Systém digitálního odměřování polohy (DRO) + LED displej

Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .

Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Pravidla fóra
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .

Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Odpovědět
robokop
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

11. 4. 2017, 10:12

testovali jsme vystup primo ze snimaciho svaba (ne ze zde nabizeneho odmerovani) ve formatu abz spolecne s fupem
vysledky nic moc
bude treba to nejak zpracovat pomoci mcu aby se to vyfiltrovalo a dal se ten signal pouzit
takze to bude v tomhle ohledu potrebovat jeste nejakej vyvoj

taky nevim jak je to s dostupnosti snimacich krouzku a navic jeste rychlost do ktere to bude schopne chodit
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)
Monteg

11. 4. 2017, 11:12

Tak to nejsou moc dobré zprávy moc se mi to líbilo
SITALL
Sponzor fora
Kontaktovat uživatele:

13. 4. 2017, 11:26

Mrzí mě, že některé příspěvky diskutujících vzbuzují dojem, že to nemůže fungovat. VŠE ČIDLA Z MÉ NABÍDKY JSOU FUNKČNÍ. V příspěvcích se jedná o to, že obvod AS5311 (který je použit v mých senzorech) není vhodné používat bez digitální filtraci. Čidlo které testovali Robokop a Flupe obsahovalo POUZE SAMOTNÝ SENZOR AS5311. Jinak, vše čidla z mé nabídky obsahují i zabudovaný procesor, který tento problém eliminuje. A ni jeden ze zákazníku si nestěžoval na nefunkčnost nebo problémy s tímto DRO. Každopádně, dávám na své výrobky řádnou fakturu a samozřejmě i záruku navraceni peněz v případě nespokojenosti. Jsem registrovaný živnostník a nejsem sebevrah abych si zahrával s případnou stížnosti do ČOI.
25 let v oboru audio/video
24 let v oboru senzorů a měřících přístrojů
robokop
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

14. 4. 2017, 7:17

Presne tak
Aby nedoslo k nedorozumeni

Jednalo se v nasem pripade o zakazkovy snimac vyrobeny za ucelem testu vystupu ktery neni v nabidce

Bezne nabizene snimace pouzivaji jine vystupy ktere jsou bez problemu

Ten kdo vyzaduje vystup ABZ musi si koupit neco jineho
Odmerovani od SITALa to zatim neumi
SITALL
Sponzor fora
Kontaktovat uživatele:

14. 4. 2017, 12:39

přeji všem hezké a pohodlné svátky! :) :) :)
karabazz

30. 4. 2017, 11:30

Zdravím. Mám o tuto věc zájem ... může mi někdo to tady doporučit nebo naopak rozmluvit? Ze zdejších příspěvků nemám jednoznačný pocit. Někdo píše, že to koupil a funguje ... někdo naopak, že to fungovat nemůže. Nerd bych kupoval něco, co nebude fungovat. Pokud bych jsem měl vetší stroj tak si pořídím něco optického. Ale bohužel není na to místo. Stačila by mě i přesnost deklarovaných ±40 µm/m ... Jestli jsem to pochopil správně, tak u menších vzdáleností se ta přesnost proporcionálně zlepšuje? Tak že u menšího posunu to bude ještě přesnější? Zeptal bych na to prodejce ale potřebuji spíš "nestranný pohled" :D
fmodel
Kontaktovat uživatele:

30. 4. 2017, 12:06

Obávám se že jsi to nečetl ale jen prolítnul ,jinak by sis všimnul že se tu míchají jablka a hrušky.
http://www.rm-reznicek.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
robokop
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

30. 4. 2017, 1:24

Standardni odmerovani funguje bezproblemove
To co nefungovalo byl testovaci kus s jinym rozhranim a bylo to kvuli tomu rozhrani
addo1

2. 5. 2017, 10:55

Približne do akej točnej dĺžky je to ešte použiteľné? Resp. je to použiteľné na stroje typu : S28, SU32, Kart E1N, E2N, E3N a podobne? Dajme tomu do točnej dĺžky 750mm, v nejakej rozumnej presnosti? Ďakujem za odpoveď.
SU32 :) http://addo1.rajce.idnes.cz/SU32/#" onclick="window.open(this.href);return false;
SITALL
Sponzor fora
Kontaktovat uživatele:

4. 5. 2017, 12:17

addo1 píše:Približne do akej točnej dĺžky je to ešte použiteľné? Resp. je to použiteľné na stroje typu : S28, SU32, Kart E1N, E2N, E3N a podobne? Dajme tomu do točnej dĺžky 750mm, v nejakej rozumnej presnosti? Ďakujem za odpoveď.
Přesnost měřeni je omezená přesnosti magnetické pásky ±40µm/m. Čili u odměřováni na délce 1m dá se měřit s přesnosti do cca 0,04mm. Mám přípravek na měřeni se kterým jsem si hrál :)
Viz http://www.c-n-c.cz/viewtopic.php?f=8&t=23183&start=60
U firmy Spezial jsou v nabídce pasky s přesnosti ±20µm/m a dokonce i s přesnosti ±10µm/m. Neměl jsem si možnost je vyzkoušet. Bohužel prodávají je pouze ve velkých baleních 25-30m :(
SITALL
Sponzor fora
Kontaktovat uživatele:

14. 5. 2017, 10:34

Bylo tady pár dotazů ohledně dostupnosti pásky s lepší přesnosti. Pokud by tady bylo alespoň pár zájemců o variantu s paskou 20µm/m tak bych klidně šel do koupi celého balení (25m). Cena za metr by pak byla 180 Kč/dm.
t256

14. 5. 2017, 12:28

SITALL píše: ...Cena za metr by pak byla 180 Kč/dm.
Jak je tohle mysleno?
SITALL
Sponzor fora
Kontaktovat uživatele:

14. 5. 2017, 12:54

Myšleno to tak, že momentálně nabízím k senzorům pásku s přesnosti ±40µm/m za cenu 145 Kč/dm. Páska s přesnosti ±20µm/m by byla za cenu 180 Kč/dm. V ceně je i ochranná nerezová páska. Samozřejmě ceny jsou vč. DPH=21%
SITALL
Sponzor fora
Kontaktovat uživatele:

14. 5. 2017, 12:55

a omlouvám se za překlep... :)
lubbez

18. 5. 2017, 8:21

Zdravím. Diskuze na téma "funguje/nefunguje" mne zaujala natolik, že jsem se rozhodnul si na tom taky spálit pazoury. Mám k tomu pár důvodů. I já jsem si koupil od SITALLa DRO a krásně funguje, proč by výrobce vyráběl něco, co není funkční a na závěr proč to ostatním(A,B a Z) funguje. Trochu jsem pročetl manuál, trochu jsem pocoural po netu a nikde jsem nenarazil na problém s výstupy A a B. Tak jsem tedy od SILALLa vysomroval taky jeden kousek - samotné IO a malou testovací destičku. Mám sestavený přípravek, ve kterém se pohybuje pásek a samozřejmě je tam přidělaný i samotný čip. Teď pracuji na displeji, který bude krom naměřených dat ukazovat i obsahy různých pracovních registrů. A samozřejmě vás budu informovat, jak moc jsem si tu hubu nabil. :-)
Odpovědět

Zpět na „Prodej“