Co jste dneska bastlili?
Tak já koupil nepoužitej...
Jen nesedí do stolu - má užší kameny. Tak už mám asi rok doma 30 mm plotnu na mezikus. Naležato je to jedno, chytnu ho upínkama, ale nastojato ho chci mít zúhlovaný. Tak mám na dlouhé večery co dělat...
Jde hlavně použít i jako jednoduchá dělička. Jen si zrob centrážní čep (je tam díra 40H7) na univerzálu.
Ta brzda je u něj super.
Jen nesedí do stolu - má užší kameny. Tak už mám asi rok doma 30 mm plotnu na mezikus. Naležato je to jedno, chytnu ho upínkama, ale nastojato ho chci mít zúhlovaný. Tak mám na dlouhé večery co dělat...
Jde hlavně použít i jako jednoduchá dělička. Jen si zrob centrážní čep (je tam díra 40H7) na univerzálu.
Ta brzda je u něj super.
Už naň matroš leží na stole
na celou placku
Ale tenhle bude primárně na rychloupínáky a na svěrák, a kde co. Mám ještě jeden, tam bude nezávislá 315 čtyřpakna. Na tu jsem donesl placku, stáhnu ji, aby měla jak čep do stolu, tak kužel do 4 pakny, a to bude taková vertikální dělička na patvary. Na horizontální děličku mám IRU320, mám k němu snad i 2, nebo 3 dělící kotouče. Ten je ale o dost těžší, na ten mám uloženou bokem 3paknu 315, ale nemám placku pod ní... ty snad nikdo nevyhazuje, nebo co 

H63,GH560,KFD250,HON200,16K20,4C,NK203,SMC8B,OSK36,SH4d,SV4d,BPH20,2UD,SDJ300...
Přehazuju vidlema samý mašiny, otočáky, svěráky, kulatiny, litiny, nástroje, postroje a kus placky 32cm nikde. A to jsem ještě nezačal chtít hledat hranol. Blbej 10x10 tam nenajdu za celej rok 

H63,GH560,KFD250,HON200,16K20,4C,NK203,SMC8B,OSK36,SH4d,SV4d,BPH20,2UD,SDJ300...
To by ma celkom zaujímalo...mikroelektráreň na koĺko kw? A kde to ako plánujú inštalovať?
To že niekto nerozumie tomu čo píšem, neznamená že som troll 

Šels do toho po hlavě

http://www.rm-reznicek.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
Vítej v klubu

Něco jsem brousil flexou. Celou dobu ohnutej. Pak jsem se chtěl zvednout a potkal jsem dva plechy nabodovaný k sobě, zrovna na tu hrani. Cvakla mi čelist, sáhnu na hlavu a barva. Kdyby to bylo cokoliv jiného, tak tam ani nejezdím, zaštupuju sám.
Hold jsem strkal hlavu kam jsem neměl
.
Měsíc zpátky jsem zase potkal obrážecí hlavu, když jsem se hrabal v rozvaděči. Je přimontovaná zboku nad ním. Frézka má svůj vlastní jeřábek.
Hold jsem strkal hlavu kam jsem neměl

Měsíc zpátky jsem zase potkal obrážecí hlavu, když jsem se hrabal v rozvaděči. Je přimontovaná zboku nad ním. Frézka má svůj vlastní jeřábek.