Co třeba benchmark a wattmetr do zásuvky?
Podvozky jsem koupil 7ks tento typ https://www.ebay.com/itm/Industrial-Mac ... 2760150446 Ne přímo od toho prodejce, bylo to z Německa. Už přesně nevím cenu, ale mam dojem že to vyšlo nějak asi 1 300,- nebo 1 400,- ks. Už jsem 3ks při něčem použil.
Jednoduché řešení je právě vycházet s příkonu zdroje a nevymýšlet jestli to třeba náhodou neudrží jen 700W místo 900W.
Já myslím, že to je trochu blbé přirovnání.
A kde vezmu jak je to s GPU až tam třeba bude koupená ta výkonná??? Udělat vytížení GPU na 100% je celkem problém. To jsem zkoušel, když jsem chtěl porovnat rychlost výpočtu na GPU kontra CPU, protože čím náročnější výpočet tím je GPU rychlejší oproti CPU. Problém je, že se musí úloha vejít celá do paměti karty. Patlal jsem se s tím snad 14 dní - buďto to GPU z nějakých důvodů nevytížilo tak jak jsem chtěl, nebo jsem se zase nevešel do VRAM. Pak jsem se na to už vykašlal. A vytížit GPU paralelním během více úloh je problém právě taky kvůli tomu aby se to všechno současně vešlo do VRAM.
Netestoval, ten co má Charon už nejde od Intel stáhnout a potřebuju jestli by mi ho poslal.pafik píše: ↑18. 10. 2019, 9:03 Já bych taky spotřebu neměřil, zvolil bych UPS s o 15-20% vyšším výkonem, než má zdroj PC plus swišť a nejbližší vyšší v řadě. Takže by to spíš vycházelo na 1500W.
Nicméně, "levněji" vyjde si řádně zdůvodnit, proč tu UPS vlastně nepotřebuju.![]()
Ale odbočili jssme od tématu; už jsi otestoval ten starej driver ke kartě? Nejjednodušší řešení.......