Vůbec nepřemýšlej!!! Garáž nech garáží a Rovnou si vybetonuj stodolu !!!!
Moje Zkušenost a většiny ostatních !
S jídlem roste chuť a k soustruhu časem přibude frézka a vrtačka a bruska a další ! Soustruhem to jen opravdu začíná ! Začneš jedním soustruhem a skončíš menší strojní dílničkou
[/quote]
Problém právě je, že stodola je víc prašná než garáž, a v té garáži je jen jedno auto které se ve výhledu nejspíš prodá takže to rozhodování není zas jednoduchý.
A prašnou stodolou myslím jako seník plný (čeho jiného než) sena, cirkulárka + dřevo, kočky lezoucí po trámech, taková ta klasika, takže mi to nepřijde nejlepší. Ono ta garáž není o moc lepší jelikož je tam taky spousta věcí, například spousta barev a benzínu uložených na skříních, pneumatiky, ale je pravda, že ta garáž je o dost menší, takže tam není moc místa na nic extra, kdežto ve stodole jo. Kdyby se mi tu stodolu povedlo nějak vyčistit potažmo zbavit prachu, mělo by to možná I výhodu že bych konečně dal 3d tiskárnu někam z domu, což by bylo fajn, ale to by se musela polovina věcí vyházet, komplet udělat novou podlahu jelikož je tam jen ušlapaná hlína... což by taky znamenalo dostat odtamtud cirkulárku vážící asi 500kg ne-li víc.
Byla by to fakt práce na týdny, ne-li na měsíce uvést to do nějakýho slušnýho stavu, a radši ani nepočítám kolik by to stálo.
Další blbá otázka, ale jen tak pro zajímavost: Co by se stalo kdybych ten soustruh nepřimontoval k zemi? Ty dvě tuny váhy snad něco udrží ne?