hospudka
Moderátor: sysel
ještě by tam měli napsat že ta česká republika je někde v evropě kousek od německa... 

věčný rýpal,který musí mít poslední slovo, odpůrce low-cost zařízení končících v naprosté většině případů v hromadě šrotu
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
- Kilovolt
- Sponzor fora
Mě asi nejvic pobavilo to, že si amíci hrajou na technologicky nejvyspělejší část světa a přitom jejich novinář neumí použít googla, aby si něco o "vesnici" zvané Brno něco našel
- jeden by řekl nabubřelost a ignorace, ale spíš mi toho novináře začíná bejt líto, jak ze sebe udělal idiota.

Elektrika je potvora-nejni vidět a kope jak divoká mula.
"Učíme se po celý život. Až na školní léta" - Gabriel Laub
"Učíme se po celý život. Až na školní léta" - Gabriel Laub
No co je to jiného? Má to nějakých 300 tisíc lídí (takže na světové poměry malé město), je to 200 km od Prahy (takže na americké poměry opravdu kousek).
Buďme rádi, pokud aspoň někdo bude zhruba vědět, kde nějaké Česko přibližně leží. Já bych třeba na slepé mapě USA nedokázal správně umístit například Montanu a dalších aspoň 20 států.
PS. Jsem z Brna.
Buďme rádi, pokud aspoň někdo bude zhruba vědět, kde nějaké Česko přibližně leží. Já bych třeba na slepé mapě USA nedokázal správně umístit například Montanu a dalších aspoň 20 států.
PS. Jsem z Brna.
Jestli spíše nepůjde o sebestřednost a nabubřelost malého bezvýznamného národa někde v Evropě, národa který nemá ani tolik obyvatel vlastního národa jako hlavní město třeba Ruska, navíc za posledních 500 let nevyhrál žádnou válku, musí být veden bičem a představiteli jiných národlů, parazituje na vzdělanosti a kulturní vyspělosti svých sousedů. Ani nemá vlastní atomovou bombu.
Znáte někdo nazpaměť třeba spolkové země SRN? A města nad 200000?
Óóóóó to se zase někdo dotkl naší ješitnosti.

Znáte někdo nazpaměť třeba spolkové země SRN? A města nad 200000?
Óóóóó to se zase někdo dotkl naší ješitnosti.

Každý softwarový problém má hardwarové řešení: "Kup si to nové, vole.
Myslim, že neni projev sebestřednosti a nabubřelosti očekávat od novináře, že si zkusí zjistit aspoň základní informace o místě, o kterém se chystá něco napsat - myslim, že se to tak dělalo dokonce i v době, kdy to nebyla otázka pár vteřin 

mimooborová naplavenina • kolowratský zázrak™ • NPS • GCU • HirthCalc • ncDP.ino
Jsem Vám napsal povídání:
Byla jedna planeta, obývána hmyzem, většinu planety kolonizovaly dva druhy mravenců, žlutí a hnědí, Hnědí se dělí na několik kast, ta nejhorší, parazitická bývá jednou za několik tisíc let nucena domovskou kolonii opustit.
Žlutí mravenci jsou velmi pracovití, společensky aktivní, dobře organizováni, nenároční na stravu a životní podmínky, Ostatními druhy mravenců bývají opovrhováni, i když jsou velmi rozšířeni a přizpůsobeni ostatním druhům.
Dalším velmi rozšířeným druhem mravenců jsou černí, je to prapůvodní nedokonalý druh, nevytváří velké,jednotné kolonie, bývá velmi často napadán svým poddruhem, který se kdysi vyvinul z jedné černé královny, a endemiticky se usadil okolo malého zálivu v mírném pásmu planety, tento poddruh díky své orientaci na světlejší jedince má skoro Bílou barvu, několikrát za jeho existenci byl schopen zamořit celou planetu, a jen díky své neschopnosti se rozmnožovat geometrickou řadou vymírá, při své kolonizaci významných ostrovů za mořem, dokázal skoro vyhubit další druh mravenců, Rudých.
Bílý poddruh napadá ostatní druhy, převáží je mezi ostrovy, používá je jako otroky, sluhy, zpětně se s nimi kříží a v osídlených ostrovech degeneruje, je velmi agresivní, nejednotný, ve své původní vlasti se dělí na zapadní a východní kmeny, západnímu kmeni občas zhnědnou horní poloviny těla, zčerná mozkové centrum, v tomto období je velmi agresivní, výbojný, na konci tohoto období je zahnán ostatními bílezápadními kmeny zpět. Východní kmen je poměrně jednotná monokulturní kolonie, na okrajich ovlivňována feromony západního kmene. Ve středu tohoto východního kmene části mravenců zrudla hlavička, stejně jako části mravenců žlutého druhu.
Tyto druhy mravenců se mohou navzájem křížit, a vytváří plodné potomstvo, i když mezi sebou kvůli tomu válčily.
Druhy se vyvíjely samostatně po dlouhé věky, ale v poslední době se zdá, že díky nově objevenému feromonu, dokáží po celé planetě komunikovat vysokou rychlostí.
Z výsledků pozorování vyplývá, že v brzké době několika století budou být moci schopni společně se představit svému nadřazenému druhu mravenců Zelených, obývá nejbližří Rudou planetu, z něhož pocházejí prevní kokony klonů dopravené na tuto planetu.
Po jejich předvedení Zeleným, budou druhy vytříděny podle způsobů specializace a použity jako silná armáda proti malým Šedým mravenečkům s velkou hlavou a velkýma černýma očima.............pokračování.................
Byla jedna planeta, obývána hmyzem, většinu planety kolonizovaly dva druhy mravenců, žlutí a hnědí, Hnědí se dělí na několik kast, ta nejhorší, parazitická bývá jednou za několik tisíc let nucena domovskou kolonii opustit.
Žlutí mravenci jsou velmi pracovití, společensky aktivní, dobře organizováni, nenároční na stravu a životní podmínky, Ostatními druhy mravenců bývají opovrhováni, i když jsou velmi rozšířeni a přizpůsobeni ostatním druhům.
Dalším velmi rozšířeným druhem mravenců jsou černí, je to prapůvodní nedokonalý druh, nevytváří velké,jednotné kolonie, bývá velmi často napadán svým poddruhem, který se kdysi vyvinul z jedné černé královny, a endemiticky se usadil okolo malého zálivu v mírném pásmu planety, tento poddruh díky své orientaci na světlejší jedince má skoro Bílou barvu, několikrát za jeho existenci byl schopen zamořit celou planetu, a jen díky své neschopnosti se rozmnožovat geometrickou řadou vymírá, při své kolonizaci významných ostrovů za mořem, dokázal skoro vyhubit další druh mravenců, Rudých.
Bílý poddruh napadá ostatní druhy, převáží je mezi ostrovy, používá je jako otroky, sluhy, zpětně se s nimi kříží a v osídlených ostrovech degeneruje, je velmi agresivní, nejednotný, ve své původní vlasti se dělí na zapadní a východní kmeny, západnímu kmeni občas zhnědnou horní poloviny těla, zčerná mozkové centrum, v tomto období je velmi agresivní, výbojný, na konci tohoto období je zahnán ostatními bílezápadními kmeny zpět. Východní kmen je poměrně jednotná monokulturní kolonie, na okrajich ovlivňována feromony západního kmene. Ve středu tohoto východního kmene části mravenců zrudla hlavička, stejně jako části mravenců žlutého druhu.
Tyto druhy mravenců se mohou navzájem křížit, a vytváří plodné potomstvo, i když mezi sebou kvůli tomu válčily.
Druhy se vyvíjely samostatně po dlouhé věky, ale v poslední době se zdá, že díky nově objevenému feromonu, dokáží po celé planetě komunikovat vysokou rychlostí.
Z výsledků pozorování vyplývá, že v brzké době několika století budou být moci schopni společně se představit svému nadřazenému druhu mravenců Zelených, obývá nejbližří Rudou planetu, z něhož pocházejí prevní kokony klonů dopravené na tuto planetu.
Po jejich předvedení Zeleným, budou druhy vytříděny podle způsobů specializace a použity jako silná armáda proti malým Šedým mravenečkům s velkou hlavou a velkýma černýma očima.............pokračování.................
Nejen u nás se děje něco podivného :
Bayern už vyhrál titul - jako poctu jej věnovali svému manažerovi který za zlodějinu bruči v base, toť vzor novým generacím.
Bayern už vyhrál titul - jako poctu jej věnovali svému manažerovi který za zlodějinu bruči v base, toť vzor novým generacím.
Nevím jak to s těma novinářema je, ale když náhodou někdy vidím zprávy na Nově a jako zahraniční novinář bych si podle nich měl udělat obrázek o Českén národě tak bych spíš soudil, že ta zemička není ani v Evropě. A jestli ufouni náhodou naladili vysílání Českých televizních stanic tak je jim rozhodně jasné že na této planetě inteligenci hledat nemůžou...
A s tím Brnem, obecně mě google sere protože vyhledává sračky v závislosti na navšívených sránkách a placených lincích. Docela by mě zajímalo co se zobrazí v googlu maníkovi v americe když napíše Brno.
A s tím Brnem, obecně mě google sere protože vyhledává sračky v závislosti na navšívených sránkách a placených lincích. Docela by mě zajímalo co se zobrazí v googlu maníkovi v americe když napíše Brno.
XpertMill, Gravos, Ninos, Galaad
IQ156
-1500Kč, -520Kč, -1čokoláda, - 28000Kč
www.freeair.cz www.rotexelectric.eu www.retrofitcnc.cz
IQ156
- Pepa z depa
... luboši lituji tě, že koukáš na zprávy (už i ČT1 a ČT2 jsou propagandistické sračky (sorry, ale to slovo jsem muse použítl) co tě mají dostat nejlépe na psychynu = totálně dočerna zkreslený obraz ČR, jak kdyby se tady jen kradlo, vraždilo a znásilňovalo) .. no, já jsem teda rád že žiji tady - neraději na zeměkouli, možná proto že jsem toho hodně procestoval a udělal si na to názor z očí do očí, ne z televize, rozhodně je tady nejlíp na světě (zvažte všechny pro a proti, ne mediální obraz) a o inteligenci a hlavně šikovnosti českých lidí (viz. toto fórum) si můžou nechat v jiných státech jenom zdát, informací o skutečném stavu státu doporučuji čerpat z alternativních médií z internetu, televize je bohužel už jen nástroj drábů na blbnutí lidí. Toť můj názor
P.S. Viz třeba současná situace na Ukrajině a reklama na EU a USA s tím spojená, navíc očerňování Ruska jako toho kdo zabral Krym .. cha cha kdo jim to žere
...... 90% lidí 
P.S. Viz třeba současná situace na Ukrajině a reklama na EU a USA s tím spojená, navíc očerňování Ruska jako toho kdo zabral Krym .. cha cha kdo jim to žere

Žiju abych tvořil, tvořím abych žil. www.PePeSysel.cz
máša: vřeteno voda 1,5kW, měnič Delta, 2Nm 3f 60V krokáče, Yako drivery, lineáry a kuličkáče Hiwin,
vynikající Gravos GVE-64 na 125kHz, rám 8mm ocel vylita plastbetonem, vše na masivním litinovém stole.
máša: vřeteno voda 1,5kW, měnič Delta, 2Nm 3f 60V krokáče, Yako drivery, lineáry a kuličkáče Hiwin,
vynikající Gravos GVE-64 na 125kHz, rám 8mm ocel vylita plastbetonem, vše na masivním litinovém stole.
GeeSnake: sem si tedy myslel, že jsou místní členové trošku protirežimnější.
On sedí za krácení daní. Daně jsou dle mého názoru prachsprostá krádež za bílého dne k níž jsou používány ty nejzavrženíhodnější nástroje jaké systém má. Ten, kdo se nechce nechat dobrovolně okrádat je označen za zloděje. Zvrhlý svět.
Sám si odpověz na otázku, zdali za tu sumu, kterou na daních odvedeš dostáváš služby které očekáváš - memento návštěvy na úřadě, stav silnic, služby občanům ... Někteří si prostě řeknou, za to platit nebudu (jasně v jeho případě šlo asi o bezduché obohacení, ale já to myslím principielně ...).
Pepa z depa: Přesně tak! Kdo nikde nebyl, jen debilně papouškuje u piva to, co mu Rej ve zprávách nakecá. Na Krymu jsem nebyl, na Ukrajině ano - to co zde jde v TV je opravdu ubohost sama. Taky v oné precedentní Gruzii jsem byl a v Abcházii (obsazeno Ruskem v r. 2008) panuje všeobecná spokojenost!
Kdo si myslí, že je tady chudo nechť navštíví z EU třeba Bulharsko mimo EU kteroukoliv sibiřskou republiku či státy jihovýchodní Asie (já viděl Vietnam) o Africe nemluvě ...

Sám si odpověz na otázku, zdali za tu sumu, kterou na daních odvedeš dostáváš služby které očekáváš - memento návštěvy na úřadě, stav silnic, služby občanům ... Někteří si prostě řeknou, za to platit nebudu (jasně v jeho případě šlo asi o bezduché obohacení, ale já to myslím principielně ...).
Pepa z depa: Přesně tak! Kdo nikde nebyl, jen debilně papouškuje u piva to, co mu Rej ve zprávách nakecá. Na Krymu jsem nebyl, na Ukrajině ano - to co zde jde v TV je opravdu ubohost sama. Taky v oné precedentní Gruzii jsem byl a v Abcházii (obsazeno Ruskem v r. 2008) panuje všeobecná spokojenost!
Kdo si myslí, že je tady chudo nechť navštíví z EU třeba Bulharsko mimo EU kteroukoliv sibiřskou republiku či státy jihovýchodní Asie (já viděl Vietnam) o Africe nemluvě ...
- Pepa z depa
.. náhodou jsem zaslechl v televizi, nějaké rychlé zprávy: "Poslední základna se bránila do obsazení ruskou armádou, která neváhala zaútočit vrtulníkem a tím je celý Krym pod ruskou vojenskou kontrolou." To je krásná věta, běžný člověk by si řekl ti Rusi jsou ale haj..li. Ano, takhle se to stalo, ale úplně totálně za jiných okolností ... nebudu to rozepisovat (google), jen chci demonstrovat, jak nám TV podsouvá krásné story, které každému rychle dojdou a má na to "svůj" názor, lidi, bacha na ty laciné story!! ... ale jen jsem chtěl říct, že je tady pořád hezky, tak nedopusťme aby tomu tak nebylo. Jinak už nebudu obtěžovat tímhle na CNC fóru 

Žiju abych tvořil, tvořím abych žil. www.PePeSysel.cz
Já v kauze Ukaina principiálně protiruskej nejsem, protože ti obyvatele Krymu tam asi fakt chtějí. A v Rusku je sice bordel a svrab, ale na Ukraině nejmíň 100x tolik, takže tím připojením si lidi určitě polepší. Zvlášť když se to dostalo do polohy, kdy se o Ukrainu bude přetahovat západ s Ruskem, a oba budou chtít hrát roli hodného strýčka. Vůbec se nebudu divit, když začnou demonstrovat i jinde, že nechtějí zůstat na Ukraině (a ruské speciální služby to šikovně podpoří, tohle oni umí skvěle).
Ale čím mě Rusko děsně nasralo je to, že jim sebrali jejich jedinou ponorku a nějaké válečné lodě. Ty lodě určitě nejsou "nedělitelné příslušenství Krymu", a okrást chudého je hodně hnusné. Jestli jim to nevrátí, tak budu protiruský nadosmrti.
Ale čím mě Rusko děsně nasralo je to, že jim sebrali jejich jedinou ponorku a nějaké válečné lodě. Ty lodě určitě nejsou "nedělitelné příslušenství Krymu", a okrást chudého je hodně hnusné. Jestli jim to nevrátí, tak budu protiruský nadosmrti.
takovej postřeh
už cca 10 let jezdím do Itálie do Dolomitů lyžovat, 2x ročně, před Vánoci pánská jízda s kamarády a na jaře o prázdninách s rodinou
Čechů a Slováků je tam před Vánoci třetina a možná i víc, na jaře v plné sezoně odhadem 5-10 procent
víceméně setrvalý stav
poslední dva, tři roky se tam začali objevovat i Rusové, ne úplně málo, taky tak 5 proc.
letos se tam možná v polovině hospod objevily jídelní lístky kromě italštiny, němčiny a občas AJ v ruštině tištěné azbukou
ani v těch hospodách, kde jsou jako obsluha zaměstnáni Češi/Slováci (a pár jich je), jsem jídelníček v češtině snad neviděl
těžko mi někdo vysvětlí, že je to přirozená snaha provozních a majitelů v boji o zákazníka, honem rychle sehnat překlad do RJ, hledat někde v PC font s azbukou atd. atd ....
naopak si umím velmi dobře představit člověka s perfektní italštinou a němčinou placeného R ambasádou, který ty hospody objíždí a zcela nezištně a zdarma tuhle službu v rámci PR nabízí.....
nezištně a zdarma.....
teď....
už cca 10 let jezdím do Itálie do Dolomitů lyžovat, 2x ročně, před Vánoci pánská jízda s kamarády a na jaře o prázdninách s rodinou
Čechů a Slováků je tam před Vánoci třetina a možná i víc, na jaře v plné sezoně odhadem 5-10 procent
víceméně setrvalý stav
poslední dva, tři roky se tam začali objevovat i Rusové, ne úplně málo, taky tak 5 proc.
letos se tam možná v polovině hospod objevily jídelní lístky kromě italštiny, němčiny a občas AJ v ruštině tištěné azbukou
ani v těch hospodách, kde jsou jako obsluha zaměstnáni Češi/Slováci (a pár jich je), jsem jídelníček v češtině snad neviděl
těžko mi někdo vysvětlí, že je to přirozená snaha provozních a majitelů v boji o zákazníka, honem rychle sehnat překlad do RJ, hledat někde v PC font s azbukou atd. atd ....
naopak si umím velmi dobře představit člověka s perfektní italštinou a němčinou placeného R ambasádou, který ty hospody objíždí a zcela nezištně a zdarma tuhle službu v rámci PR nabízí.....
nezištně a zdarma.....
teď....
Obvykle se dějí věci obvyklé. Méně často se dějí věci neobvyklé a zcela vyjímečně se dějí věci vyjímečné...
Masturn 40 CNC, Hermle UWF1200H CNC a pár klasik
http://www.radialengine.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.autopejsek.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
Masturn 40 CNC, Hermle UWF1200H CNC a pár klasik
http://www.radialengine.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.autopejsek.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
Nemusíš litovatPepa z depa píše:... luboši lituji tě, že koukáš na zprávy (už i ČT1 a ČT2 jsou propagandistické sračky (sorry, ale to slovo jsem muse použítl) co tě mají dostat nejlépe na psychynu = totálně dočerna zkreslený obraz ČR, jak kdyby se tady jen kradlo, vraždilo a znásilňovalo) .. no, já jsem teda rád že žiji tady - neraději na zeměkouli, možná proto že jsem toho hodně procestoval a udělal si na to názor z očí do očí, ne z televize, rozhodně je tady nejlíp na světě (zvažte všechny pro a proti, ne mediální obraz) a o inteligenci a hlavně šikovnosti českých lidí (viz. toto fórum) si můžou nechat v jiných státech jenom zdát, informací o skutečném stavu státu doporučuji čerpat z alternativních médií z internetu, televize je bohužel už jen nástroj drábů na blbnutí lidí. Toť můj názor
P.S. Viz třeba současná situace na Ukrajině a reklama na EU a USA s tím spojená, navíc očerňování Ruska jako toho kdo zabral Krym .. cha cha kdo jim to žere...... 90% lidí

XpertMill, Gravos, Ninos, Galaad
IQ156
IQ156