Utoky na forum
-
zverodoktor
- Ben Ash
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Teď to jde, ale nevyžaduje to nové přihlášení tak jako dříve. Mimochodem nevím jestli je to nová strategie, ale zaregistroval se nový uživatel s nikem cncparadrobota a mailem na googlu. To by nebylo zas až tak divné, ale podle jména jde o košického politika Viliama Pučeka, (bývalého?) učitele a kandidáta na hejtmana kraje (župan) Navíc se přihlašuje z nějaké vyhrazené Ip (10.2.3.3) No nějak se mi nechce věřit, že si župan ve volných chvílích mezi politikou a kantorstvím staví encéčko.
EDIT: tu ip adresu to ukazuje stejnou u všech registrujících se ID to bude nějaká chyba
EDIT: tu ip adresu to ukazuje stejnou u všech registrujících se ID to bude nějaká chyba
Per aspera ad astra
Ahoj,
nevim, jestli to souvisi s utoky, ale vcera mne to odhlasilo od vsech aktivnich pripojeni (PC+tablet) a protoze ja trubka jsem nemohl trefit ani najit heslo, zadal jsem celkem asi 3x zadost o resetovani hesla.
Ovsem ten email nikdy nedorazil a ani neskoncil ve spamu.
Ma to souvislost s utoky?
[Nakonec jsem heslo nasel v papirech a kvuli limitu neuspesnych pokusu jsem musel pres overovaci otazku (Marecku, podejte mi ....) - to zafungovalo
- a ted muzu psat tohle
.
A jeste jedna vec - pri tech neuspesnych pokusech o prihlaseni se zobrazi info moznosti oslovit admina o pomoc, ale ten odkaz vede/vedl na neexistujici stranku.
Opet - vliv utoku nebo jen nekonzistence stranek?]
nevim, jestli to souvisi s utoky, ale vcera mne to odhlasilo od vsech aktivnich pripojeni (PC+tablet) a protoze ja trubka jsem nemohl trefit ani najit heslo, zadal jsem celkem asi 3x zadost o resetovani hesla.
Ovsem ten email nikdy nedorazil a ani neskoncil ve spamu.
Ma to souvislost s utoky?
[Nakonec jsem heslo nasel v papirech a kvuli limitu neuspesnych pokusu jsem musel pres overovaci otazku (Marecku, podejte mi ....) - to zafungovalo
A jeste jedna vec - pri tech neuspesnych pokusech o prihlaseni se zobrazi info moznosti oslovit admina o pomoc, ale ten odkaz vede/vedl na neexistujici stranku.
Opet - vliv utoku nebo jen nekonzistence stranek?]
Kostka těžko vysvětlí úsečce, natož bodu, že život má i jiné dimenze než má ten jejich ...
- robokop
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
musel jsem mazat chace a sessions protoze byli nekonzistentni
to bylo to odhaseni
ta neexistujci stranka je nekonzistence webu, casem se k tomu dostanu
ta administrace by mela byt finalne opravena
maily z fora by mohli zacit zase chodit, test mi prosel na vybornou
to bylo to odhaseni
ta neexistujci stranka je nekonzistence webu, casem se k tomu dostanu
ta administrace by mela byt finalne opravena
maily z fora by mohli zacit zase chodit, test mi prosel na vybornou
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)
Takze tohle je korektni - tedy spravne se zobrazi, ze stranka neni k dispozici (okurzivoval jsem pri vkopirovani)?
Informace
Stránka pro kontaktování administrátora není k dispozici.
Kostka těžko vysvětlí úsečce, natož bodu, že život má i jiné dimenze než má ten jejich ...