Co jste dneska bastlili?
Díky Milane, super. Tohle jsem ještě nikde nepotkal. Mám jich kolem deseti, různé průměry. A ještě tam nějaký jsou. Mám nějaký redukce ISO50/MK4 do horizontky se vtahovacím klínem, tak to využiju. Už aby byla nějaká doma... Mám na ty bohrwerky hromadu věcí.
Ano bude, chci to vyzkoušet. Uvidim jak to bude makat
sv18ra, KSU250, 2N118, SH-700A, FA3AU, tos 1U, gh450, R5, FN40, HJ8, WKV63
-
Chci tam naroubovat tohle
a udělám nový šroub se stoupanim 2mm místo 4mm
Jestli se mi to podaří opravitsv18ra, KSU250, 2N118, SH-700A, FA3AU, tos 1U, gh450, R5, FN40, HJ8, WKV63
Ahoj sice to není dneska, ale bez toho bych smko neudělal. Zrovna jsem měl měnič 1f/3f 230V a velikostně se mi šiknul, tak je napájení jednofázové. Jedu tak na 1/3 rychlosti, motor má myslím 1420ot/min, na motoru redukce na kužel co šuplík dal, kotouč nasazený na přírubě z nějaké bnky.
Jsem spokojenej, čistí tak akorát a hlavně nesežere prsty, když ujedou.
Jsem spokojenej, čistí tak akorát a hlavně nesežere prsty, když ujedou.
SM16A, FN20, 3E710B, CDC7-2, HO02, CO2laser, Fiber.. propagator www.atreon.cz
Ukázka z totální přestavby starých objektivů z bezpečnostní kamery NDR na současný typ bajonetu - konkrétně typ MFT (micro 4/3). Rekonstrukce zahrnovala rozebrání, vyčištění od plísní a prachu, přestavbu původně trojúhleníkové clony na kruhovou s devíti lamelami. Dále bylo na ostření osazeno ozubené kolo a jako finále byl navržen a vyroben celý nový zadní díl s bajonetem MFT. Původně jsem je osazoval na MFT pomocí čínských redukcí ale poslední dvě zásilky v loňském roce šly do šrotu, soudruhům se nějak nedařilo a to co přišlo bylo naprosto nepoužitelný. Tak jsem se nas... a udělal si svůj bajonet přesně. Na kameře to sedí jedna báseň, žádný kvrdlání, vaklání jako ty šikmooký.