Ale mezi tím jsem našel, jistý soubor který tomu oponuje, už jsem vyhrabal motor z jehličkové tiskárny, snad bych se k tomu zítra dostal a vyzkoušel.
Soubor gShield_pinout přikládám. Ještě mohu dodat, že jsem se pokusil znovu udělat kompilaci přes Atmel studio, povedlo se a verze je poté vyší.
[fb] firmware build 75.02
[fv] firmware version 0.97
[cv] configuration version 5.00
[hp] hardware platform 3.00
[hv] hardware version 0.00
Na Tgfx to ovšem vliv nemá. Zjistil jsem kde, nebo jak se dá nastavit firmvare podle své mašiny, je to úpravou souboru setting_default.h.
Jediné co mi chybí je nastavení soft limitu, nemohu to zatím najít, tak musím ručně zadávat $sl=1.
Ještě k těm pinům. Podle gShield to zatím jde, alespoň co jsem mohl ověřit, a to jsou piny na home, limit swithe, sice jsou rozepsané na osy, ale třeba pin 14 reaguje na všechny osy, divné. Taky pin 12 jako spindle enable reaguje a po spuštění vřetene je na něm 3,3V.
Jinak Chilipeppr je pro mne zatím ta nejhorší noční můra, ale jediný soft který něco s due a dostupným firmware něco dělá.
Zatím ode mne vše, přeji hezký zbytek víkendu a ať už máte ty dua doma, bo už jsem s toho na prášky.
Perun s Vámi