Kompy do dílny, řezací plotr, vysavač ,paměti,LCD monitor
Pravidla fóra
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .
Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .
Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
-
- Kontaktovat uživatele:
Už jsem se jednou ptal, ale bez odpovědi...měl bych zájem o trny, upínače atp ISO30...pokud něco máš tak mi kdyžtak napiš sz díky
Soustruh SV18R, Magdeburg (Poreba TR45), Frézka FH24, Vrtačka V20A, V10, Šeping noname...
-
- Kontaktovat uživatele:
kutil_tim píše:ISO 30 v krabičkách zps
a bez krabičky.
po 400,- /kus
válcová úhlová stopková fréza 20mm úhel 60st na rybinu
zps cena 400,-
//kužely se jeví nepoužité bez vrypů
//jelikož se jedná o věci ze zásob nabídka je bez záruky
//vybaleno pro kontrolu stavu
Beru všech 5 trnů. SZ
Soustruh SV18R, Magdeburg (Poreba TR45), Frézka FH24, Vrtačka V20A, V10, Šeping noname...
- Zdenek Valter
Přiznám se, že jsem Tvou nabídku nepochopil.kutil_tim píše:Pilové kotouče stav některé použité
za 100 kus mohu nechat nabrousit
malé průměry tenké do 2mm za 50kč /kus
od průměru 100mm nahoru tenké do 2mm 100Kč/kus
průměr 3 a 4mm 200Kč/kus
5mm a víc 300kč/kus
Jaké průměry a jaké tlouštky máš k dispozici?
Mohl bys to upřesnit?
Hobbík - obráběč i 3D tiskař začátečník - strojní park je konečně instalován
- Zdenek Valter
Něco na upínací průměr 16 mm nemáš? (Do 100 mm)kutil_tim píše:Omlouvám se opraveno. Jsou to to HSS kotouče
Mám i nepoužité Pilana různé tloušťky a průměry.
Popřípadě i menší upínací otvor pro průměry pilek pod 50 mm.
- Zdenek Valter
Jaké máš tloušťky ? - zajímají mne ty pod milimetr.kutil_tim píše:Pilové kotouče mám s dírou 16mm se dělají (pilana) tak do průměru 60 mm. Cena podle tloušťky.
- Zdenek Valter
O.K. napiš mi tedy prosím jaké kotouče a jaké tloušťky pod jeden mm a s jakou dírou máš máš. Díky!kutil_tim píše:menší než tl.1mm jsou dírou 13mmZdenek Valter píše:Jaké máš tloušťky ? - zajímají mne ty pod milimetr.kutil_tim píše:Pilové kotouče mám s dírou 16mm se dělají (pilana) tak do průměru 60 mm. Cena podle tloušťky.
tak jestli mě oči nešálí tak je to BT40 ,změř průměr kužele v největším průměru a bude jasno 

http://www.rm-reznicek.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
- Zdenek Valter
SZkutil_tim píše:Ty pilky tenké do 1mm mám jen tyto dva kotouče.
0,3mm a 06mm průměr 50mm díra 13mm
cena 100 za kus.