V jednom bych se Babiše zastal, když hledal koaličního partnera, tak tyto "slabingery" oslovoval jako první, oni vládnout s Babišem nechtěli, logicky predátor volil slabochy druhé v pořadí -politické mrtvoly, a těm nic jiného nezbylo než mu posluhovat. SPD chtěla do vlády s Babišem, ale to zase nechtěl Babiš, ví že Okamuru by si neomotal jak socany a bolšany.Mart76 píše: ↑7. 3. 2021, 9:54Nevšiml jsem si, že by opozice měla vládní odpovědnost.pafik píše: ↑7. 3. 2021, 9:13 Ty sis opravdu nevšiml, že od začátku druhé vlny opozice řve, že nařízení jsou nesrozumitelná, vládě občané nedůvěřují, nařízení jsou přehnaná, ba zbytečná .... V důsledku máš pravdu, že za to může Babiš. Kdyby nevládl, tak by opozice nadávala na kohokoliv jiného.
To je základní funkce opozice: mít na všechno opačný názor. Tak to funguje i v zahraničí, akorát tam je opozice o něco inteligentnější, takže si uvědomila včas, že když bude shazovat všechno protikovidový, co vláda dělá, tak půjde do prdele celej stát. Naše hloupá opozice si to uvědomila až v okamžiku, když už v tý prdeli jsme. Co mě ale překvapilo je, že první, kterej si to uvědomil, byl Bartoš.
corona virus - obecna diskuze
Prominentní pacient alias,, kulich " je standartní označení ještě z dob ODS jestli si to dobře pamatuji.
http://www.rm-reznicek.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
Já teda nevím, ale teď se do tebe navezu i já. Co furt nadáváš na opozici, babiš na ně sere od začátku, jako první polistopadový premiér se paktuje s komoušema a když jim jednou najednou nevyhoví, je v prdeli a škemrá u opozice! Já si teda nevšimnul, že by naše vláda za rok, kdy tahle sračka putuje českem, měli připravené jakékoliv postupy, scénáře, zajištěnou vakcinaci, mimo debility PES, kterým se ani sami neřídili a opravdu chcípnul. Akorát samej populismus pro koblihy, slibuji co jsem slíbil předevčírem, odvolávám co jsem řekl včera atd.pafik píše: ↑7. 3. 2021, 9:13Ty sis opravdu nevšiml, že od začátku druhé vlny opozice řve, že nařízení jsou nesrozumitelná, vládě občané nedůvěřují, nařízení jsou přehnaná, ba zbytečná .... V důsledku máš pravdu, že za to může Babiš. Kdyby nevládl, tak by opozice nadávala na kohokoliv jiného.
To je základní funkce opozice: mít na všechno opačný názor. Tak to funguje i v zahraničí, akorát tam je opozice o něco inteligentnější, takže si uvědomila včas, že když bude shazovat všechno protikovidový, co vláda dělá, tak půjde do prdele celej stát. Naše hloupá opozice si to uvědomila až v okamžiku, když už v tý prdeli jsme. Co mě ale překvapilo je, že první, kterej si to uvědomil, byl Bartoš.
Nikdo to v evropě moc nezvládá, nemám iluzi, že by bylo jinak s někým jiným, ale hůř, než s tímhle sebestředným, arogantním píár diktátorem by to nemohlo být. Takže jdi s nadávkama na opozici do prdele, tohle fakt navařil ten kretém babiš!
SM16A, FN20, 3E710B, CDC7-2, HO02, CO2laser, Fiber.. propagator www.atreon.cz
Babiš je křivej jak turecká šavle.Mart_68 píše: ↑7. 3. 2021, 10:00V jednom bych se Babiše zastal, když hledal koaličního partnera, tak tyto "slabingery" oslovoval jako první, oni vládnout s Babišem nechtěli, logicky predátor volil slabochy druhé v pořadí -politické mrtvoly, a těm nic jiného nezbylo než mu posluhovat. SPD chtěla do vlády s Babišem, ale to zase nechtěl Babiš, ví že Okamuru by si neomotal jak socany a bolšany.Mart76 píše: ↑7. 3. 2021, 9:54Nevšiml jsem si, že by opozice měla vládní odpovědnost.pafik píše: ↑7. 3. 2021, 9:13 Ty sis opravdu nevšiml, že od začátku druhé vlny opozice řve, že nařízení jsou nesrozumitelná, vládě občané nedůvěřují, nařízení jsou přehnaná, ba zbytečná .... V důsledku máš pravdu, že za to může Babiš. Kdyby nevládl, tak by opozice nadávala na kohokoliv jiného.
K tomu jsem došel už loni, když nechtěl aktivovat UKŠ a když k tomu nakonec došlo, tak protlačil změnu vládního nařízení, aby nebyl šéfem UKŠ Hamáček, ale Prymula.
A k celkové situaci bych dodal citát Karla Čapka:
„Ano, mnoho se změnilo, ale lidé zůstávají stejní, jenom teď víme líp, kdo je kdo. Kdo je slušný, byl slušný vždycky, kdo byl věrný, je věrný i teď. Kdo se točí s větrem, točil se s větrem i dřív. Kdo myslí, že teď přišla jeho chvíle, myslel vždy jen na sebe. Nikdo se nestává přeběhlíkem, kdo jím nebyl vždycky, kdo měnil víru, neměl žádnou. Člověka nepředěláš, jenom se ti vybarví."
Vývoj HW, návrhy DPS (OrCAD, Eagle, Pads)
zde 100% souhlas s CharonemCharon píše: ↑7. 3. 2021, 10:10Já teda nevím, ale teď se do tebe navezu i já. Co furt nadáváš na opozici, babiš na ně sere od začátku, jako první polistopadový premiér se paktuje s komoušema a když jim jednou najednou nevyhoví, je v prdeli a škemrá u opozice! Já si teda nevšimnul, že by naše vláda za rok, kdy tahle sračka putuje českem, měli připravené jakékoliv postupy, scénáře, zajištěnou vakcinaci, mimo debility PES, kterým se ani sami neřídili a opravdu chcípnul. Akorát samej populismus pro koblihy, slibuji co jsem slíbil předevčírem, odvolávám co jsem řekl včera atd.
Nikdo to v evropě moc nezvládá, nemám iluzi, že by bylo jinak s někým jiným, ale hůř, než s tímhle sebestředným, arogantním píár diktátorem by to nemohlo být. Takže jdi s nadávkama na opozici do prdele, tohle fakt navařil ten kretém babiš!
...
z Pafíka se mi chce blejt
na jakoukoli výzvu k přímému dialogu uhne k nějaké polopravdě a demagogii
to umí skvěle
přemýšlím kde se takovéhle umění uhýbat a ohýbat diskusi směrem který mi vyhovuje učilo nebo učí
.....
kdyby místo narcistního psychopatického Babiše ("nikdy neodstoupím, zapametajtě si, NIKDY!!!) premiéroval kdokoli jiný průměrně schopný, tak bychom se pohybovali s průměrnými opatřeními někde v šedém průměru EU
současná tristní situace je způsobena ze 100% neschopností a tím nedůvěryhodností té skvadry co Babiše snese a jeho osobně
fakt to nevidí jen ti, co mají mozek zalepený koblihou
Obvykle se dějí věci obvyklé. Méně často se dějí věci neobvyklé a zcela vyjímečně se dějí věci vyjímečné...
Masturn 40 CNC, Hermle UWF1200H CNC a pár klasik
http://www.radialengine.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.autopejsek.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
Masturn 40 CNC, Hermle UWF1200H CNC a pár klasik
http://www.radialengine.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.autopejsek.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
Babišův kruh zla..ambiciózni loseři, schopni fírerovi poklonkovat za něco na oplátku, většinou nějaká trafika nebo kšeft, v podstatě ANO je zločinecká organizace po které zústává spálené území.testone píše: ↑7. 3. 2021, 10:46zde 100% souhlas s CharonemCharon píše: ↑7. 3. 2021, 10:10Já teda nevím, ale teď se do tebe navezu i já. Co furt nadáváš na opozici, babiš na ně sere od začátku, jako první polistopadový premiér se paktuje s komoušema a když jim jednou najednou nevyhoví, je v prdeli a škemrá u opozice! Já si teda nevšimnul, že by naše vláda za rok, kdy tahle sračka putuje českem, měli připravené jakékoliv postupy, scénáře, zajištěnou vakcinaci, mimo debility PES, kterým se ani sami neřídili a opravdu chcípnul. Akorát samej populismus pro koblihy, slibuji co jsem slíbil předevčírem, odvolávám co jsem řekl včera atd.
...
to umí skvěle
přemýšlím kde se takovéhle umění uhýbat a ohýbat diskusi směrem který mi vyhovuje učilo nebo učí
.....
kdyby místo narcistního psychopatického Babiše ("nikdy neodstoupím, zapametajtě si, NIKDY!!!) premiéroval kdokoli jiný průměrně schopný, tak bychom se pohybovali s průměrnými opatřeními někde v šedém průměru EU
současná tristní situace je způsobena ze 100% neschopností a tím nedůvěryhodností té skvadry co Babiše snese a jeho osobně
Já s tebou částečně i souhlasím. Mě nesere od začátku, ale o něco pozdějc. Nemá připravenýho nic, a populistickej je až běda. Ale tím ten souhlas končí. Kdyby opozice tepala Babiše za to, že nemá připravený vakcíny, systém očkování, rozvozy vakcíny, dostatek respirátorů,..... bylo by to OK. Ale za vakcíny ho tepat nemůže, protože tu má dodat EU. A proti EU se nesmí říct (kromě Okamury) křivý slovo.Charon píše: ↑7. 3. 2021, 10:10Já teda nevím, ale teď se do tebe navezu i já. Co furt nadáváš na opozici, babiš na ně sere od začátku, jako první polistopadový premiér se paktuje s komoušema a když jim jednou najednou nevyhoví, je v prdeli a škemrá u opozice! Já si teda nevšimnul, že by naše vláda za rok, kdy tahle sračka putuje českem, měli připravené jakékoliv postupy, scénáře, zajištěnou vakcinaci, mimo debility PES, kterým se ani sami neřídili a opravdu chcípnul. Akorát samej populismus pro koblihy, slibuji co jsem slíbil předevčírem, odvolávám co jsem řekl včera atd.pafik píše: ↑7. 3. 2021, 9:13Ty sis opravdu nevšiml, že od začátku druhé vlny opozice řve, že nařízení jsou nesrozumitelná, vládě občané nedůvěřují, nařízení jsou přehnaná, ba zbytečná .... V důsledku máš pravdu, že za to může Babiš. Kdyby nevládl, tak by opozice nadávala na kohokoliv jiného.
Nikde v Evropě jsem si nevšiml, že by opozice říkala lidem, aby nedodržovali nařízení, že jsou blbý a špatně vysvětlený. A jestli tohle nevidíš, tak jsi holt zaslepenej Babišem a chybí ti objektivní pohled.
Jestli si si nevsimnul, skoro vsude vládne vetsinova vlada, jen u nás kočkopes. Za dodavku vakcin ho nikdo netepe ale za nezvladnutou distribuci, nevybrani dopravce, zmatek a chaos vrchniho organizatora jo. Nevsimnul jsem si, ze by opozice říkala nedodržuj, rika ze je to chaos a blbost co zavadeji. Neplet si opozici s klausem a cakovou, jinak od tebe fakt sedi rikat nekomu zaslepenej babisempafik píše: ↑7. 3. 2021, 11:40Já s tebou částečně i souhlasím. Mě nesere od začátku, ale o něco pozdějc. Nemá připravenýho nic, a populistickej je až běda. Ale tím ten souhlas končí. Kdyby opozice tepala Babiše za to, že nemá připravený vakcíny, systém očkování, rozvozy vakcíny, dostatek respirátorů,..... bylo by to OK. Ale za vakcíny ho tepat nemůže, protože tu má dodat EU. A proti EU se nesmí říct (kromě Okamury) křivý slovo.Charon píše: ↑7. 3. 2021, 10:10Já teda nevím, ale teď se do tebe navezu i já. Co furt nadáváš na opozici, babiš na ně sere od začátku, jako první polistopadový premiér se paktuje s komoušema a když jim jednou najednou nevyhoví, je v prdeli a škemrá u opozice! Já si teda nevšimnul, že by naše vláda za rok, kdy tahle sračka putuje českem, měli připravené jakékoliv postupy, scénáře, zajištěnou vakcinaci, mimo debility PES, kterým se ani sami neřídili a opravdu chcípnul. Akorát samej populismus pro koblihy, slibuji co jsem slíbil předevčírem, odvolávám co jsem řekl včera atd.pafik píše: ↑7. 3. 2021, 9:13
Ty sis opravdu nevšiml, že od začátku druhé vlny opozice řve, že nařízení jsou nesrozumitelná, vládě občané nedůvěřují, nařízení jsou přehnaná, ba zbytečná .... V důsledku máš pravdu, že za to může Babiš. Kdyby nevládl, tak by opozice nadávala na kohokoliv jiného.
Nikde v Evropě jsem si nevšiml, že by opozice říkala lidem, aby nedodržovali nařízení, že jsou blbý a špatně vysvětlený. A jestli tohle nevidíš, tak jsi holt zaslepenej Babišem a chybí ti objektivní pohled.

Ja mam ten chaos jako osvc z prvni ruky, covid mam ted tady za sebou, houmofis je parada pro uredniky, ale na jare kdyz mi volal klient a mel strach ze prijedu ale nutne to chtel udelat, jsem mu rekl ze mu postou poslu sroubovak s fakturou

Ten směr, o kterém mluvíš, se jmenuje sofistika. Politika jí má jako základní prvek, její klony jsou součástí většiny humanitního vzdělání.testone píše: ↑7. 3. 2021, 10:46 ....
zde 100% souhlas s Charonem
...
to umí skvěle
.....

Nicméně jsem nezaznamenal, že by se tu diskutovalo. Každý tu uvádí svůj pohled na současnou situaci, ale k diskuzi tu nedochází. Hned padají koblihy jako "argumenty" proti lidem, kteří volili Babiše (většina z nich poprvé a naposledy). Voliči stran "demokratické opozice" vidí rudě, když slyší Babiš, a zamyslet se nad širšími souvislostmi, to je nad jejich síly.
Jestli sis nevšiml, tak menšinová vláda je docela běžnej jev. Itálie, Izrael ... U nás těžko mohla být většinová vláda, když ani koalice, ani opozice většinu nemá.Charon píše: ↑7. 3. 2021, 11:54 ...
Jestli si si nevsimnul, skoro vsude vládne vetsinova vlada, jen u nás kočkopes. Za dodavku vakcin ho nikdo netepe ale za nezvladnutou distribuci, nevybrani dopravce, zmatek a chaos vrchniho organizatora jo. Nevsimnul jsem si, ze by opozice říkala nedodržuj, rika ze je to chaos a blbost co zavadeji. Neplet si opozici s klausem a cakovou, jinak od tebe fakt sedi rikat nekomu zaslepenej babisem![]()
Ja mam ten chaos jako osvc z prvni ruky, covid mam ted tady za sebou, houmofis je parada pro uredniky, ale na jare kdyz mi volal klient a mel strach ze prijedu ale nutne to chtel udelat, jsem mu rekl ze mu postou poslu sroubovak s fakturou![]()
Opozice nemusí říkat nedodržujte, stačí, když řekne, že tohle nařízení je blbost. To je ve výsledku úplně to samý. Jestli to nechápeš....
Máš spolehlivější řešení pro zamezení přenosu, než je zamezení kontaktu? Já teda ne. Roušky a respirátory, který který se tu zhusta prodávaj, jsou blbý. Ten hliníkovej pásek je nejspíš ze staniolu, protože vůbec nedrží tvar. Takže rouška netěsní. K čemu nanorouška nebo respirátor, když táhne kolem nosu. A fůra blbců (včetně Blatného) jí ještě k tomu nosej pod rypákem. Pokud si myslíš, že těch 20 tisíc mrtvejch navíc je nic, tak si to mysli.
No s itálií jako vyspělou demokracií bych se nechtěl srovnávat, jejich bordel celkem atakuje náš. Principem každé opozice je nesouhlasit s vládou, problém je, když mají pravdu, jestli nechápeš...pafik píše: ↑7. 3. 2021, 12:19Jestli sis nevšiml, tak menšinová vláda je docela běžnej jev. Itálie, Izrael ... U nás těžko mohla být většinová vláda, když ani koalice, ani opozice většinu nemá.Charon píše: ↑7. 3. 2021, 11:54 ...
Jestli si si nevsimnul, skoro vsude vládne vetsinova vlada, jen u nás kočkopes. Za dodavku vakcin ho nikdo netepe ale za nezvladnutou distribuci, nevybrani dopravce, zmatek a chaos vrchniho organizatora jo. Nevsimnul jsem si, ze by opozice říkala nedodržuj, rika ze je to chaos a blbost co zavadeji. Neplet si opozici s klausem a cakovou, jinak od tebe fakt sedi rikat nekomu zaslepenej babisem![]()
Ja mam ten chaos jako osvc z prvni ruky, covid mam ted tady za sebou, houmofis je parada pro uredniky, ale na jare kdyz mi volal klient a mel strach ze prijedu ale nutne to chtel udelat, jsem mu rekl ze mu postou poslu sroubovak s fakturou![]()
Opozice nemusí říkat nedodržujte, stačí, když řekne, že tohle nařízení je blbost. To je ve výsledku úplně to samý. Jestli to nechápeš....
Máš spolehlivější řešení pro zamezení přenosu, než je zamezení kontaktu? Já teda ne. Roušky a respirátory, který který se tu zhusta prodávaj, jsou blbý. Ten hliníkovej pásek je nejspíš ze staniolu, protože vůbec nedrží tvar. Takže rouška netěsní. K čemu nanorouška nebo respirátor, když táhne kolem nosu. A fůra blbců (včetně Blatného) jí ještě k tomu nosej pod rypákem. Pokud si myslíš, že těch 20 tisíc mrtvejch navíc je nic, tak si to mysli.
Nevsouvej mi co jsem neřekl, je mi líto všech co museli neschopností vlády umřít, a že spousta z nich je neschopností krizového manažera je můj názor.
Jestli tomuhle tvému mozkovému průjmu říkáš diskuze a objektivní pohled, je mi tě líto. Neboj já do tohohle vlákna už psát nebudu a nepsal jsem do teď, tak i to tady beze mne užij

to není pravda, kolik chyrých dětí mělo blbce rodiče...a platí i opačně. Tato vláda je zločinecká..a to je rozdíl, neschopná vláda to není, je všehoschopná. Docela věřím že se přes české firmy za vlády krále krysi vypralo dost špinavých peněz..to vyleze teprve po agonii.
Já tomu neříkám diskuze, a ty asi neumíš číst, protože jsem to napsal už dřív.Charon píše: ↑7. 3. 2021, 12:33No s itálií jako vyspělou demokracií bych se nechtěl srovnávat, jejich bordel celkem atakuje náš. Principem každé opozice je nesouhlasit s vládou, problém je, když mají pravdu, jestli nechápeš...pafik píše: ↑7. 3. 2021, 12:19Jestli sis nevšiml, tak menšinová vláda je docela běžnej jev. Itálie, Izrael ... U nás těžko mohla být většinová vláda, když ani koalice, ani opozice většinu nemá.Charon píše: ↑7. 3. 2021, 11:54 ...
Nevsouvej mi co jsem neřekl, je mi líto všech co museli neschopností vlády umřít, a že spousta z nich je neschopností krizového manažera je můj názor.
Jestli tomuhle tvému mozkovému průjmu říkáš diskuze a objektivní pohled, je mi tě líto. Neboj já do tohohle vlákna už psát nebudu a nepsal jsem do teď, tak i to tady beze mne užij![]()
A co se týká demagogie, tak si přečti, co jsem napsal já a co sis z toho vytáhnul ty, aby se ti to hodilo.