Do kovonástrojů to mám několikery hranice (sry, updatl jsem si konečně profil), navíc Schaublin prý dělá vše jinak, tam nevím, jestli by něco z běžné nabídky sedělo. Také jsem si původně myslel, že to sfouknu za deset minut kus

Trvalo to o hodně déle a stálo mne to půlku upichovacího plátku, což tedy zabolelo hodně, protože to není úplně levná sranda a hlavně mám poslední (vše bylo utaženo, jen si to šustilo a najednou rup, něco tam nemám dobře, budu to muset pořádně zanalyzovat).
DwPetr píše: ↑14. 4. 2020, 9:12
"Tolika práce ........ v době, kdy lidstvo běžně létá do kosmu"
Touché
DwPetr píše: ↑14. 4. 2020, 9:12
Do těch kamenů si na dno navař zátky, uřízneš 3mm šroubovice, zespodu to na dva závity natočíš, tím tomu uděláš dno a svářečkou to heftneš. Nebo dělat slepou díru teda.
Hmm, možná je na čase pořídit nějaké sváředlo..

Dík!
zverodoktor píše: ↑14. 4. 2020, 9:06
No ale opiloval si to krásne paralelne, klobúk dole.
Tome a aké záludnosti očakávaš pri upínaní do T-drážky? Snáď len myslieť na to, aby sa to skrutka neoprela pri doťahovaní o dno tej drážky a podkladať jej hlavu podložkou aby sa nedrela o osadenie upínanej časti
Děkuju za pochvalu! Co se záludností týče, zejména bych něchtěl něco poškodit na svém soustruhu, tipy a triky myslím různé vychytávky, jak co chytře upnout, jak se vyhnout svěráku (který by mi přidával na vyložení) atp., třeba to s tou excentrickou dírou..