zrušili u Faltýnka, zrušili u bílýh koňů (Monika, švagr A.B.) nikdo nereaguje na ovlivňování svědků(cesta A.B za juniorem do Švajcu), II. zrušení trestního stíhání A. B. je jen otázkou času po pandemii.
corona virus - obecna diskuze
No a i kdyby nebyl stihany, tak asi bude... spis zatim neni rozhodnuto ...
Postupne se patrne odstrani vozova hradba, co za nej bojuje do roztrhani tela (ministryne Dostalova, hejtmanka Jermanova apod, ... , Zeman uz asi taky nebude, aby dal v nejhorsim abolici jako to udelal Klaus .., ta na spravedlnosti ...) a normalne se to rozvine dal nebo to normalne skonci.
V Cernosicich uz myslim zase bezi ten jeho stret zajmu kvuli mediim (TI pry dodal nove, doplnujici materialy, aby se to mohlo obnovit), urad rozhodne, asi stejne, ale kraj se patrne zachova jinak - uz tam neni Jirmanova, co by zase vymenila osazenstvo, ktere predtim souhlasilo s Cernosicemi ...
Ono kdyby to fakt bylo nezakonne vuci Babisovi, tak neverim, ze by si nedokazal zaplatit s temi miliardami pravniky, kteri by v radnem soudnim procesu prokazali, ze na Babisovi jest pachana krivda ...
Zatim Babis bojoval na administrativni urovni, kde mu podrizeni urednici zametali cesticku.
Ale soudci jsou ponekud jina liga nez urednici ... nebo manazeri z Agrofertu dosazeni do statnich/urednich mist ...
Ale situace se zjevne meni a kazdy, co by se mel namocit kvuli Andrejovi, zacne cim dal vic premyslet, zda mu to za to stoji ...
Az mu da kopacky ten jeho gebls Mara, tak to bude uplne jasny signal

Kostka těžko vysvětlí úsečce, natož bodu, že život má i jiné dimenze než má ten jejich ...
S tím sestavením vlády bych byl opatrný.pafik píše: ↑14. 2. 2021, 3:26Možná zaplatíme, možná ne. Jestli prohraje volby, respektive lépe jestli nesestaví vládu, je velmi pravděpodobné, že to po něm bude chtít budoucí vláda vrátit. Pokud se s ní nedohodne, že jim vrátí jen část a přímo do jejich kapes. Což je pravděpodobnější, jestli má k nějaké dohodě dojít.
Dokud bude Babiš dostávat dotace, tak zůstane tady, protože to pro něj bude výhodné. Až mu zavřou kohoutek, přemístí sídlo firmy na Seychely nebo do jiného daňového ráje, a bude si to aspoň částečně kompenzovat daněma.
Mimochodem by mě zajímalo, jestli se z dotací odváděj daně, nebo ne. Jestli to má status daru, nebo co to účetně je.
Zeman už se vyjádřil, že pověří sestavením vlády stranu, která vyhraje. A že koalice nejsou strany. Takže za předpokladu, že se koalice nerozpadnou, může nastat třeba následující stav:
Piráti a STAN vyhrají.
ODS + KDU-ČSL + TOP09 budou druzí
ANO bude třetí.
Zeman pověří sestavením vlády Babiše.
Babišova vláda nedostane důvěru, ale bude vládnout cca půl roku (do cca března 2022)
Na druhý pokus Zeman opět pověří Babiše.
Babišova druhá vláda nedostane důvěru, ale bude vládnout dalšího půl roku (cca do září 2022).
Napotřetí bude sestavovat vládu ten, koho určí předseda sněmovny.
V říjnu 2022 Babiš zahájí kandidaturu na prezidenta (volby budou na jaře 2023).
Nebo se dřív rozpustí sněmovna pomocí 120ti poslanců.
Vývoj HW, návrhy DPS (OrCAD, Eagle, Pads)
jenže ta vozová hradba není jen na úrovni ČR a dokud bude ČR vazalský stát EU, tak si tu Babiš bude kralovat, ať je nebo není předsedou vlády. Musel bys to nastudovat více do historie jak si bývalí agenti KGB za využití agentů tajných služeb z jednotlivých postkomunistických zemí porcovali Východní blok. V podstatě zatím není moc, která by ho odstavila, proto je tak v klidu i když do něj šije OLAF aj., Čapák je pro něj asi takový průser jako když by tebe chytli s jedním pivem z volantem, prostě opruz, který časem vyšumí.lapa píše: ↑14. 2. 2021, 6:15No a i kdyby nebyl stihany, tak asi bude... spis zatim neni rozhodnuto ...
Postupne se patrne odstrani vozova hradba, co za nej bojuje do roztrhani tela (ministryne Dostalova, hejtmanka Jermanova apod, ... , Zeman uz asi taky nebude, aby dal v nejhorsim abolici jako to udelal Klaus .., ta na spravedlnosti ...) a normalne se to rozvine dal nebo to normalne skonci.
V Cernosicich uz myslim zase bezi ten jeho stret zajmu kvuli mediim (TI pry dodal nove, doplnujici materialy, aby se to mohlo obnovit), urad rozhodne, asi stejne, ale kraj se patrne zachova jinak - uz tam neni Jirmanova, co by zase vymenila osazenstvo, ktere predtim souhlasilo s Cernosicemi ...
Ono kdyby to fakt bylo nezakonne vuci Babisovi, tak neverim, ze by si nedokazal zaplatit s temi miliardami pravniky, kteri by v radnem soudnim procesu prokazali, ze na Babisovi jest pachana krivda ...
Zatim Babis bojoval na administrativni urovni, kde mu podrizeni urednici zametali cesticku.
Ale soudci jsou ponekud jina liga nez urednici ... nebo manazeri z Agrofertu dosazeni do statnich/urednich mist ...
Ale situace se zjevne meni a kazdy, co by se mel namocit kvuli Andrejovi, zacne cim dal vic premyslet, zda mu to za to stoji ...
Az mu da kopacky ten jeho gebls Mara, tak to bude uplne jasny signal.
přesně tam Babiš míří, jakmile se stane prezidentem, game is over.Mart76 píše: ↑14. 2. 2021, 6:44S tím sestavením vlády bych byl opatrný.pafik píše: ↑14. 2. 2021, 3:26Možná zaplatíme, možná ne. Jestli prohraje volby, respektive lépe jestli nesestaví vládu, je velmi pravděpodobné, že to po něm bude chtít budoucí vláda vrátit. Pokud se s ní nedohodne, že jim vrátí jen část a přímo do jejich kapes. Což je pravděpodobnější, jestli má k nějaké dohodě dojít.
Dokud bude Babiš dostávat dotace, tak zůstane tady, protože to pro něj bude výhodné. Až mu zavřou kohoutek, přemístí sídlo firmy na Seychely nebo do jiného daňového ráje, a bude si to aspoň částečně kompenzovat daněma.
Mimochodem by mě zajímalo, jestli se z dotací odváděj daně, nebo ne. Jestli to má status daru, nebo co to účetně je.
Zeman už se vyjádřil, že pověří sestavením vlády stranu, která vyhraje. A že koalice nejsou strany. Takže za předpokladu, že se koalice nerozpadnou, může nastat třeba následující stav:
Piráti a STAN vyhrají.
ODS + KDU-ČSL + TOP09 budou druzí
ANO bude třetí.
Zeman pověří sestavením vlády Babiše.
Babišova vláda nedostane důvěru, ale bude vládnout cca půl roku (do cca března 2022)
Na druhý pokus Zeman opět pověří Babiše.
Babišova druhá vláda nedostane důvěru, ale bude vládnout dalšího půl roku (cca do září 2022).
Napotřetí bude sestavovat vládu ten, koho určí předseda sněmovny.
V říjnu 2022 Babiš zahájí kandidaturu na prezidenta (volby budou na jaře 2023).
Nebo se dřív rozpustí sněmovna pomocí 120ti poslanců.
K znovu vyhlášení nouzového stavu. Pěkný vládní návod, jak přistupovat k vůli autorit. 
edit: Konec konců bude asi líp, teď když hejtmani vládě konečně kápli božskou, je tady korona.

edit: Konec konců bude asi líp, teď když hejtmani vládě konečně kápli božskou, je tady korona.

Naposledy upravil(a) reta dne 14. 2. 2021, 8:00, celkem upraveno 1 x.
Trestní stíhání je možné poslat na kohokoliv, za cokoliv. Já osobně jsem byl "trestně stíhán", když jsem se kdysi soudil s bývalým zaměstnavatelem o peníze a on mě chtěl zastrašovat. Tak na mě podal trestní oznámení a byl jsem asi dva měsíce "trestně stíhaný". Samozřejmě to dopadlo tak, že mu to policajti zamítli, tak se odvolal, tak mu to zamítli podruhý. A byl klid. Stálo mě to 2x jízdné MHD. Trestní stíhání nic neznamená, to bys měl vědět. Už vím, proč tě ti bolševici kdysi nechtěli mezi sebe, když vynikáš takovouhle "inteligencí". Taky měli svou hrdost.
nepleteš si trestní stíhání a podání trestního oznámení? Trestní stíhání zahajuje státní zástupce a ten už musí mít nějaké podklady od vyšetřovatele.pafik píše: ↑15. 2. 2021, 8:15Trestní stíhání je možné poslat na kohokoliv, za cokoliv. Já osobně jsem byl "trestně stíhán", když jsem se kdysi soudil s bývalým zaměstnavatelem o peníze a on mě chtěl zastrašovat. Tak na mě podal trestní oznámení a byl jsem asi dva měsíce "trestně stíhaný". Samozřejmě to dopadlo tak, že mu to policajti zamítli, tak se odvolal, tak mu to zamítli podruhý. A byl klid. Stálo mě to 2x jízdné MHD. Trestní stíhání nic neznamená, to bys měl vědět. Už vím, proč tě ti bolševici kdysi nechtěli mezi sebe, když vynikáš takovouhle "inteligencí". Taky měli svou hrdost.
Máte pravdu, myslel jsem trestní oznámení. Mea maxima vulva

Njn, tady se zase potvrdila ta tvoje "inteligence". Přesně takové "inteligenty" potřebuje Andrej. Soudruzi z tebe mají určitě radost. Poplivat i když je to lež.Mart_68 píše: ↑15. 2. 2021, 8:30nepleteš si trestní stíhání a podání trestního oznámení? Trestní stíhání zahajuje státní zástupce a ten už musí mít nějaké podklady od vyšetřovatele.pafik píše: ↑15. 2. 2021, 8:15Trestní stíhání je možné poslat na kohokoliv, za cokoliv. Já osobně jsem byl "trestně stíhán", když jsem se kdysi soudil s bývalým zaměstnavatelem o peníze a on mě chtěl zastrašovat. Tak na mě podal trestní oznámení a byl jsem asi dva měsíce "trestně stíhaný". Samozřejmě to dopadlo tak, že mu to policajti zamítli, tak se odvolal, tak mu to zamítli podruhý. A byl klid. Stálo mě to 2x jízdné MHD. Trestní stíhání nic neznamená, to bys měl vědět. Už vím, proč tě ti bolševici kdysi nechtěli mezi sebe, když vynikáš takovouhle "inteligencí". Taky měli svou hrdost.
No a jak je to v EU s těma vakcínami našich přátel co se zaplatili předem ? Nějak utichla ta Francouzská co pro ní loboval u EK Napoleon aby se jí objednalo a zaplatilo co nejvíc.
http://www.rm-reznicek.cz" onclick="window.open(this.href);return false;