No vida, pokrok.
Tak se pak zkus podívat na tu flash, jestli tam má partition nastavený příznak aktivní.
Arduino+CNC
flesh je asi v pořádku .....nevím jestli je to možné ? ale USB mi blokoval Estlcam a jelikož mám v notebooku i Cd/dvd jako USB tak nešlo bootovat ani z něhoMex píše:No vida, pokrok.
Tak se pak zkus podívat na tu flash, jestli tam má partition nastavený příznak aktivní.
zjistil jsem to jen náhodou že jsem chtel na tom mém šudlátku co mám něco skusit a nerozjel jsem ani arduino s cnc schieldem ..důvod byl ten že jsem chtěl před tím skusit výstup na stroj přímo z Estlcamu a nejak mi zustala viset přídrž krokáčů všechny osy zůstaly stále pod proudem i když jsem estlcam vypnul ( navíc bylo několikrát restartováno a vypnuto ) dnes jem zapnul notebook napojil stroj a okamžitě stvrdly motory nešlo s nima potočit ....ani jeden program co na GRBL používám se k portu stroje nedostal ,skusil jsem všechny konektory USB a nic ....pomohlo až když jsem spustil Estlcam a odpojil se od portu a pak teprve Estlcam vypnul ...znovu vše fungovalo jak má

Mn-80