Jak se pozná, nebo definuje puška určená k zabíjení lidí?robokop píše: ↑13. 4. 2019, 7:33 me teda prijde ze abych si sel zastrilet na strelnici svoji zbrani na to nepotrebuju utocnou pusku urcenou k zabijeni lidi ale jiny druh zbrane
paklize si to chci zkusit po vojensky s kosou a pod. od toho jsou kluby a armada
tj. prilezitost je
paklize si chci dat do kupy partu lidi podomacky vycvicenejch k boji tak je neco spatne
to mi nejak k civilnimu zivotu nepasuje
kdo chce do boje ma vstoupit do armady
porad mi z toho nevychazi k cemu civil potrebuje utocnou pusku urcenou k strileni lidi
jestlize ma civil pocit ze ji potrebuje kvuli sve obrane ze mu nestaci legalni obranna devitka
je pripraven a ochoten vybehnout s utocnou puskou proti teroristum atd...
mel by si jit obnovit psychotesty ke zbrojaku protoze mam pocit ze uz to je za hranou a ze by snad mozna ani nemel mit zbrojak
tim nechci rikat nic proti tendenci utahovat srouby
ta je zjevna
ale ty argumenty proti teto smernici EU mi prijdou uplne mimo
Jak má vypadat správný civilní život?
Není potřeba mít doma soustruh, jsou firmy, kde je mají...
Nevystihl jsi tu pointu, a to, že ne všichni mají stejný názor jako ty, a nemůžeš říct, že je ten tvůj lepší, než třeba můj.

Taková filosofická otázka, k zamyšlení, kdyby se ty přestřelky co se staly na západě, kde zvítězil tvůj názorový proud, a zbraně tam nemá nikdo, odehráli v Izraeli, nebo v Texasu, myslíš že by dopadli stejně?