Frekvenční měniče Zn.Mitsubishi

Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .

Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Pravidla fóra
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .

Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
twiister

5. 9. 2021, 10:03

Mne telefon nezveda - ale zvoni.
FB je viditelny max pro kamarady jejich kamaradu.

Na prvni adrese navrhovaneho predani (jakasi farma) jsem poprosil pani majitelku, at ji rekne, ze at zavazky plni. Pry ji zna jen z videni a vzkaz preda.

Podelat se ji mohlo vsechno. Mozna to nedokaze vyresit ted, nebo vubec a proto neutrousi ani vetu.

Casu na tiche vyporadani mela asi dost

Mne je lito, ze jsem ji dal to doporuceni, ale max budu svedkem, ale kola bych ji nevypustil.
Toz asi tak :-(
Ben Ash
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

28. 9. 2021, 7:41

Koukal jsem do logu uživatelů, protože mi nebylo jasné jak se aktivovali sami od sebe dva cizokrajní uživatelé (v logu není kdo a kdy) a ejhle mezi nově příchozími je mail radekkrupa1 uživatel tomihotedavyndej.... to je mi náhodička. Možná bude šou pokračovat, kdo ví...
Per aspera ad astra
robokop
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

28. 9. 2021, 7:59

Neco co vypadalo normalne jsem aktivoval
Tomihotedvyndej ne, az si ten clovek da normalni nick tak klidne. Kdyz to bude nejaka provokace ihned vykopnu.
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)
R - stick
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

28. 9. 2021, 8:36

O určitém řešení, jak z ní dostat zpět prachy bych věděl - ale to předpokládá znát její adresu, nebo alespoň jméno, nebo na koho je napsaný bankovní účet - prostě nějaký nezpochybnitelný kontakt - nebo třeba živnostenský rejstřík - není v něm??

Postup následující: Vyzvat dotyčnou dopisem nebo mailem prokazatelným způsobem k úhradě do určiteého termínu. Po marném uplynutí pak požádat soud o vydání platebního rozkazu. Po vydání rozkazu má dlužník tři možnosti: Buď nezaplatí a rozkaz ignoruje, nebo zaplatí, nebo podá odpor. Pokud nezaplatí, tak se rozkaz stává po uplynutí 15 denní lhůty od doručení exekučním titulem. Pokud podá odpor, tak to celé jde před soud, kde se to projednává a soud pak rozhodne o zaplacení pohledávky, nebo to zamítne. Pokud rozhodne o zaplacení, tak opět po nabytí právní moci se z toho stává exekuční titul.
t256

28. 9. 2021, 8:41

Takovi podvodnici mivaji desitky exekuci, tim si moc nepomuzes.
lapa
medaile za lepsi forum

28. 9. 2021, 2:24

A ma tato osoba uz nejakou exekuci?
Pokud ma, pak ji to muze byt jedno, ale nemusi ...
Pokud nema, pak ji to jedno taky byt nemusi ... kdo vi? (jen recnicka otazka)
Kostka těžko vysvětlí úsečce, natož bodu, že život má i jiné dimenze než má ten jejich ...
R - stick
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

28. 9. 2021, 9:43

t256 píše: 28. 9. 2021, 8:41 Takovi podvodnici mivaji desitky exekuci, tim si moc nepomuzes.
Jo, to je další stránka této věci. Samozřejmě to může být pravda - proto je dobré před spuštěním projet centrální evidenci exekucí. Je tam bohužel placený přístup - ale na druhé straně se to vyplatí, protože pak zjistíš, jestli to má smysl nebo nemá. A v případě, že dotyčná má na sebe exekuce, tak od toho jít pryč.
david.1

29. 9. 2021, 11:31

R - stick píše: 28. 9. 2021, 8:36 O určitém řešení, jak z ní dostat zpět prachy bych věděl - ale to předpokládá znát její adresu, nebo alespoň jméno, nebo na koho je napsaný bankovní účet - prostě nějaký nezpochybnitelný kontakt - nebo třeba živnostenský rejstřík - není v něm??

Postup následující: Vyzvat dotyčnou dopisem nebo mailem prokazatelným způsobem k úhradě do určiteého termínu. Po marném uplynutí pak požádat soud o vydání platebního rozkazu. Po vydání rozkazu má dlužník tři možnosti: Buď nezaplatí a rozkaz ignoruje, nebo zaplatí, nebo podá odpor. Pokud nezaplatí, tak se rozkaz stává po uplynutí 15 denní lhůty od doručení exekučním titulem. Pokud podá odpor, tak to celé jde před soud, kde se to projednává a soud pak rozhodne o zaplacení pohledávky, nebo to zamítne. Pokud rozhodne o zaplacení, tak opět po nabytí právní moci se z toho stává exekuční titul.
To je neefektivní- v tomto bezprávním státě budete jen živit další desítky parazitů ,zaplatíte výlohy a dluh stejně nevydolujete.
Navíc je to na léta, půl roku rozhodně nic neznamená.Další věc je,že do deseti litrů je to tzv. bagatelní částka (něco jako s těmi drobnými nás prosím neotravujte,to má soudcova stará na svačinu) -tzn. podle toho k tomu přistupují.
Jediná možnost je zdraví.. To je k nezaplacení a bojí se o něj i feťáci.. a jedna ruka nezatleská..
twiister

29. 9. 2021, 3:25

HURA!!! Tak jsem se pani (alespon) dovolal.

Za mne je ochotna vec doresit - s tim, ze jednomu posila menic, druhemu penize.

Trochu komplikace byla ta blokace. Kdyz tak ji mate psat na email (ve vlakne uvedeny), nebo skrz PM predam mobil (pokud ho nemate).

Zbyle nedotcene poprosim jeste o klid.
pafik

29. 9. 2021, 5:12

david.1 píše: 29. 9. 2021, 11:31 ...
Navíc je to na léta, půl roku rozhodně nic neznamená.Další věc je,že do deseti litrů je to tzv. bagatelní částka (něco jako s těmi drobnými nás prosím neotravujte,to má soudcova stará na svačinu) -tzn. podle toho k tomu přistupují.
Jediná možnost je zdraví.. To je k nezaplacení a bojí se o něj i feťáci.. a jedna ruka nezatleská..
Bagatelní částka 10k neznamená, že se tím soud nezabývá. Bagatelní částka znamená, že to soud odsoudí a není možnost odvolání.
filla
Kontaktovat uživatele:

29. 9. 2021, 7:11

pafik píše: 29. 9. 2021, 5:12
Bagatelní částka 10k neznamená, že se tím soud nezabývá. Bagatelní částka znamená, že to soud odsoudí a není možnost odvolání.
odvolani neni mozne v druhem stupni, tam se podava dovolani a posledni je ustavni stiznost, jen jestli by te to nevyslo draz nez ten dluh
"do řiti se řítíme, ani o tom nevíme.."
oshurty

30. 9. 2021, 8:47

twiister píše: 29. 9. 2021, 3:25 HURA!!! Tak jsem se pani (alespon) dovolal.

Za mne je ochotna vec doresit - s tim, ze jednomu posila menic, druhemu penize.

Trochu komplikace byla ta blokace. Kdyz tak ji mate psat na email (ve vlakne uvedeny), nebo skrz PM predam mobil (pokud ho nemate).

Zbyle nedotcene poprosim jeste o klid.
mě někdy před 14 napsala, že až jí dpřijde výplata, peníze mi vrátí......
robokop
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

30. 9. 2021, 10:13

Me neodepisuje
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)
david.1

2. 10. 2021, 9:46

pafik píše: 29. 9. 2021, 5:12
Vždyť já nepíšu,že se tím soud nezabývá..Jen jde o to jak,kolik na to mají času a táák..Nedělám si tedy iluze,že by právnické rychlokvašky mgr. a jiné podvzdělání mělo chuť,kapacitu a potenciál zabývat se většími dluhy nějak jinak,jen zdůrazňuju to,že není možnost odvolání,když se na to úplně vys.. třeba proto,že prostě ten den neměli náladu,protože je hned brzo ráno namíchla stará..
tomik.tk

5. 10. 2021, 2:01

hezky den.
tak mi dorazil menic ... uz jsem tomu vubec neveril, ze to dobehne.
mel byt novy, nepouzity, 2,2kW 1f/3f a 800hz.
prisel jetej, 2,2kw 3f/3f, ale jen 400hz.
ty 3f na vstupu jsou i ok, ale 400hz je malo, byl urcenej k vysokorychlostnimu vretenu a potreboval jsem 750hz.
pro pani je to v podstate stejne menic, kdo by cetl stitek.
menic dam do rubriky "vymenim" za 2,xkW 750hz nebo vice.
no nic, poucenej jsem a priste nebudu prudkej :-)
p.s. nejaky soucastky v tom jsou, ale v elektrice jeste nebyl :-)
cnc zdar !
tomik.
Zamčeno

Zpět na „Prodej“