jestli mas hodne wéček v 6,5 s radiusem 0,8, tak bych klidne krabicku bral.Juro píše:Enginner, vedel by si mi vyrobiť držiaky na tieto destičky? WCMT 06 t3 04e a DNMG 15 06 08e. Mám ich vela ale žiaden držiak.
Nožové držáky DCMT, CCMT 10x10(12)mm, 8x8mm aktualizováno!
Pravidla fóra
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .
Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .
Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
nooo, predsa sa mi ozvalo niekolko ludí a držiaky mi vyrobil jeden týpek z fora za výmenu za plátky(max. serioznosť), niečo som predal a hlavne som zistil , že ja, ako stolár čo sa podúča trocha strojárine, mám dosť velku spotrebu tých plátkov. Čiže mám ,ale pokial sa nejak nenaučím , s čím , do koho a jako , tak zatial nič nepredám. 

rocnik 1976 -stolár, trosicka uz aj strojar.
Po prázdninová inventůra...
K dispozici poslední 4ks pravé uběrací nože 10x12 CCMT (mohu popř. upravit na 10x10 nebo i 8x8) vč. 5ks plátků Pramet .
K dispozici posledních 5ks pravé uběrací nože 10x12 TCMT vč. 5ks plátků Pramet.
Výprodejní cena při nákupu obou držáků s plátky činí 1000,- Kč vč. poštovného zdarma při platbě převodem. Cena platí do konce prázdnin, resp do konce prvního školního dne
, tak neváhejte.
K dispozici poslední 4ks pravé uběrací nože 10x12 CCMT (mohu popř. upravit na 10x10 nebo i 8x8) vč. 5ks plátků Pramet .
K dispozici posledních 5ks pravé uběrací nože 10x12 TCMT vč. 5ks plátků Pramet.
Výprodejní cena při nákupu obou držáků s plátky činí 1000,- Kč vč. poštovného zdarma při platbě převodem. Cena platí do konce prázdnin, resp do konce prvního školního dne

A jak dopadla tahle úvaha? TIA.Engineer píše:...Jinak uvažuju, že bych ještě k těmhle nožům udělal jeden držák do otvoru když už mám na to program a nástroje na lůžko destičky, ale průserem je, že už se těžko shánějí tyhle malý typy plátků za dobrý peníz.
H.
Zatím nijak mám bohužel už poměrně málo plátků (tak akorát na ty hotový vnější nože co doprodávám a pak pár destiček pro sebe), abych udělal nějaký sety.... ale pokud by byl nějaký širší zájem o samotný držáky do díry bez destiček, tak to není problém případně spáchat.HonzaCh píše:A jak dopadla tahle úvaha? TIA.Engineer píše:...Jinak uvažuju, že bych ještě k těmhle nožům udělal jeden držák do otvoru když už mám na to program a nástroje na lůžko destičky, ale průserem je, že už se těžko shánějí tyhle malý typy plátků za dobrý peníz.
H.

Poslal jsem SZ.mikiki píše:Vzal bych 1ks pravý uběrací nůž 10x12 CCMT + 1ks pravý uběrací nůž 10x12 TCMT.
Jelikož se mi podařilo sehnat zase pár kousků malých CCMT a TCMT destiček za rozumný peníz, udělal jsem opět několik kousků nožíků pro menší soustruhy.
K dispozici jsou pravé uběrací nožíky ("do rohu") na destičky CCMT602... v rozměru 10x12, (možno případně upravit na rozměry na výšku 8mm, eventuelně upravit šířku nože na 10mm), dále tu mám pravé uběrací nožíky ("do rohu") na destičky TCMT110... 10x12 (možno upravit na výšku 8mm) a konečně ještě pravé uběrací nožíky 45°na srážení hran, podélné hrubování i čelní soustružení (rozměr 10x12 možno též snížit na 8mm) Video ukázka zde: https://www.youtube.com/watch?v=hDORSiZFJdY" onclick="window.open(this.href);return false; .
Cena za sadu nůž plus pět kusů destiček je 599,- Kč. Při nákupu všech tří sad cena 1500 za komplet!!!!
Jako vždy, nabídka je omezená protože levných destiček nemám neomezené množství ... takže kdo dřív příjde, ted dřív a levněji soustruží.

K dispozici jsou pravé uběrací nožíky ("do rohu") na destičky CCMT602... v rozměru 10x12, (možno případně upravit na rozměry na výšku 8mm, eventuelně upravit šířku nože na 10mm), dále tu mám pravé uběrací nožíky ("do rohu") na destičky TCMT110... 10x12 (možno upravit na výšku 8mm) a konečně ještě pravé uběrací nožíky 45°na srážení hran, podélné hrubování i čelní soustružení (rozměr 10x12 možno též snížit na 8mm) Video ukázka zde: https://www.youtube.com/watch?v=hDORSiZFJdY" onclick="window.open(this.href);return false; .
Cena za sadu nůž plus pět kusů destiček je 599,- Kč. Při nákupu všech tří sad cena 1500 za komplet!!!!
Jako vždy, nabídka je omezená protože levných destiček nemám neomezené množství ... takže kdo dřív příjde, ted dřív a levněji soustruží.

Ahoj, měl bych zájem o sadu. Poslal jsem SZ
tož já už levně, dříve a hlavně fajně soustružím, dělá se mi s něma výborně, doufám, že budeš dále rozšiřovat sortiment, hodilo by se mi i něco na takové plátky jako na fotce , ve stejném rozměru držáku 10x12Engineer píše:Jelikož se mi podařilo sehnat zase pár kousků malých CCMT a TCMT destiček za rozumný peníz, udělal jsem opět několik kousků nožíků pro menší soustruhy.![]()
- Přílohy
-
- 269x200-crop-ffffff-svjbr-l.jpg (25.41 KiB) Zobrazeno 9166 x
Něco na DCMT7.... ???
Tož mohl bych to prubnout.
Ale byla by to kudla bez plátků ... těhlech za levnější peníz roste málo, resp. spíš nerostou vůbec....

Tož mohl bych to prubnout.

Ale byla by to kudla bez plátků ... těhlech za levnější peníz roste málo, resp. spíš nerostou vůbec....

tohle jsou spíš V než D odhadem ne?
věčný rýpal,který musí mít poslední slovo, odpůrce low-cost zařízení končících v naprosté většině případů v hromadě šrotu
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU