Nebude, teď přijdou na řadu kolektoryBen Ash píše:Tak doufám, že teď už konečně s tebou bude zase normální řeč
Magiho výzkumný ústav
- magi
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
Dle úpravy hnojiště poznáme hospodáře, dle výsledu voleb jakýchkoliv duševní úroveň voličů.
- magi
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
NeotravujBen Ash píše:Kristova hodino!!!

Slavnostní zátop, Moravanka hrála, šampus tekl proudem, chlebíčky atd.....

Dle úpravy hnojiště poznáme hospodáře, dle výsledu voleb jakýchkoliv duševní úroveň voličů.
-
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
Tak Jarpice jsou až za Prahou, tak nejdřív trubky k nám a pokračovat to pak může k Honzovi D.
.
Máš to Magi fakt "vymakaný", jsi náš velký vzor. Vzhůru k úsporám, ať maj energovyděrači vztek
.
Smůla je, že už bude teplo a radost bude velká až na podzim. To už budeš nejspíš dodávat teplo do celé vsi...

Máš to Magi fakt "vymakaný", jsi náš velký vzor. Vzhůru k úsporám, ať maj energovyděrači vztek

Smůla je, že už bude teplo a radost bude velká až na podzim. To už budeš nejspíš dodávat teplo do celé vsi...
Tak já bych se taky připojil. Teď jsem pečlivě propočítal kolik bude potřeba trubek a zjistil jsem, že až k nám by stačily jenom dvě ......... a když budu vodu z radiátorů vypouštět a magi ji na druhé straně bude pořád doplňovat, tak by mi stačila trubka jenom jedna 

Josef: Na tom schématu to sice zakreslený nemá, ale třeby by ti mohl dodávat teplou vodu v bandaskách 

- magi
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
Máte recht, trubka stačí jen jedna.
Deficitní vodu budeme brát z řeky a pochopitelně Vám ji budeme fakturovat. Cena říční vody dnes je cca 5,50 á M3 + náklady na čištění a úpravu.
Dále Vám budeme fakturovat celkovou energii dodanou do potrubí, tedy nikoliv pouze energii Vámi odebranou pro vytápění.
PS: Se mnou se hodně špatně obchoduje
, jsem vychcanej jak letní bouřka.
Deficitní vodu budeme brát z řeky a pochopitelně Vám ji budeme fakturovat. Cena říční vody dnes je cca 5,50 á M3 + náklady na čištění a úpravu.
Dále Vám budeme fakturovat celkovou energii dodanou do potrubí, tedy nikoliv pouze energii Vámi odebranou pro vytápění.
PS: Se mnou se hodně špatně obchoduje

- magi
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
http://www.youtube.com/watch?v=CgR_C06P ... e=youtu.be" onclick="window.open(this.href);return false;
Po kom to dítě asi bude?

Po kom to dítě asi bude?

-
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:

Ale je dobrý, že mačká většinou červený, asi se jí víc líbí...Tak bacha na central stop bez dozoru!
Šikule a velké povzbuzení do další práce. Je to velká radost, že v tom nejsme sami..

Jak to půjde, přijede hodný strejda a s obraběčkou prohovoří, třeba se od ní něco naučím

Dík..M.