No vidíš. A tady si dotyční tu rychlou nezavolali, protože si přes internet koupili "zázračné" léky co "akorát potřebovaly čas" na to už už začít úřinkovat.
corona virus - obecna diskuze
Pokud by to byla pravda (jako že o tom celkem pochybuju), tak si toho na tom internetu nastudovali málo.
Kdyby trochu četli, tak by věděli, že tyhle léky nejsou zázračné, a hlavně že působí jen na začátku onemocnění. Tehdy brání rychlému rozjezdu a dají tak šanci vlastní imunitě, aby zapracovala.
Takže čekat na konci je vcelku zbytečné.
To už bych víc věřil tomu, že zavolání rychlé odkládali z důvodu obav z nemocnice.
Toho bych se mimochodem bál i já. Pokud člověk leží na samotce a pokud si personál dává opravdu pozor na přenos nákazy na oblečení, tak OK.
Ale v praxi většinou naplatí ani jedno z toho.
Ne snad, že by chtěli škodit. Ale prostě už to nezvládají.
Jsem zvědav, co bude za 14 dnů, když jsem viděl, jak se dnes vylidnovala Praha 
A venku viděl ty volne se houfujici lidi na sluníčku
... roušky výjimečně...

A venku viděl ty volne se houfujici lidi na sluníčku

Kostka těžko vysvětlí úsečce, natož bodu, že život má i jiné dimenze než má ten jejich ...
no, vzhlem k tomu, ze se tady siri obavy zmeteoritu, ktery znici zemi tak je virus zanedbatelny
"do řiti se řítíme, ani o tom nevíme.."
No podle toho co mi říkala doktorka z JIPu // nebyl jsem hospitalizován - dělal jsem jí klíčky k jakési historické komodě // tak je ta informace o pěti dnech horeček dost pitomost. Také se kriticky vyjádřila o vystavování neschopenek "po telefonu". Spíše apelovala na hospitalizaci při sebemenších známkách počínajícího zápalu plic.aleshonsa píše: ↑26. 3. 2021, 7:22No vidíš. A tady si dotyční tu rychlou nezavolali, protože si přes internet koupili "zázračné" léky co "akorát potřebovaly čas" na to už už začít úřinkovat.
Ty zázračné léky ti evidentně dost "leží v žaludku". Nezačneš také bojovat proti tmářskému užívání česneku ?
Lenze to je to, ludia si myslia ze je liek tak znizuju ostrazitosy a nic nedodrziavaju. Chripka s liekom 3 dni a bez lieku tiez. To iste u covidu.
Dalejbvislo slnko tak naco ruska, no niektory budu dost prekvapeny ked ochoreju.
Inak staci JA mutacia a sme spat na zaciatku, pac po prekonani bezneho korona virusu protilaty na JA nesiu, a ty co su zaockovany.... AZ udava ucinost 10%,ostatne vakciny asi este nemajubstudie. Tak sa pripravte ze boj stale trva.
Dalejbvislo slnko tak naco ruska, no niektory budu dost prekvapeny ked ochoreju.
Inak staci JA mutacia a sme spat na zaciatku, pac po prekonani bezneho korona virusu protilaty na JA nesiu, a ty co su zaockovany.... AZ udava ucinost 10%,ostatne vakciny asi este nemajubstudie. Tak sa pripravte ze boj stale trva.
Zápal plic pozná lékař pouze poslechem nebo z rentgenu.Milan199 píše: ↑27. 3. 2021, 7:50 No podle toho co mi říkala doktorka z JIPu // nebyl jsem hospitalizován - dělal jsem jí klíčky k jakési historické komodě // tak je ta informace o pěti dnech horeček dost pitomost. Také se kriticky vyjádřila o vystavování neschopenek "po telefonu". Spíše apelovala na hospitalizaci při sebemenších známkách počínajícího zápalu plic.
Nikdo si doma nedokáže diagnostikovat zápal plic. A u zápalu nemusí být extra velké horečky.
Takže se vždy snažit dostat k doktorovi nebo doktora domů, aby si pacienta poslechl.
Ještě je varianta zakoupení domácího CRP testu. To v případě, že je pacient zabejčenej a k doktorovi nechce. Výsledek ho může popostrčit.
Vývoj HW, návrhy DPS (OrCAD, Eagle, Pads)
Ne, mě leží v žaludku pseudovědci a lidoví odborníci přes úplně všechno. Těch se během celé koronakrize vyrojilo neskutečné množství. Třeba všichni ti lidoví odborníci přes roušky ....
S pozdravem
Ing. Aleš Honsa
Ing. Aleš Honsa
Neboj, rizika spojená s ignorantstvím jsou minimálně o takových 9 řádů, ne-li víc, větší než nějaký asteroid, o kterém ještě třeba nikdo ani neví.
S pozdravem
Ing. Aleš Honsa
Ing. Aleš Honsa
Tohle mluví samo za sebe:
Nejvýraznější české celebrity šířící dezinformace dle zprávy EH:
1. Janek Ledecký
2. Daniel Landa
3. Ilona Csáková
4. Daniel Hůlka
5. Bára Basiková
Nejvýraznější čeští politici šířící dezinformace dle EH:
1. Europoslanec za SPD Ivan David
2. Poslanec a předseda strany SPD Tomio Okamura
3. Poslanec a místopředseda strany SPD Radim Fiala
4. Poslanec za stranu SPD Radek Rozvoral
5. Nezařazený poslanec (bývalý člen SPD, nyní Jednotní) Lubomír Volný
Zdorj https://www.seznamzpravy.cz/clanek/prvn ... .seznam.cz
Landa jenom druhý - no to by měl v tom exhibování přidat.
Nejvýraznější české celebrity šířící dezinformace dle zprávy EH:
1. Janek Ledecký
2. Daniel Landa
3. Ilona Csáková
4. Daniel Hůlka
5. Bára Basiková
Nejvýraznější čeští politici šířící dezinformace dle EH:
1. Europoslanec za SPD Ivan David
2. Poslanec a předseda strany SPD Tomio Okamura
3. Poslanec a místopředseda strany SPD Radim Fiala
4. Poslanec za stranu SPD Radek Rozvoral
5. Nezařazený poslanec (bývalý člen SPD, nyní Jednotní) Lubomír Volný
Zdorj https://www.seznamzpravy.cz/clanek/prvn ... .seznam.cz
Landa jenom druhý - no to by měl v tom exhibování přidat.
S pozdravem
Ing. Aleš Honsa
Ing. Aleš Honsa
-
Když jsem včera poslouchal reportáž o tom jak lidé odkládají převoz do nemocnice, tak jsem si říkal, že si snad dělaj pr.... Když si jedna známá volala v říjnu, tak jí řekli ať ji do krajské nemocnice někdo doveze, že by pak museli desinfikovat sanitku. Pro jinou známou volal v únoru záchranku manžel, chtěli ji k telefonu a když rozhovor zvládla, tak prý je jí ještě dobře a zvládne to doma.
Pravda ale je, že obě dámy důchodkyně přežily.
Pravda ale je, že obě dámy důchodkyně přežily.
http://www.rm-reznicek.cz" onclick="window.open(this.href);return false;

V nějaké diskuzi jsem četl porovnání SPD a Trikolóry:
SPD - fašisti s exekucemi
Trikolóra - fašisti s hypotékami
Vývoj HW, návrhy DPS (OrCAD, Eagle, Pads)