corona virus - obecna diskuze

Veškeré provozní záležitosti, dotazy a návrhy k fungování fóra a členů
Zamčeno
Mart_68
Trol

23. 3. 2021, 4:51

když je něčeho zvláště při rozjezdu málo a objednává se kolektivně je naivní si myslet že dostaneš vše co jsi objednal, je pouze jedna výjimka, že namazes nebo preplatis, Izrael platil dvojnásobek ceny, kdo maže ten jede, to snad soustružníkům není potřeba vysvetlovat.
aleshonsa

23. 3. 2021, 4:59

Já taky nechápu co se děje.
- Ivermectin nikdo doktorům používat nezakazuje.
- Že by se vedla nějaká kampaň proti, jsem si nevšiml. Takže negativní výsledek klinické studie je kampaň? Naopak bych spíš řekl, že se vede opačná kampaň. Třeba na Novinkách vyšel článek, kde se mezi bludy proti ivermectinu zařazovali věci, co jsou minimálně diskutabilní.
- Údajně zázračných léků na covid-19 bylo v minulosti už několik. Vždy to skončilo, že se minimálně ukázalo, že lék funguje jen za určitých podmínek (a pak je ty podmínky třeba nutně znát). Takže opatrnost je na místě.
- Proč se tedy neudělá klinická studie, co účinnost ivermectinu dokáže?
- Stejně tak co se týče isoprinosinu.

Teď jsem si psal s jedním kamarádem - spolužákem z průmyslovky. Celkem jsem se o něj bál, protože je dost při těle. Dozvěděl jsem se, že o Vánocím celá rodina covid-19 měli a vyleželi to doma. Tak a teď si představte kdyby si vzal buďto ivermectin nebo isoprinosin tak je zase další "důkaz" jak jsou to na covid-19 účinné léky ....
S pozdravem
Ing. Aleš Honsa
fmodel
Kontaktovat uživatele:

23. 3. 2021, 5:01

Josef píše: 23. 3. 2021, 3:58 Tady se plivalo na EU ohledně počtu vakcín. Tady je vidět, jak premiér zachraňuje tisíce (dnes už desetitisíce) mrtvých.
Vždyť ta kolektivní imunita vycházela ,vymřou staří a nemocní ,tím ušetříš za vakcíny ,důchody, různé příspěvky na... ,zbyde spousta bytů a domu ,prduši nebudou zabírat pracovní místa ,prostě hapy svět pro madé a krásné :mrgreen:
http://www.rm-reznicek.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
fmodel
Kontaktovat uživatele:

23. 3. 2021, 5:13

aleshonsa píše: 23. 3. 2021, 4:59 Já taky nechápu co se děje.

- Že by se vedla nějaká kampaň proti, jsem si nevšiml. Takže negativní výsledek klinické studie je kampaň?

To vidíme už nějakou dobu

- Ivermectin (taky tomu moc nevěřím to je ale můj problém ),problém je kdo tu studii sponzoruje ,a u tý z Brazílie nebo odkud to bylo to byl problém když je sponzor výrobce vakcín.

co se týče isoprinosinu tak tam nejsou další studie ,že by strach ? že někdo něco prosral a že se na tom nedá zbohatnout jako na Remdesiviru za 40 000Kč dávka nebo ten bla bla bla koktejl .
Mart_68
Trol

23. 3. 2021, 5:21

- Že by se vedla nějaká kampaň proti, jsem si nevšiml. Takže negativní výsledek klinické studie je kampaň? Naopak bych spíš řekl, že se vede opačná kampaň. Třeba na Novinkách vyšel článek, kde se mezi bludy proti ivermectinu zařazovali věci, co jsou minimálně diskutabilní.
- Údajně zázračných léků na covid-19 bylo v minulosti už několik. Vždy to skončilo, že se minimálně ukázalo, že lék funguje jen za určitých podmínek (a pak je ty podmínky třeba nutně znát). Takže opatrnost je na místě.
- Proč se tedy neudělá klinická studie, co účinnost ivermectinu dokáže?

Teď jsem si psal s jedním kamarádem - spolužákem z průmyslovky. Celkem jsem se o něj bál, protože je dost při těle. Dozvěděl jsem se, že o Vánocím celá rodina covid-19 měli a vyleželi to doma. Tak a teď si představte kdyby si vzal buďto ivermectin nebo isoprinosin tak je zase další "důkaz" jak jsou to na covid-19 účinné léky ....
máš pravdu, ale jsme ve válce, jde spíš o to že jedna z mála zbraní co funguje, samozřejmě za určitých podmínek zůstává v pozadí, nemá podporu a propagaci jako například ty vakcíny, které jsou až gloryfikovany.
robokop
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

23. 3. 2021, 6:09

me porad vyjde zajimaveji nejak studie nez nejaky nepodepreny nazor
a ted uz vime ze ta studie neni jedna

navic kdyby to prasklo tak ti pripadni falzifikatori studie si ani neskrtnou
Stejne tak jako vedecka obec uz v minulosti vypudila Pekovou za publikovani nepodlozenych informaci.

fmodel píše: 23. 3. 2021, 5:13

- Že by se vedla nějaká kampaň proti, jsem si nevšiml. Takže negativní výsledek klinické studie je kampaň?

- Ivermectin (taky tomu moc nevěřím to je ale můj problém ),problém je kdo tu studii sponzoruje ,a u tý z Brazílie nebo odkud to bylo to byl problém když je sponzor výrobce vakcín.

co se týče isoprinosinu tak tam nejsou další studie ,že by strach ? že někdo něco prosral a že se na tom nedá zbohatnout jako na Remdesiviru za 40 000Kč dávka nebo ten bla bla bla koktejl .
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)
Mart_68
Trol

23. 3. 2021, 6:27

robokop píše: 23. 3. 2021, 6:09 me porad vyjde zajimaveji nejak studie nez nejaky nepodepreny nazor

Stejne tak jako vedecka obec uz v minulosti vypudila Pekovou za publikovani nepodlozenych informaci.

vědecká obec? Třeba jedná vědecká obec připravila Teslu o zasluhu na telegrafu😀
Mart_68
Trol

23. 3. 2021, 6:31

robokop píše: 23. 3. 2021, 6:09 me porad vyjde zajimaveji nejak studie nez nejaky nepodepreny nazor

to máš jako když ty hajis CNClinux a soudruzi ze Siemens nebo ABB by ti to úplně rozbili, jenže ty to máš odzkoušené i bez certifikátu, přestaneš s tím?
robokop
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

23. 3. 2021, 8:43

jenze ja to mam podlozene
a na tyto veci staci mereni jako dukaz
na veci typu lecive schopnost musis jit statisticky

kdyz to nechapes tak to je tezky

btw siemens hrave strcim s linuxem do kapsy
fmodel
Kontaktovat uživatele:

23. 3. 2021, 8:48

prof. Ing. Otto Wichterle DrSc vyrobil kontaktní čočky na mašince z merkuru ,zítra vlezu na půdu pro vybavení a dám se do výroby vlastní vakcíny ,bude to polykací verze ,základní ingredience mám -višňovice, meruňka , slivovice protože jinak se ty vakcíny nedočkám . :wink:

https://www.novinky.cz/domaci/clanek/ba ... .seznam.cz
robokop
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

23. 3. 2021, 8:51

je to asi dva tydny co jsem tu daval kucharku jak na to
Mart_68
Trol

23. 3. 2021, 8:57

robokop píše: 23. 3. 2021, 8:43 jenze ja to mam podlozene
a na tyto veci staci mereni jako dukaz
na veci typu lecive schopnost musis jit statisticky

kdyz to nechapes tak to je tezky

btw siemens hrave strcim s linuxem do kapsy
však ten dukaz můžeš mít, zajet ke Sv. Anně, z deset chcipaku devět jde domů do sedmi dnů, ale musí dostat inverktivin ne až mají oboustranný zápal plic, prostě hned jak mají potíže. Je to prostě jednoduché a levné jak s tím Linuxem.
robokop
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

23. 3. 2021, 9:07

ty jsi fakt hlupak
jak poznas ze se vylecili na ten lek a jak muzes vedet ze by se nevylecili i bez nej
bavime se o tom uz kolik tydnu a ty sis z toho nic neodnesl
Josef
Sponzor fora

23. 3. 2021, 9:26

fmodel píše: 23. 3. 2021, 5:01
Josef píše: 23. 3. 2021, 3:58 Tady se plivalo na EU ohledně počtu vakcín. Tady je vidět, jak premiér zachraňuje tisíce (dnes už desetitisíce) mrtvých.
Vždyť ta kolektivní imunita vycházela ,vymřou staří a nemocní ,tím ušetříš za vakcíny ,důchody, různé příspěvky na... ,zbyde spousta bytů a domu ,prduši nebudou zabírat pracovní místa ,prostě hapy svět pro madé a krásné :mrgreen:
Ale právě ty jsi tady poukazoval, jak nám EU škodí s dodávkami vakcín. Ale teď leze na povrch, že je neobjednala naše vláda v množství, které mohla. A ty jsi tuto vládu před rokem bránil zuby nehty i za cenu ztráty slušnosti. :lol:
Mart_68
Trol

23. 3. 2021, 9:34

robokop píše: 23. 3. 2021, 9:07 ty jsi fakt hlupak
jak poznas ze se vylecili na ten lek a jak muzes vedet ze by se nevylecili i bez nej
bavime se o tom uz kolik tydnu a ty sis z toho nic neodnesl
já si nemusím nic odnášet, hlavně že mají výsledky lepší než v těch lazaretech kde jim to odchází pod rukama, proč ztrácíš úroveň a snižuje s se k invektivám, zase nějaká schiza?
Zamčeno

Zpět na „Provozní záležitosti“