3x za den, mají na to za den 5 termínů.
Pokud ví, že třeba zítra nebudou moct, tak mají možnost si do zásoby "namodlit předem".
Moderátor: sysel
jo tak ten motor nebo rozvodku jsem vidělCharon píše: ↑14. 3. 2021, 7:47Tak to jsi neviděl to video opravy tuším rozvodovky. Dva makaj, čtyři na dvou lenoškách venku siesta.
Oni jsou nesmírně šikovní, to co dokážou s kusem kolejnice a kladivem je úžasné. Ale že se předřou, to bych strach neměl, maj k tomu takovel fatalistickej přístup. Jo a asi pětkrát, po minimálně půlhodině, za den bouchaj hlavou o zem směr mekka![]()
No prave, jestli ji skladali jejich stylem, kladivem na silnici, jsem rad ze s námi nesousedí
No ale oni zase nemají tolik škol s humanitním zaměřením ,a ani nevědí co je BLM ,Me Too ,jak bez toho můžou žít.
Ahoj posílám odkaz na tu výrobu pistoletumlik píše: ↑14. 3. 2021, 8:31jo tak ten motor nebo rozvodku jsem vidělCharon píše: ↑14. 3. 2021, 7:47Tak to jsi neviděl to video opravy tuším rozvodovky. Dva makaj, čtyři na dvou lenoškách venku siesta.
Oni jsou nesmírně šikovní, to co dokážou s kusem kolejnice a kladivem je úžasné. Ale že se předřou, to bych strach neměl, maj k tomu takovel fatalistickej přístup. Jo a asi pětkrát, po minimálně půlhodině, za den bouchaj hlavou o zem směr mekka![]()
+ kdysi jak tam ti pakistánci vyrábějí pistole snad jen nějakou starou frézku přes šablonu a šikovné ruce, normálně funkční kvér, nemůžu to najít....vždycky když něco takového vidím tak si říkám, jestli jsme skutečně tak vyspělí...... ISO ?
![]()
Hmmm ,vidím že sis tady našel kamaráda
Moc se nesměj ,jestli to uvidí všehoschopný euroúředník tak jako hobbíci vrátíte kovostroje a my dostaneme další lejstra na pravidelný měsíční hlášení