Prosilver alebo subsilver ?
- R - stick
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
To přesně odpovídá celkovému profilu účastníků fóra:
1.) nejsou aktivní všichni, těch aktivních je tu tak kolem 250, ostatní sem jdou občas, nebo jen párkrát, či jsou úplně neaktivní
2.) drtivé většině je fuk, jakou template fórum používá.
3.) lidí, kteří volají po starém vzhledu je opravdu zanedbatelné množství.
4.) potvrzuje se, to co jsem už psal - že zhruba za dva měsíce debaty o starém, nebo novém vzhledu utichnou, a uživatelé se naučí pracovat s tím novým.
1.) nejsou aktivní všichni, těch aktivních je tu tak kolem 250, ostatní sem jdou občas, nebo jen párkrát, či jsou úplně neaktivní
2.) drtivé většině je fuk, jakou template fórum používá.
4.) potvrzuje se, to co jsem už psal - že zhruba za dva měsíce debaty o starém, nebo novém vzhledu utichnou, a uživatelé se naučí pracovat s tím novým.
Nie je. je ich 2x toľko ako spokojných s novým fórom.
To ale neznamená , že nové je prehľadnejšie. Práve naopak.
Nie je. je ich 2x toľko ako spokojných s novým fórom.
To ale neznamená , že nové je prehľadnejšie. Práve naopak.
Nemáš CNC - nič neznamenáš.
30.01.10 pokusne spustené CNC. Neviem, ako som mohol doteraz bez neho žiť. ><((((º>
http://www.fishpol.sk
30.01.10 pokusne spustené CNC. Neviem, ako som mohol doteraz bez neho žiť. ><((((º>
http://www.fishpol.sk
Souhlasím s předchozím (a podotýkám, že jsem webmaster).
To, že si lidi zvyknou na nový vzhled neznamená, že s ním souhlasí. Velkou roli tady hraje kvalita obsahu fóra. Bohužel je fenoménem doby, že někdo, byť odborník, řekne, co je správné-nutné-moderní, a dav slepě vyrazí. Pochybovači a oponenti jsou označeni za zapšklé zpátečníky.
Já osobně jsem některá fóra přestal číst proto, že byla najednou nečitelná a adminy to nebolelo. Prostě mi nestálo za to, dělat úpravy ve svém prohlížeči a zkoušet to zlidštit.
Vrátil bych se k tomu, co zde zaznělo hned po provedení migrace - nabídnout více vzhledů anebo alespoň uzpůsobit ten implicitní.
A nakonec zcela osobní postřeh. Zaujala mě možnost sponzoringu fóra - ale zarazila mě pochybnost, zda to ještě půjde číst. Vyčkávám...
Radek
To, že si lidi zvyknou na nový vzhled neznamená, že s ním souhlasí. Velkou roli tady hraje kvalita obsahu fóra. Bohužel je fenoménem doby, že někdo, byť odborník, řekne, co je správné-nutné-moderní, a dav slepě vyrazí. Pochybovači a oponenti jsou označeni za zapšklé zpátečníky.
Já osobně jsem některá fóra přestal číst proto, že byla najednou nečitelná a adminy to nebolelo. Prostě mi nestálo za to, dělat úpravy ve svém prohlížeči a zkoušet to zlidštit.
Vrátil bych se k tomu, co zde zaznělo hned po provedení migrace - nabídnout více vzhledů anebo alespoň uzpůsobit ten implicitní.
A nakonec zcela osobní postřeh. Zaujala mě možnost sponzoringu fóra - ale zarazila mě pochybnost, zda to ještě půjde číst. Vyčkávám...
Radek
soustruh Bernardo 500, frézka Proxxon
(CNC Tron, CNC Proxxon MF70)
- robokop
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
ja si nemuzu pomoct ale mam zapnutej prosilver prijde mi daleko prehlednejsi
bohuzel se nenabidnul nikdo na spravu subsilveru takze drive nebo pozdeji bude zrusen uplne
leda ze by se nekdo jeste nabidnul
to o tom zda to pujde cist jsem nepochopil ale v souvislosti se zmenami ktere v tomto smeru by me to celkem zajimalo
bohuzel se nenabidnul nikdo na spravu subsilveru takze drive nebo pozdeji bude zrusen uplne
leda ze by se nekdo jeste nabidnul
to o tom zda to pujde cist jsem nepochopil ale v souvislosti se zmenami ktere v tomto smeru by me to celkem zajimalo
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)
Jsem ve fázi přivykánírobokop píše:...

Radek
soustruh Bernardo 500, frézka Proxxon
-
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
Jsem ve fázi přivykání
Asi jako mnoho ostatních.
Radek[/quote]
Hm to já ale ne,
Pokud robo neveme v potaz hlasování ( jediná možnost pro něj je tam nějak domalovat hlasy) a vypne tu starou , tak zvažuji vyhlášení stávky 

Radek[/quote]
Hm to já ale ne,

Snad už bude brzo ATC
http://www.kovohejduk.websnadno.cz/
-
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
Cagos Milo, me taky zinovovali Petry a neda se to kourit. Tak hledam jinou znacku. Stve me to, byl jsem zvyklej.
Hlasuju pro to nove, me je to fuk. Od ty doby, co je nove, trva mi precteni daleko mene casu, protoze si zmacku "aktivni"
a hned vidim, co se deje. Driv to mozna taky slo, ale nedelal jsem to, protoze jsem trubka a neumel jsem to.
Radsi tocim klickama nez neco resit na PC.
Stavkovat muzes tim, ze to nebudes zapinat
.
Me jde o informace a dizajn je balast. Zvykl jsem si a hotovo.
Sel bych stavkovat, ze zdrazujou benzin, lumpove...
A mozna pujdu stavkovat, az osolej dane a vsechno, co na nas muzou vymyslet, na chudaky zivnostniky
.
Hlasuju pro to nove, me je to fuk. Od ty doby, co je nove, trva mi precteni daleko mene casu, protoze si zmacku "aktivni"
a hned vidim, co se deje. Driv to mozna taky slo, ale nedelal jsem to, protoze jsem trubka a neumel jsem to.
Radsi tocim klickama nez neco resit na PC.
Stavkovat muzes tim, ze to nebudes zapinat

Me jde o informace a dizajn je balast. Zvykl jsem si a hotovo.
Sel bych stavkovat, ze zdrazujou benzin, lumpove...
A mozna pujdu stavkovat, az osolej dane a vsechno, co na nas muzou vymyslet, na chudaky zivnostniky

-
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
To RAWEN: jen reakce na tvuj dotaz, jestli to pujde cist. Bude to zajimave a pujde to cist do doby, pokud sem bude nekdo fundovane prispivat.
Ja se obavam, ze pokud prevazi jedinci, kteri si nic nenajdou a pokladaji otazky typu "nic nevim a poradte, jsem linej hledat a studovat",
tak to tu opravdu asi umre.
Ono se tu za tech par let skoro vsechno "vystrilelo" a dneska to jakoby neni zajimave, protoze spousta sikovnych lidi to sem uz napsalo a nebudou
ty rady opakovat.
Zacal bych zase od nuly- uplne prazdny forum. POKUS O BLBEJ FOR!!
Tak lidi stavte a chlubte se...
Ja se obavam, ze pokud prevazi jedinci, kteri si nic nenajdou a pokladaji otazky typu "nic nevim a poradte, jsem linej hledat a studovat",
tak to tu opravdu asi umre.
Ono se tu za tech par let skoro vsechno "vystrilelo" a dneska to jakoby neni zajimave, protoze spousta sikovnych lidi to sem uz napsalo a nebudou
ty rady opakovat.
Zacal bych zase od nuly- uplne prazdny forum. POKUS O BLBEJ FOR!!
Tak lidi stavte a chlubte se...
-
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
Mirek-Gravos napsal
Cagos Milo, me taky zinovovali Petry a neda se to kourit. Tak hledam jinou znacku. Stve me to, byl jsem zvyklej
A co takhle přestat kouřit
Já se naučím novej vzhled a ty stím praštíš co ty na to
Cagos Milo, me taky zinovovali Petry a neda se to kourit. Tak hledam jinou znacku. Stve me to, byl jsem zvyklej
A co takhle přestat kouřit

Já se naučím novej vzhled a ty stím praštíš co ty na to

Snad už bude brzo ATC
-
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
Ty ses na me ale osklivej. To mam za ten hlas pro inovaci.
Prestavam porad, ale nedari se
.
Ale slibim, ze to omezim a ty si zvyknes na novej vzhled
.
A vubec, mas stavkovat
.
Prestavam porad, ale nedari se

Ale slibim, ze to omezim a ty si zvyknes na novej vzhled

A vubec, mas stavkovat

-
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
Stávkovat začnu až se tehle verze vypne , a co se týče tvého omezení (snížení kuřiva ) tak to je neakceptovatelné (snad jsem to napsal dobře)
Musíš skončit naráz nějaký snižování je k ničemu vím o čem mluvím 

Snad už bude brzo ATC
Tak to můžu potvrdit, chce to s tím šlahnout a dva měsíce vydržet, pak už je to lehčí odolat. Po dobu těch dvou měsíců doporučuji změnit veškeré zvyky, chodit do jiné restaurace, stýkat se s jinými lidmi, chodit jinými cestami atd. Člověk má pak míň času na přemýšlení o cigaretě a zase se to jednodušeji vydrží.
- magi
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
No to ti teda povím, ty PETRY to je tragédie. Prodavačky nevedí, jestli jsou tvrdý, nebo lehký. Já nevím, jestli mě to chutná, nebo nechutná. Děs.
Dle úpravy hnojiště poznáme hospodáře, dle výsledu voleb jakýchkoliv duševní úroveň voličů.