PRIPOMINKY K NOVE VERZI
Hm, asi tam tedy je, já ho sice nevidím, ale budu se tedy tvářit jako kdyby tam bylo.
To je možný, jen si neumím představit jak nový uživatel bude bádat o nějaké verzi co píšeš. A já osobně asi taky nepetr557 píše:Máš zapnutou jinou verzi která nebude podporována někde je tady popis jak ji přepnout

-
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
Tak jak jsem psal , neměl jsem dole taky vedle SZ , vvv stránky a ICQ , tak jsem to přepl v nastavení jak je nahoře uvedeno a ihned jsem šel zpátky ,tak tohle ne .to raději něco oželím 

Snad už bude brzo ATC
http://www.kovohejduk.websnadno.cz/
http://www.kovohejduk.websnadno.cz/
Ahoj,
Omlouvám se jestli to bylo již někde řešeno já to nečetl a to proto že se k něčemu těžko vracím v nové verzi. Mám dotaz může zodpovědět kdokoliv:
-Mohu si nějak zobrazit temata za nějaký čas ( den 2, týden...) když jsem dlouho chyběl a nedělám to přez menu když jsem přihlášen : nové temata!a.
-mohu se nějak rychle vrátit k tématu i když jsem přihlášen já ho přečetl a chci reagovat až při příštím přihlášení a nikdo do tématu nepřispěl
díky
Omlouvám se jestli to bylo již někde řešeno já to nečetl a to proto že se k něčemu těžko vracím v nové verzi. Mám dotaz může zodpovědět kdokoliv:
-Mohu si nějak zobrazit temata za nějaký čas ( den 2, týden...) když jsem dlouho chyběl a nedělám to přez menu když jsem přihlášen : nové temata!a.
-mohu se nějak rychle vrátit k tématu i když jsem přihlášen já ho přečetl a chci reagovat až při příštím přihlášení a nikdo do tématu nepřispěl
díky
Naposledy upravil(a) Ferda dne 29. 11. 2010, 10:53, celkem upraveno 1 x.
Práce fšeho druhu (hlavně závity)
Jsme ČEŠI, musíme si pomáhat!
Jsme ČEŠI, musíme si pomáhat!
- robokop
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
ano je tu funkce zobrazit aktivni temata (na uvodni strance nahore)
a ta zobrazi vlakna kde za urcitou dobu nekdo necim prispel
co se tyce prihlaseni a neprihlaseni
rozhodne se prihlasujte otevre vam to spoustu novych funkci a nemyslim ze by bylo rozumne davat je k dispozici bez prihlaseni
spousta tech funkci zatezuje server a kdyz se o ty funkce budou pokouset ruzny vyhledavace tak to foru na rychlosti neprida
navic kdyz uz je clovek prihlasen tak muze hned prispet
ja proste forum bez prihlaseni ani nezkousim cist
a ta zobrazi vlakna kde za urcitou dobu nekdo necim prispel
co se tyce prihlaseni a neprihlaseni
rozhodne se prihlasujte otevre vam to spoustu novych funkci a nemyslim ze by bylo rozumne davat je k dispozici bez prihlaseni
spousta tech funkci zatezuje server a kdyz se o ty funkce budou pokouset ruzny vyhledavace tak to foru na rychlosti neprida
navic kdyz uz je clovek prihlasen tak muze hned prispet
ja proste forum bez prihlaseni ani nezkousim cist
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)
no ta nova verzia vyzera dost blbo
chcelo by to hore nejake prehladne menu kde by bolo vsetko,
po prchadzani stranok som stale niekde a neviem kde-
- prispevky sa nedaju zoradit tak ze najnovsi bued na prvej podstranke a najstarsi na poslednej? lebo teraz je to opacne
aka je to teraz verzia phpbb? v com to ma byt lepsie?
chcelo by to hore nejake prehladne menu kde by bolo vsetko,
po prchadzani stranok som stale niekde a neviem kde-
- prispevky sa nedaju zoradit tak ze najnovsi bued na prvej podstranke a najstarsi na poslednej? lebo teraz je to opacne
aka je to teraz verzia phpbb? v com to ma byt lepsie?
Ať fórum vypadá jak chce, ovládá se vlevo tlačítky a nebo vpravo, jsou lišty nahoře nebo dole, je mi to úplně fuk, prostě si zvyknu. Kdo tvrdí že ne ať umře hlady, protože když mu přestěhují obchod o ulici vedle, tak ho nemůže absolutně přece najít.
Změnil se vzhled, změnilo se rozmístění jednotlivých prvků, ale kdo chce najít inspiraci a nebo se zeptat na nějakou informaci tak tu možnost prostě pořád má stejně jako hledání informací na celém fóru a nechápu, proč by správce systému měl na vyhledávání dělat milión jednu možnost jen aby se někomu zavděčil. Stejně tak nedokážu pochopit, že když na něco chci reagovat, tak že to udělám až při dalším přihlášení a ne hned, stejně jako, že bych mohl do dalšího přihlášení zapomenout na co jsem to vlastně chtěl reagovat a kde to bylo. To si také pánové pravidelně zapomínáte klíče od bytu? To opravdu nevíte kam co dáváte? Pokud ano, tak se s tím moc nechlubte a raději to ihned řešte, ale ne zde na fóru, to musíte jinam, za jinými odborníky, myslím, že se většinou titulují Mudr.
Tímto jsem chtěl říci, že si vážím práce administrátora fóra a pokud nějakou funkci na fórum nedá, pak jistě ví i proč. Současný stav hodnotím za velmi funkční a jedinou relevantní připomínku, nefunkční vkládání příloh a obrázků administrátor odstranil. Ostatní je jen rozmazlenost, rozežranost a hlavně lenivost návštěvníků.
Změnil se vzhled, změnilo se rozmístění jednotlivých prvků, ale kdo chce najít inspiraci a nebo se zeptat na nějakou informaci tak tu možnost prostě pořád má stejně jako hledání informací na celém fóru a nechápu, proč by správce systému měl na vyhledávání dělat milión jednu možnost jen aby se někomu zavděčil. Stejně tak nedokážu pochopit, že když na něco chci reagovat, tak že to udělám až při dalším přihlášení a ne hned, stejně jako, že bych mohl do dalšího přihlášení zapomenout na co jsem to vlastně chtěl reagovat a kde to bylo. To si také pánové pravidelně zapomínáte klíče od bytu? To opravdu nevíte kam co dáváte? Pokud ano, tak se s tím moc nechlubte a raději to ihned řešte, ale ne zde na fóru, to musíte jinam, za jinými odborníky, myslím, že se většinou titulují Mudr.
Tímto jsem chtěl říci, že si vážím práce administrátora fóra a pokud nějakou funkci na fórum nedá, pak jistě ví i proč. Současný stav hodnotím za velmi funkční a jedinou relevantní připomínku, nefunkční vkládání příloh a obrázků administrátor odstranil. Ostatní je jen rozmazlenost, rozežranost a hlavně lenivost návštěvníků.
Měl bych dotaz, listuju nové příspěvky stylem kliknu na jeden a dám zpět kliknu na další a zase zpět..
občas se mě stane že při kliknutí zpět ten který jsem právě přečetl zmizí a už se ukážou jen ty nečtené což je podle mě správně, ale občas při kliknutí zpět tam zůstanou všechny tak jako kdyby došlo k načtení té stejné obrazovky co byla předtím ale ne aktualní bez toho již nepřečteného tématu (snad jsem to popsal jasně
teď otázka proč je to jednou tak a jednou jinak? to se stále něco mění, a nebo je problém někde u mě s nastavením exploreru?
občas se mě stane že při kliknutí zpět ten který jsem právě přečetl zmizí a už se ukážou jen ty nečtené což je podle mě správně, ale občas při kliknutí zpět tam zůstanou všechny tak jako kdyby došlo k načtení té stejné obrazovky co byla předtím ale ne aktualní bez toho již nepřečteného tématu (snad jsem to popsal jasně

teď otázka proč je to jednou tak a jednou jinak? to se stále něco mění, a nebo je problém někde u mě s nastavením exploreru?
věčný rýpal,který musí mít poslední slovo, odpůrce low-cost zařízení končících v naprosté většině případů v hromadě šrotu
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
- existpierre
ja by som mal skor taky technicky dotaz. Prisla mi SZ a uz som si myslel ze "1 nova sprava" nie je aktivny link, proste akokeby som musel presne na jeden pixel namierit, aby sa to zvyraznilo ako link ... robi to len mne, alebo aj Vam?
dakujem
dakujem