corona virus - obecna diskuze

Veškeré provozní záležitosti, dotazy a návrhy k fungování fóra a členů
Zamčeno
Mex

25. 9. 2021, 10:33

Josef píše: 25. 9. 2021, 9:25 Mex: Je rozdíl někam jet dobrovolně a nebo být zallečen. A to sakra velký.
Já jsem celoživotní optimista a od každého očekávám napřed to dobré, dokud mě nepřesvědčí o opaku.
Takže já bych to naopak viděl jako príma pánskou jízdu. Navíc tam jel s Rusem, tj. znalcem místního prostředí. A to je vždycky fajn.

S tím zavlečením bych to neviděl tak horké. Po cestě měli několikeré hranice. A vléct někoho násilím přes hranice zas není tak jednoduché.
Spíš to vidím tak, že tam jel dobrovolně.
To až teď po létech si pod láskyplným vlivem pana režiséra vzpomněl, že to vlastně celou dobu nechtěl a hrozně se tomu bránil.
Mex

25. 9. 2021, 10:41

lubbez píše: 25. 9. 2021, 10:20 Přiznám se, že že volby přišly nějak rychle. Nerad bych kličkoval tím, že ještě nebudu doma z nemocnice po operaci, ale určitě to nějak dám. Ovšem kmotry volit nechci, premiera co prodával mýmu synovi drogy volit nebudu ani náhodou, černý prdele vlezou do prdele každýmu, komanče a oranžáky - tolik senilní ještě nejsem. Že by snad ryze český postavička Okamura a spol??? :lol:
Jo bude to mazec.
Tak tohle já mám jasné - TSS.
Ale řeším technické provedení. V té době ještě budu nechodící, a taky neřídící a otížně se vozící.
Navíc fyzicky bydlím jinde (dost daleko) než mám trvalé bydliště.
Idealisticky jsem se domníval, že se stát pochlapí a bude možné o voličský průkaz požádat Bankovní identitou nebo přes mojeID.
Ale bohužel. Jenom soukromá datovka nebo elektronický podpis.
fmodel
Kontaktovat uživatele:

25. 9. 2021, 11:37

Mex píše: 25. 9. 2021, 10:33
Josef píše: 25. 9. 2021, 9:25 Mex: Je rozdíl někam jet dobrovolně a nebo být zallečen. A to sakra velký.
Já jsem celoživotní optimista a od každého očekávám napřed to dobré, dokud mě nepřesvědčí o opaku.
Takže já bych to naopak viděl jako príma pánskou jízdu. Navíc tam jel s Rusem, tj. znalcem místního prostředí. A to je vždycky fajn.

S tím zavlečením bych to neviděl tak horké. Po cestě měli několikeré hranice. A vléct někoho násilím přes hranice zas není tak jednoduché.
To až teď po létech si pod láskyplným vlivem pana režiséra vzpomněl, že to vlastně celou dobu nechtěl a hrozně se tomu bránil.
Když si vzpomeneš na začátek tak tam byla nějaká mladá slečna co mu dělala doprovod ,jenže dneska není jisté jestli se trefili do vkusu ,třeba by byl lepší mladý muž, nebo nějaké nebinární třeba Alžbětko https://www.youtube.com/watch?v=qvJsHumWVRI
http://www.rm-reznicek.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
robokop
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

26. 9. 2021, 5:40

Pry byl nadopovany nejakymi depotnimi psychofarmaky. Mimo jine pred lety byl tusim takhle uklizen snad nejaky advokat v kauze myslim lidovy dum nebo tak neco. Mesice ho pry drzeli v nemecku na psychiatrii kde vypravel jak se soudi s vladou v cr a kupodivu mu to nikdo neveril. Az ho vypatrala rodina a pak to potvrdili a pustili ho.

Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)
testone
Sponzor fora

26. 9. 2021, 7:51

no, ono když tam přiletíš předem ohlášeným privátním jetem, tvůj průvodce zamává ruským (možná diplomatickým) pasem a pasováky pozdraví zvučnou ruštinou "Zdravstvuj, komandir.." tak se asi nikdo moc vyptávat nebude.....
Obvykle se dějí věci obvyklé. Méně často se dějí věci neobvyklé a zcela vyjímečně se dějí věci vyjímečné...
Masturn 40 CNC, Hermle UWF1200H CNC a pár klasik
http://www.radialengine.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.autopejsek.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
lapa
medaile za lepsi forum

26. 9. 2021, 9:14

Pořád mi není jasné, čím je Krym pro psychiatrické pripady (přijmeme-li Babisovu hru na to, že jeho děti jsou fakt "magoři") mnohem lepší než kliniky ve Švýcarsku, Německu, Francii nebo USA.
Ze by na ně tatínek neměl peníze?
Vám ta volba Krymu jasná je? Neřeším zavlečení či dobrovolnost...
Kostka těžko vysvětlí úsečce, natož bodu, že život má i jiné dimenze než má ten jejich ...
lubbez

26. 9. 2021, 9:40

A nežije on mladej Baba ve Švýcarsku? Ale je to jedno, ať si užije svých pár chvil "ve světle reflektorů". Pro mě je opravdu mnohem větší problém, dostat se k volbám.
QNX
Kontaktovat uživatele:

26. 9. 2021, 9:42

lapa: Tak já bych taky raději zvolil Krym, než Švýcarsko. Pokud chce člověk pohodu, tak Švýcarsko je na můj vkus sice krásné, ale takové moc sešněrované.
Josef
Sponzor fora

26. 9. 2021, 12:09

Tak se to zase projevuje u stoupenců Bureše. Zpochybňování a odvádění od meritu věci. Zavlečení je prostě zavlečení. A je úplně jedno kam.
Už jsem to tu jednou dával:
https://www.forum24.cz/slameny-panak-ob ... d=12842703

Taky to, že někdo kupoval drogy od Bartoše. Ano je to svinstvo, ale na to musejí být vždy dva, prodejce a chtivý kupec. Tím neomlouvám Piráta, jen dodávám, že musí být i druhá strana.
aleshonsa

26. 9. 2021, 12:49

Mex píše: 25. 9. 2021, 7:15
Josef píše: 25. 9. 2021, 10:39 ... A třeba bude další výlet na Ruskem okupované území.
Nechápu, co mají lidi proti tomu výletu na Krym. Za tím snad může být jen závist.
Je tom krásně, pěkné moře, dobré klima. Jezdili tam komunističtí papaláši, a ti si uměli vybrat.
A protože to není tak snadné tam jet, tak tam bude málo turistů, což je taky super.
Životní úroveň tam bude přece jen trochu pod naší, navíc málo turistů, takže holky budou levné.
Co si lze víc přát?
Jel bych hned.
Pro mě je to třeba prdel světa (jedno jestli to je Rusko nebo Ukrajina – to vyjde na stejno) a muset tam jet bych bral za trest.
S pozdravem
Ing. Aleš Honsa
lubbez

26. 9. 2021, 1:36

Jozefe, strč si svý blbý kecy do prdele!!! Nikde jsem neomloval svého 18 letého smrada, že žral extošku, zaplať bůh že přestal. Pouze jsem konstatoval reálný fakt, že drogového dealera prostě volit nebudu.
robokop
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

26. 9. 2021, 3:39

On je nekdo z kandidatu drogovy dealer? Jsou nejake udukazy?
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)
Josef
Sponzor fora

26. 9. 2021, 3:55

lubbez píše: 26. 9. 2021, 1:36 Jozefe, strč si svý blbý kecy do prdele!!! Nikde jsem neomloval svého 18 letého smrada, že žral extošku, zaplať bůh že přestal. Pouze jsem konstatoval reálný fakt, že drogového dealera prostě volit nebudu.
Pokud máš důkazy, že je to drogový dealer, tak byj jsi měl konat, jinak se dopouštíš spoluviny. Pokud ne, tak si máš nechat ty kecy od cesty ty sám. Tož tak. Vol si koho chceš, to je tvé rozhodnutí.
lapa
medaile za lepsi forum

26. 9. 2021, 3:59

Na důkazy jsem se ptal už dávno... jako obvykle zůstalo jen u plivnuti :lol:
Nebo by mohl Bartoš taky jako Babiš prohlásit, že to byla dlouhodobě připravovaná kampaň a provokace :lol: :lol:
Kostka těžko vysvětlí úsečce, natož bodu, že život má i jiné dimenze než má ten jejich ...
lapa
medaile za lepsi forum

26. 9. 2021, 4:10

K tomu Krymu - nějak jsem k celkem legitimní otázce (o výběru Krymu papinkem) od místních babisoidu nedostal nějakou racionální odpověď.
Je to tím, že žádná neexistuje nebo na ni ještě nedostali "noty" :lol:?
Zamčeno

Zpět na „Provozní záležitosti“