pokud se bavím s lidma z ulice, tak nikdo takové sluníčkarske názory nebo ultras protiputinovske nemá, ale jak vylezeš na net, hned jseš obohacen.packa píše: ↑8. 6. 2021, 9:54Tak pod to se podepíšu .pavlík píše: ↑8. 6. 2021, 9:09 Víte, ono je to jednoduché. Někdo bude volit komunisty, někdo ODS, někdo SPD, někdo někoho jiného a někdo nikoho. A každý pro to má své důvody a má na to právo a říká se tomu demokracie. Co to tak nechat na každém jak to vidí a cítí a brát jeho názor stejně vážně, jako ten svůj, jen ho prostě vyslechnout a nepřesvědčovat ho (to stejně nejde) a třeba o jeho názoru jen trochu zauvažovat (ono z toho může někdy i něco být inspirativní) a jít dál. Jak i zde je vidět, vždy dojde ke konfrontaci a k vyhrocování postojů a k čemu to nakonec je. Obě strany jsou navenek nad věcí, ale ve svém nitru jsou rozčílené a militantní, hezky česky nazváno na sebe vzájemně nasrané a efekt je stejně nulový.![]()
Z hlediska profesního (a to se týká tohoto fóra), mohou být obě tyto strany velmi přínosné a o to tady snad jde...
hospudka
Moderátor: sysel
pokud se bavím s lidma z ulice, tak nikdo takové sluníčkarske názory nebo ultras protiputinovske nemá, ale jak vlezes na net, hned jseš obohacen a dostaneš osvetu, neb každý český novinář ví kdo by měl vládnout např v takovém Bělorusku, o kterém ví úplně hovno. Třeba takový Vystrčil ten by mohl dosazovat prezidenty ve všech zemích napříč všemi kontinenty, jeden z těch co tu pravdu vlastní, bohužel i s botama váží 50 kg, takže v případném konfliktu s medvědem se s ním počítat nedá, ale dělá vše proto aby ho nasral.packa píše: ↑8. 6. 2021, 9:54Tak pod to se podepíšu .pavlík píše: ↑8. 6. 2021, 9:09 Víte, ono je to jednoduché. Někdo bude volit komunisty, někdo ODS, někdo SPD, někdo někoho jiného a někdo nikoho. A každý pro to má své důvody a má na to právo a říká se tomu demokracie. Co to tak nechat na každém jak to vidí a cítí a brát jeho názor stejně vážně, jako ten svůj, jen ho prostě vyslechnout a nepřesvědčovat ho (to stejně nejde) a třeba o jeho názoru jen trochu zauvažovat (ono z toho může někdy i něco být inspirativní) a jít dál. Jak i zde je vidět, vždy dojde ke konfrontaci a k vyhrocování postojů a k čemu to nakonec je. Obě strany jsou navenek nad věcí, ale ve svém nitru jsou rozčílené a militantní, hezky česky nazváno na sebe vzájemně nasrané a efekt je stejně nulový.![]()
Z hlediska profesního (a to se týká tohoto fóra), mohou být obě tyto strany velmi přínosné a o to tady snad jde...
Moc pěkně napsané. Vidím to také tak, ale setkávám se s bouřlivým nesouhlasem, především u mladších generací, kteří vidí všechno sluníčkovsky krásné a až se dostanou piráti do vlády a Bartoš bude premiérem, tak jim zlegalizují drogy a pak bude na světě krásně.
Pak jsou tu zelení pomatenci, kteří se vzhlížejí v Grétě, která tvrdí, že jejich generace určuje budoucnost světa, já na to argumentuji tím, že jejich generace si nedokáže ani určit pohlaví a to pak nastává haló.
Pak jsou tu zelení pomatenci, kteří se vzhlížejí v Grétě, která tvrdí, že jejich generace určuje budoucnost světa, já na to argumentuji tím, že jejich generace si nedokáže ani určit pohlaví a to pak nastává haló.

Každé volby volim někoho jiného:
na vojně KSČ - chyba
OF - chyba
ODS - chyba
ODA plus nějaké strany co zanikly - chyba
VV - chyba
Top09
Ano - chyba
Piráti - chyba
Atd atd...
Co jsem to za voliče?
na vojně KSČ - chyba
OF - chyba
ODS - chyba
ODA plus nějaké strany co zanikly - chyba
VV - chyba
Top09
Ano - chyba
Piráti - chyba
Atd atd...
Co jsem to za voliče?
Každý softwarový problém má hardwarové řešení: "Kup si to nové, vole.
To mas tezke, ja treba jsem pro legalizaci (aspon te travy), i celkem souznim s jejich (pocatecnim) pristupem k autorskym pravum, ale ten zytek tak nejak nepobiram.
Koho prosim budes volit letos? Abych to hodil nekomu jinymu

Jinak momentalne u nas neni strana se kterou bych 100% souznel, nebo mi v ni nevadily alespon nektere (relativne vudci) osobnosti. Ale uz jsem se zarekl, ze nebudu resit jestli volim malou stranu a hlas mi "propadne", takze to hodim tomu, o kom si budu myslet, ze je to nejlepsi pro me (a me potomky).
--
Všechno je snadné, než to zkusíš sám.
Všechno je snadné, než to zkusíš sám.
Jsi volič, který přemýšlí a dokáže se poučit ze svých chyb. Chytrej člověk udělá stejnou chybu jen jednou. Já jsem na tom podobně jako ty, až na ta piráty. Ty jsem nevolil.
Shrnuto - každou z těch pochybných stran, které se u nás objevily (kromě bolševiků) jsem volil maximálně jednou. Bolševiky ani jednou.
- robokop
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Co je teda na poratech tak spatne? Nejak nevidim v jejich programu nic co se jim vytyka. Tj. Jedna vec je co se o nich pise v babisovych mediich a druha vec je co skutecne maji v planu udelat. Docela se mi hnusi tahle antikampan. Znam odtamtud nekolik myslim slusnych lidi s jasnym cilem udelat neco lepe. A kdyz pak vidim ze se v mediich probira nejaka jejich hlaska na facebooku zcela vytrzena z kontextu s prekrocena je mi z toho spatne. Jestli se takhle dela politika a jestli se takhle nicej lidi kteri maji snahu neco udelat dobre tak nevidim zadnou dobrou budoucnost. Zacinam mit chut to hodit jim jen kvuli tomu ze desne lezej temhle smejdum v zaludku. Podle pravidla nepritel meho nepritele je muj pritel.
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)
No všechny strany píšou že chtějí pro nás to nejlepší ,zajímá mě spíš co neřeknou veřejně nebo tiše upraví či uklidí nebo zdůvodní že je to starý program ,a ke komu se přiřadí v Europarlamentu, oni Piráti říkají,, ďábel se skrývá v detailech" a to je pravda .
Když tu byla zmíněná tráva ,jsem zásadně proti, alkoholiků a pijáků tu máme víc než dost a proč podporovat další drogu která si jako chlast vyžádá spoustu dalších i nevinných životů třeba při bouračkách . Pokud konopí pomáhá proti bolestem nevidím problém aby se bez problému prodávalo namleté v lékařské vazelíně aď si babky můžou mazat kolena .
http://www.rm-reznicek.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
sám jsi říkal, že stavět na nenávisti je špatně, ale v jejich kampani byl nejdřív antibakala, teď antibabis...mimochodem jake jsou závěry z té jimi ustanovené komise kde se řešili Bakalovy údajně tunely? Asi žádné, a tak to dopadne i s antibabis, nicméně je to vynáší vzhůru, takže účel to plní.robokop píše: ↑9. 6. 2021, 9:15 Co je teda na poratech tak spatne? Nejak nevidim v jejich programu nic co se jim vytyka. Tj. Jedna vec je co se o nich pise v babisovych mediich a druha vec je co skutecne maji v planu udelat. Docela se mi hnusi tahle antikampan. Znam odtamtud nekolik myslim slusnych lidi s jasnym cilem udelat neco lepe. A kdyz pak vidim ze se v mediich probira nejaka jejich hlaska na facebooku zcela vytrzena z kontextu s prekrocena je mi z toho spatne. Jestli se takhle dela politika a jestli se takhle nicej lidi kteri maji snahu neco udelat dobre tak nevidim zadnou dobrou budoucnost. Zacinam mit chut to hodit jim jen kvuli tomu ze desne lezej temhle smejdum v zaludku. Podle pravidla nepritel meho nepritele je muj pritel.
mě říkal jeden hulic, že k tomu aby hulik nepotřebuje žádnou stranu, a že od Pirátů je to takove lano k těm mladým, ale že kdo chce bude hulit i tak. Od Pirátů je tohle střelba na asfaltové holuby.fmodel píše: ↑9. 6. 2021, 10:30No všechny strany píšou že chtějí pro nás to nejlepší ,zajímá mě spíš co neřeknou veřejně nebo tiše upraví či uklidí nebo zdůvodní že je to starý program ,a ke komu se přiřadí v Europarlamentu, oni Piráti říkají,, ďábel se skrývá v detailech" a to je pravda .
Když tu byla zmíněná tráva ,jsem zásadně proti, alkoholiků a pijáků tu máme víc než dost a proč podporovat další drogu která si jako chlast vyžádá spoustu dalších i nevinných životů třeba při bouračkách . Pokud konopí pomáhá proti bolestem nevidím problém aby se bez problému prodávalo namleté v lékařské vazelíně aď si babky můžou mazat kolena .
Kdyby někoho zajímalo oficiální znění probíraného bodu jejich programu: https://www.piratiastarostove.cz/progra ... -zdanenim/
mimooborová naplavenina • kolowratský zázrak™ • NPS • GCU • HirthCalc • ncDP.ino
Výňatek z předchozího odkazu.
Do trestního zákoníku[16] zařadíme výjimku pro konopí a konopné produkty. Lidem tak umožníme o konopí legálně mluvit a psát, zvát ostatní dospělé k jeho užití a taky se o něj podělit. Souběžně do zákona o regulaci reklamy vneseme nový paragraf, který zavede regulaci reklamy na prodej osiva či sazenic rostlin konopí, konopí samotného a dalších produktů. Návrh bude přísnější než současná regulace reklamy na tabákové výrobky, neboť vystavení reklamy na tyto produkty bude umožněno pouze uvnitř prodejních míst, nikoliv zvenčí.
Do trestního zákoníku[16] zařadíme výjimku pro konopí a konopné produkty. Lidem tak umožníme o konopí legálně mluvit a psát, zvát ostatní dospělé k jeho užití a taky se o něj podělit. Souběžně do zákona o regulaci reklamy vneseme nový paragraf, který zavede regulaci reklamy na prodej osiva či sazenic rostlin konopí, konopí samotného a dalších produktů. Návrh bude přísnější než současná regulace reklamy na tabákové výrobky, neboť vystavení reklamy na tyto produkty bude umožněno pouze uvnitř prodejních míst, nikoliv zvenčí.