Návrh hobby portálovky

fotky našich strojů, aneb co máme doma
marek
Kontaktovat uživatele:

17. 9. 2012, 8:35

Za nabídku kávy děkuju, ale já ji moc nepiju a žena by si mohla přičichnout k lepšímu a celý stojan by šel do kamen :lol: .
Né vážně díky..
A to plnění kapslí jsem zkoušel, ale pokud se to jednou naruší, to originál balení kapsle, jde doháje těsnost při tom tlakování a při testování mi to chvístlo i bokem. U originál zabalených je to v podstatě suchý provoz, jen ze spodu kapsle teče "kávový nápoj" :wink:
S pozdravem Marek
robokop
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

17. 9. 2012, 8:48

jo on je tam celkem i tlak :D
me se takhle uvolnila paka u kavovaru a mohl jsem se jit sprchovat, prat pradlo a malovat v kuchyni stenu :lol:
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)
marek
Kontaktovat uživatele:

17. 9. 2012, 9:21

Při originální kapsli se ten obal propíchne tlakovací jehlou, která tam presuje tu páru, tlakem se utěsní, když jsem ten obal narušil, těsnění moc netěsnilo a už to lítalo, naštěstí jsem to včas zastavil a po ruce byla utěrka.. :lol:
Takže zůstávám u originálních balení a protože toho byly po krabičkách plné skříňky, udělal jsem regálek. (to píšu jen aby jsme se vrátili k tématu.. :wink: ).
S pozdravem Marek
Patres.I
Kontaktovat uživatele:

4. 1. 2013, 11:12

Trochu offtopic ale ako si na tom s Decathlonom ? Už je zalietaný? :) :)
marek
Kontaktovat uživatele:

5. 1. 2013, 7:02

Zdravím, tak Decathlon je pořád ve výstavbě. Přes léto jsem se pustil do stavby frézky, takže nezbývalo moc volna na modely. No a protože už frézka nějaký čas funguje, dělám zase po chvílích i na letadle. Teď jsem dodělával takové ty drobnosti ze sklotextitu, uložení křídel atd. Takže asi tak.. :wink:
Jinak občas něco přihodím tady, kdyby byl zájem..http://marekrc.rajce.idnes.cz/Bellanca_ ... thlon_2.4m" onclick="window.open(this.href);return false;
S pozdravem Marek
Patres.I
Kontaktovat uživatele:

5. 1. 2013, 10:13

marek píše:Zdravím, tak Decathlon je pořád ve výstavbě. Přes léto jsem se pustil do stavby frézky, takže nezbývalo moc volna na modely. No a protože už frézka nějaký čas funguje, dělám zase po chvílích i na letadle. Teď jsem dodělával takové ty drobnosti ze sklotextitu, uložení křídel atd. Takže asi tak.. :wink:
Jinak občas něco přihodím tady, kdyby byl zájem..http://marekrc.rajce.idnes.cz/Bellanca_ ... thlon_2.4m" onclick="window.open(this.href);return false;
Vyzerá luxusne ,vela štastia prajem :)
marek
Kontaktovat uživatele:

15. 1. 2013, 6:37

P1150038.JPG
Tak dnes první jednoduchý duralový "obrobek". Je to držák vzpěry křídla na můj rc model. Velikost asi 45x15x3mm. Obráběno frézou 3mm, dvoubřitou, špona 1.5mm na průměru, 0.3mm do hloubky.
Po malých šponkách to jde, ale na portálovku těchto proporcí a konstrukce je to fakt nejvyšší možný level. To jen tak informace pro zájemce o podobnou frézku a frézování duralu.
S pozdravem Marek
Odpovědět

Zpět na „naše mašinky“