http://stroje.bazos.cz/inzerat/59435858/Licni-deska.php" onclick="window.open(this.href);return false;
To bych taky potřeboval, zatím jsem nikoho na přebroušení mého SR200 nesehnal, kromě nabídek typu: Cena 32000,-, ale pokud se vyskytnoukdyz nesezenes asi bych vedel kde to udelaji za lacino a dobre, jen je to trosku z ruky
Podle mě už máš moc sjetý ten palec, takže ten zdvih je pak přes tu vačku nedostatečnej. Vytočil bych na něj případně prodloužení.
Jojo to je totiz TOSka ta to ma udelane trochu chytreji, Rumun to ma nejak zadelane ale netusim jak. Doufal jsem ze kdyz vyndam ten sroub z boku, pujde pumpa vytahnout - asi jedina cesta kterou se to da rozumne servisovat ale ani tuk. Je to po tech letech vsechno tak "zalepeny" ze jsem to nevytahnul ani po nasroubovani ty zavitovky a pres matici o podlozky ...axim7 píše: ↑18. 9. 2019, 6:26 ahoj tiez som mal strunku na kusy vymenil som pumpu mam este stale vonku ale ako pozeram na tu tvoju tak sa mi zda nejaky ina mne ju tam drzia 3 srouby zospodu zapustene skus oskrabat mozno su zatmelene skusim ti sem hodit foto tej mojej [/attachment]pumpa2 (1).jpgpumpa2 (2).jpg