Zkus se trochu usmívat na svět

Neudělal jim nic! A pokud nevíš, tak já ti říkám, že je to Z Á V I S T ! Vždy to byl třetí pud. (1, zachování sebe, 2, zahování rodu 3, závist)rollfree píše:Teda gurulusi, ani nechci domyslet, co strasneho jsi musel vsem tem lidem udelat, ze se do Tebe tak navazeji. ;-(
pokud má fórum být přínosem pro všechny nesmí se v něm lhát a říkat nesmysly, neboť se toho někdo strašně rychle chytí a ty nesmysly bude kopírovat... u té Plagmy V2 to bylo na začátku vše dokonale rovné, což prostě z principu věci není možné a nakonec ten člověk byl nějak donucen se zamyslet vzít nějaké měřidlo a zjistil že má roh o 3,6mm jinak (to je obrovské číslo pro ukládání lineárů a stavby byť hobby frézy) a já si osobně myslím, že ač ten člověk mohl být jakkoliv uražen, že se do něho reje tak ve finále je rád že takhle obrovskou chybu objevil hned na začátku a nevleče se mu dál..a ve finále je rád, že mu do toho někdo ryl.. (alespoň já bych byl) samozřejmě budou tam další chyby.. kdyby do toho nikdo neryl tak by se byl nakonec do prsou jakou má mašinu ..rollfree píše:Jinak docela odstrasujici priklad je tema PlugMa V2. Tam si nejaky mlady borec stavi frezku, a "stari praktici" maji hroznou potrebu se do neho porad velmi negativne trefovat. Docela toho borce obdivuji, ze to jeste nevzdal a pise sem dal. Podle me je vyrazny rozdil mezi snahou pomoct a mezi kritikou za kazdou cenu a shazovanim toho druheho.
Ano, v tom mas urcite pravdu. A pokud mas ochotu a schopnosti poradit (coz zjevne mas), tak je to fajn a slechti Te to. Jen prosim zvaz formu.RaS píše:pokud má fórum být přínosem pro všechny nesmí se v něm lhát a říkat nesmysly, neboť se toho někdo strašně rychle chytí a ty nesmysly bude kopírovat...
Ber to sportovně ale neznamená zkratka RaS "Reju ako Sviňa"RaS píše:pokud má fórum být přínosem pro všechny nesmí se v něm lhát a říkat nesmysly, neboť se toho někdo strašně rychle chytí a ty nesmysly bude kopírovat... u té Plagmy V2 to bylo na začátku vše dokonale rovné, což prostě z principu věci není možné a nakonec ten člověk byl nějak donucen se zamyslet vzít nějaké měřidlo a zjistil že má roh o 3,6mm jinak (to je obrovské číslo pro ukládání lineárů a stavby byť hobby frézy) a já si osobně myslím, že ač ten člověk mohl být jakkoliv uražen, že se do něho reje tak ve finále je rád že takhle obrovskou chybu objevil hned na začátku a nevleče se mu dál..a ve finále je rád, že mu do toho někdo ryl.. (alespoň já bych byl) samozřejmě budou tam další chyby.. kdyby do toho nikdo neryl tak by se byl nakonec do prsou jakou má mašinu ..rollfree píše:Jinak docela odstrasujici priklad je tema PlugMa V2. Tam si nejaky mlady borec stavi frezku, a "stari praktici" maji hroznou potrebu se do neho porad velmi negativne trefovat. Docela toho borce obdivuji, ze to jeste nevzdal a pise sem dal. Podle me je vyrazny rozdil mezi snahou pomoct a mezi kritikou za kazdou cenu a shazovanim toho druheho.
uznávám, že je to hodně o tom jak se to podá, ale to ve světě pouhých textů nikdy nevyplyne tak jak to pisatel myslel a pokud je někdo vztahovačnej a urážlivej..
měl jsem kdysi na škole učitele.. on vždycky přišel poklepal po rameni a říkal pěkně to děláš.. ale je to uplně na hovnona takovou kritiku se člověk zlobit nemůže..
je to radical sr3 rs motor hayabusa 1,3 poladěná od Powertecugarulus píše:Skusim teda. Mas pravdu,treba sa viacej usmievat a byt pozitivnejsi...
Ale dakujem ze si povedal ze by som ku vam zapadol![]()
![]()
Hned sa viacej usmievam.
(ano, obcas ma chiti taka pesimisticka nalada, hlavne ked sa nieco tazke zomelie v mojom zivote, alebo nieco riesim,no vecny nie som)
Edit: Vzdy ma zaujimalo co to mas na tom avatare,len som sa hanbil opytat