nenakazí, ale ono stačí, kdyby se tam nakazilo pár procent těh lidí. Oni to nevědomky prsknou dál a už to jede.
To se to pak držkuje, že to vláda nezvládá.. A co má vláda dělat? Může nám maximálně radit, jak se chovat. To si většina lidí řekne, že jsou to dementi a na opatření se vesele kašle. Tak se přitáhnou šroubky. A vláda je pr lidi ještě větší banda dementů. Tak se šroubky přitáhnou ještě víc a ... Na každé omezení, které má pomoct, reagují lidi rebelií a stížnostmi na vládu. Jenže tudy cesta nevede. Když bychom byli "poslušní" a opatření důsledně dodržovali, opatření by se rychleji rozvlnila, mohla by být mírnější a mohli bychom volněji dýchat. Dokud tohle nepochopíme, nikdy se z toho nevyhrabeme.
Nejsem si 100% jist, ale dle mého teoreticky rektor přednášet může. Minimálně za mě u nás na fakultě děkan přednášel. Samozřejmě bude to tak 1 přednáška týdně. Ale ono stejně popravdě profesoři těch přednášek moc nemají. Tady je navíc potřeba oddělovat od sebe přednášku jako takovou a různá cvičení, praktika, laboratoře atd. (ať už navazující na přednášku, resp. jako součást předmětu, nebo samostatná). Ty už dělá asistent, nikoliv přednášející profesor.milan.83 píše: ↑19. 1. 2021, 11:44Malinko bych tě opravil. On je rektor. To už není kantor, on už neučí. Rektor je na té škole v podstatě politická funkce. Jmenuje papaláše a stará se o to, aby mu to klapalo po finanční stránce. Rektor je jmenovaný na 4 roky a může být jmenován dvakrát. Jeho učitelské poslání tedy má na nějakou dobu pauzu, pak se k tomu může vrátit. To je ale něco podobného, jako kdybys dělal ředitele fabriky a pak se měl vrátit k mašině. To radši půjde do vysoké funkce jinam a na učení se vy...
Hele, a věř tomu, že tu distanční výuku z domu dělají. Alespoň naše mladá měla učitelnici doma u počítače. Kamarádka taky učí a taky vše jede z obýváku.
Jinak máš pravdu, univerzita je "slušně velká firma". Ale čím větší firma, tím jednodušší je všechno organizovat přes videohovor. Ono je to poměrně o dost levnější. My máme několik poboček a většinu porad jedeme online. Nedávno nás na poradě bylo 60 připojených uživatelů. Firma tak oproti běžným poradám ušetřila zhruba 15 tis na cestovném.
A pryč od tématu, to umíš znamenitě. Možná v tobě něco koluje a házíš to na druhé. Můžu to na toto fórum napsat, dovolíš mi to hlídači obsahu? Nebo jen tvoje bláboly a dehonestace jsou povoleny? Pokud si to myslíš, tak mne to nepřekvapuje. Napsal jsem ti jak to bylo a to se špatně čte.
A není to jedno, když už to chytil? I když jinak je to jistě inteligentní člověk, ale měl na to holt svůj názor, kterej nebyl evidentně správnej. Je jen třeba mu popřát, aby to přežil, ale aby sii to vylahodil, aby nakonec někde netvrdil, že to vlastně byla chřipečka a že promořování je to pravý ořechový.aleshonsa píše: ↑20. 1. 2021, 2:22
Nejsem si 100% jist, ale dle mého teoreticky rektor přednášet může. Minimálně za mě u nás na fakultě děkan přednášel. Samozřejmě bude to tak 1 přednáška týdně. Ale ono stejně popravdě profesoři těch přednášek moc nemají. Tady je navíc potřeba oddělovat od sebe přednášku jako takovou a různá cvičení, praktika, laboratoře atd. (ať už navazující na přednášku, resp. jako součást předmětu, nebo samostatná). Ty už dělá asistent, nikoliv přednášející profesor.
Te je hajzl ten Babiš. I za tu oblevu může, pacholek jeden!t256 píše: ↑20. 1. 2021, 2:44 https://www.novinky.cz/domaci/clanek/st ... u-40348442
EU nam objednala vakcinu uz nekdy v lete, ale ti vladni bridilove koupili strikacky az v prosinci a mysleli si, ze je lod doveze z Ciny za tyden. A za teto situace tu nejaka kobliha bude tvrdit, ze kdyby nam vakcinu zajistoval babis, byli bychom na tom lip. A jeste se bude certit, kdyz ji nazvu vylizanou. Ale babis vam vysvetli, ze strikacky nejsou v cele Evrope, ze koblizky...