to už zbejvá jen ta praktika zalapování ventilů bez demontáže hlavy a automechanici umřou hlady..

Gynekolog, který přišel o práci, se uchází o místo v autoservisu.
rozumíš tomu správněRaS píše: ↑4. 8. 2020, 11:23 takže rozumím-li tomu správně tak místo toho aby někdo klasicky vyndal blok rozebral nechal ho srovnat přichází metoda zaškrabávání kdy, motor zůstává ustrojen v autě (jen se sundá hlava) a nějaký mistr zaškrábe dosedací plochu bloku v předkloněném stavu v motorovém prostoru poté ofoukne šponky někam do kanálu, nandá hlavu a jedeme dál? nebo mě něco uniklo?
to už zbejvá jen ta praktika zalapování ventilů bez demontáže hlavy a automechanici umřou hlady..![]()
bol by som zvedavy co ty mas za karu a mozno ten moj vylietany dechtak necha tvoju top karu v prdeli a ti bude chrochtat na valniku aby ho dali konecne dolu z cesty......
ja som sa normalne prisiel opytat na zaskrabavanie a niekoho kto robi bloky priamo v autach.....nemozem zato ze je tu sami pako a ja sa nenecham urazat......a vazim si umenie ludi co to dokazu.....
No a vsimnul sis, ze nejsi na foru tuningovejch pacientu, ale na strojarskem foru?
Kolko že si toho v živote zaškrabal, keď si taký múdry, a vidíš to na dva dni??turnigy píše: ↑7. 8. 2020, 8:28 Typický majiteľ passerati, spravíš si srandu z toho jeho traktora a hneď sa s tebou chce pobiťinak to zaškrabávanie určite fungovať bude, len neviem, koľko by som si zapýtal za 2 dni škrabania v polohe zhrbený pod kapotou - myslím si, že to bude drahšie, ako ten motor vytiahnuť a ofrézovať/prebrúsiť.