GeeSnake: s tim pujcovanim to jde ale zase kvuli tomu jezdit k nemu je na prd, ale rozhodne dalsi plus.
Zdenek Valter: no videl jsem to taky na to, protoze parametrove vychazi nejlepe. Byl jsem se na nej podivat, 400km na otocku. Ale prvni co bylo, tak loze u sklicidla bylo docela hodne rejpnute (cca 10cm). Na to ze je to relativne novy soustruh, tak me to docela vadilo. Navic k tomu neni zadne prislusenstvi, zadne dalsi kola.
Malicko byl slyset na loziskach ale tak to neni problem. Vule v ulozeni byla taky nejaka, kdyz clovek dal na hodinky a vzal za sklicidlo tak se to hnulo. Pri stoceni cca 8cm kulatiny a prilozeni hodinek na posuv a prejeti, tam byl rozdil cca 1 desitku. Takze neco mel taky za sebou.
Nejvic co mi vadilo bylo to, ze pri zmene smeru podelneho posuvu to neslo prehodit pakou za chodu univerzaly, muselo se to zastavit, prehodit a pak to mohlo jet zpet. Coz mi prijde potom divne pri vyrobe zavitu. Navic minimalni otacky v tehle verzi jsou 70ot/min, coz na zavity taky uz prej neni ono. Lepsi min.
Jinak konstrukce docela masivni, nevypada nejak ze by byl osizeny. Konik mel stelovani i napric, coz se hodi.
Cili co jsem videl ja, koupit ho, udelat loziska na vretenu, sestelovat pricny posuv (byla vetsi vule), nechat zaskrabnou loze, vymena oleje, dokoupeni lozisek, poradne ho vystelovat a delat na nem jako "clovek" a mohlo by to peknou radu let slouzit luxusne. Ale to bych byl pak cenove jinde. Ikdyz sleva nebyla nejhorsi.
lukin1156: Ohledne vahy chapu, je to bytelnejsi potom. Ale zase nekdy je hold clovek limitovany vahou...
Takze mam dohodnuty dve SM 16 A - jednu za 40t a druhou za 45t. Takze se pojedu na ne postupne podivat a uvidim jak na tom budou.
Jinak se jednalo o tenhle ->
http://www.sbazar.cz/jeziik/detail/7222 ... 330-x-1000