dovla píše: ↑7. 9. 2021, 7:45
1/ čo urobila dnešná koalícia preto aby občanov pritiahla k očkovaniu? Vyhrážky + blbá očkovacia lotéria. Namiesto vysvetľovacej kampane - pozitíva / možné negatíva , iba drzé nadávky do dezolátov ,antivaxerov a pod. Namiesto platového stabilizovania zdravotných sestier a lekárov - blbá lotéria a mrhanie peňazí na testovanie, ktoré sa častkrát vykonávalo mimo výrobcom stanovených podmienok- testy sa vykonávali v nevhodných podmienkach-zima , chlad...
Ja som Kotlebu nikdy nevolil.No daj link kde je to Kotlebovo vyjadrenie!
2/ ja ako takmer monopolný výrobca budem odporúčať, že sa bude očkovať každých osem mesiacov. A možno aj počas x-rokov. Prečo nie, však mi to prináša bubáčky. A keď budeme mať tupé elity vo vládach , tak budú počúvať a akceptovať x-rokov iba toto odporúčanie. Tak si to predstavuješ?
Ohľadom Sputniku vláda urobila iba totálnu antireklamu - dokonca ho nazvali niektorí hybridnou zbraňou. Stupidita najvyššieho zrna.
Keby bola vláda čo k čomu , už by bola u nás dávno zriadená nejaká odborná komisia, ktorá by sa venovala vyhodnocovaniu očkovania - koľko % očkovaných má aké negatívne príznaky, koľko % z očkovaných dostalo vírus znova, , aký bol potom priebeh ...
Keď sa niekto z opozície dožadoval takýchto údajov, tak vysvitlo že nie sú.
Odmázl jsem to, aby to nebylo přes celou stranu.
add 1)
Moc nesleduju vaši politickou scénu, ale uznávám, že Matovič se choval poněkud nestandardně (drsněji si ho komentujte sami). Ale souhlasím s tvými argumenty.
Kotleba a nanočipy
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/m ... dte-621605
Video na konci článku, cca desátá minuta
Parlamentní listy nečtu, tohle mi vyhodil google a dál se mi hledat nechtělo. Video jsem jen proklikal, abych našel ty čipy.
add 2)
Tetanus se přeočkovává po cca deseti letech.
Klíšťová encefalitida: aplikace první dávky, další dávka za 3 měsíce, další dávka za 1 rok a dále opakovaně po pěti letech. Každá injekce stojí cca 700 Kč.
Černý kašel: jedna vakcína měla stačit na celý život, teď se reviduje a přeočkovává se po deseti letech
Představ si, že jsi na pozici ministra zdravotnictví a dostaneš doporučení na třetí dávku po osmi měsících od druhé. Jak se rozhodneš?
Budeš za frajera, který to odmítne? Když nemáš data, podle kterých řekneš, že je to zbytečné? Ale rozhodneš, že se třetí dávka dávat nebude. A za rok se ti zase začnou plnit krematoria. A ty jen budeš počítat, kolik lidí umřelo kvůli tvému rozhodnutí.
Tohle je schopen dát jen Babiš, jiný (odpovědný) člověk by se šel oběsit.
Když si koupíš auto a dostaneš doporučení měnit olej po ujetých 15 tisících a ty to neuděláš, tak si nestěžuj, že zadřeš motor. Jenže ty olej měníš, protože si dokážeš přestavit, co bude mít za následek nevýměna oleje. U očkování si tohle nedokážeš představit. Jakmile Covid chytneš, tak už ti dodatečné očkování nepomůže.
Cena vakcíny je pakatel v porovnání s tím, kolik stojí nemocný člověk. Cena vakcíny ani neodpovídá jednomu dni na neschopence.
Víc peněz stojí aplikace vakcíny. Distribuce vakcíny k lékařům, očkovaný jde na aplikaci místo práce, čas sestry, čas doktora. Jestli stojí vakcína cca 500 Kč, tak její aplikace stojí ve výsledku asi 1500 Kč.
add Sputnik
Sputniku udělal totální antireklamu Matovič, když ji obstarával tím svým partyzánským způsobem. Chtěl být Mirek Dušín a nakonec vypadal jako hňup.
A vůbec mi teď není líto někoho, kdo zemře na Covid, protože se nenechal naočkovat. Beru to tak, že život je boj a on si zvolil strategii, která mu nevyšla. Nebo možná vyšla.