Tipol by som, že stále slečna...
Hledám šikovnou strojařku
Moderátor: sysel
-
SU32, MN80, FN25, ISEL4433, Jakobsen SJ25, N1, V20, Anycubic Kossel
- Ben Ash
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Pamatuju jako servisák jednu místní projekční firmu, založili ji manželé oba projektanti. V místnosti o velikosti třídy byli oba dva a tři zaměstnanci. Bylo tam hrobové ticho, nikdo nemluvil, nehrálo rádio, občas bylo slyšet skřípání pentelky a gumování gumou. Když jsem pustil vysavač cítil jsem jak mě probodávají pohledem. Firma pořád existuje už v jiných kancelářích, manželé už nesedí spolu a v některých kancelářích hraje rádio 

Per aspera ad astra
Netušín, jak to navazuje téma vlákna, takže se omouvám za další plevelení. Ale budíž, je to takové "sranda" vlákno. Každopádně jestli to takhle měli v openspace projekční kanceláři zařízeno, tak to bylo naprosto správně. Zažil jsem to tak pouze po škole v Tosu Čelákovice, kde byla dodržena patřičná kutura. Asi vychování tzv. ze staré školy. V dalších firmách, pak už nikdy. Hulákání do telefonů, řvaní rádia, které si pouští jeden člověk pro sebe, obchodníci kteří si za vás stoupnou a pořádají si debatu se zákazníky nebo opět řvou do telefonu. Třískámí dveřmi a vstupy do kanceláře alá "zásah URNY".Ben Ash píše: ↑20. 1. 2025, 7:55 Pamatuju jako servisák jednu místní projekční firmu, založili ji manželé oba projektanti. V místnosti o velikosti třídy byli oba dva a tři zaměstnanci. Bylo tam hrobové ticho, nikdo nemluvil, nehrálo rádio, občas bylo slyšet skřípání pentelky a gumování gumou. Když jsem pustil vysavač cítil jsem jak mě probodávají pohledem. Firma pořád existuje už v jiných kancelářích, manželé už nesedí spolu a v některých kancelářích hraje rádio![]()
Souhlas. Jednou jsem měl tu čest strávit zhruba týden v open-space IT oddělení mobilního operátora v JAR, to bylo teprv něco, tam si lidi regulerně s rádiem nahlas zpívali, občas nějaký taneček a tak
Já tam byl naštěstí jen něco odprezentovat a pak jsem tam více méně zevlil, byla to sranda pozorovat, ale seriózní práci bych tam vykonávat nemohl. Lidi jsou vesměs hulváti, zlatý home office.

mimooborová naplavenina • kolowratský zázrak™ • NPS • GCU • HirthCalc • ncDP.ino
- Ben Ash
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Souvisí to jen okrajově a sice tou zmíněnou ponorkou, mezi partnery co jsou spolu 24/7 v práci i doma. Projekční kanceláři s pěti prknama se tehdá ještě neříkalo open space. Klid k práci je super, ale tohle bylo tak nějak už fakt moc.Zbýňa píše: ↑20. 1. 2025, 9:56Netušín, jak to navazuje téma vlákna, takže se omouvám za další plevelení. Ale budíž, je to takové "sranda" vlákno. Každopádně jestli to takhle měli v openspace projekční kanceláři zařízeno, tak to bylo naprosto správně. Zažil jsem to tak pouze po škole v Tosu Čelákovice, kde byla dodržena patřičná kutura. Asi vychování tzv. ze staré školy. V dalších firmách, pak už nikdy. Hulákání do telefonů, řvaní rádia, které si pouští jeden člověk pro sebe, obchodníci kteří si za vás stoupnou a pořádají si debatu se zákazníky nebo opět řvou do telefonu. Třískámí dveřmi a vstupy do kanceláře alá "zásah URNY".Ben Ash píše: ↑20. 1. 2025, 7:55 Pamatuju jako servisák jednu místní projekční firmu, založili ji manželé oba projektanti. V místnosti o velikosti třídy byli oba dva a tři zaměstnanci. Bylo tam hrobové ticho, nikdo nemluvil, nehrálo rádio, občas bylo slyšet skřípání pentelky a gumování gumou. Když jsem pustil vysavač cítil jsem jak mě probodávají pohledem. Firma pořád existuje už v jiných kancelářích, manželé už nesedí spolu a v některých kancelářích hraje rádio![]()
Per aspera ad astra
- LukasGunther
- Kontaktovat uživatele:
-
Já už taky léta ( ženatý 1x 36let a zatim stále .... ) sděluji všem známým , že. " Kromě své ženy se na světě nebojim ničeho ! "
Kecáš ! Co finanční úřad nebo zubař ?venca.black píše: ↑21. 1. 2025, 11:30 Já už taky léta ( ženatý 1x 36let a zatim stále .... ) sděluji všem známým , že. " Kromě své ženy se na světě nebojim ničeho ! "
Když už jsme u toho manželství.