Sraz PRAHA
- robokop
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
pred chvili jsme debatovali s gravosakama o srazu a padl navrh na hospodu ktera by na tom mela byt lip
ma salonek a rychlejsi obsluhu a je nedaleko te prvni
ma salonek a rychlejsi obsluhu a je nedaleko te prvni
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)
-
Heloou,
v Praze mate veletrh FOR INDUSTRY a ja jse asi pujdu podivat 13.3.2012. Nejde se nahodou na pivo nebo do vinoteky?
Vecer pojedu vlakem dom.
v Praze mate veletrh FOR INDUSTRY a ja jse asi pujdu podivat 13.3.2012. Nejde se nahodou na pivo nebo do vinoteky?
Vecer pojedu vlakem dom.
To by se asi dalo, v okolí letnan je několik putik , občas jsem chodil do penzionu Domino, dobře tam vaří a možná i obsluha bude k něčemu. Zkusím si tam cvičně zase zajít na jídlo.
XpertMill, Gravos, Ninos, Galaad
IQ156
-1500Kč, -520Kč, -1čokoláda, - 28000Kč
www.freeair.cz www.rotexelectric.eu www.retrofitcnc.cz
IQ156
-
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
Tak toho se Tumlíku neboj! na mě určitě nemáš, stydět se budeš Ty!! Já bych návštěvu zcela zištně uvítal, naučil bys "gymnazistu" něco o řemeslutumlik píše:neblbni, já se ožeru a budeš se za mě stydětMirek-Gravos píše:To by byla čest, kdybys zavítal Tumlíku. Taky bych dal opáčko
.

Ubytování, exkurze v Gravosu, všestraná péče, dostatek piva atd. zajištěna! Prostě víkend bez hranic

V první chvíli mi to nedošlo, představil jsem si roba na parním válci, což v souvislostí s výrazem cetka vyznělo zvlášť komickyBen Ash píše:Jsem si myslel že jako prodejce parních cetek budeš mít na Vyžlovce stánek

Kurna chlapi, zima na krku a žádný srázek, zahrádky taky za chvíli zavřou nebo budem klepat kosu...
Co takhle středa 10.10 at se nějak pohnem, lokalita bud někde jako minul ( okolo palmovky) , případně Vysočany, Letnany, Ládví...
Pokud možno ne úplně pajzl aby jsme se slyšeli, pokud by nevadilo navrhnu čínu na proseku, moc lidí tam nechodí, točí tam Plzen, dá se být venku nebo vevnitř.
Co takhle středa 10.10 at se nějak pohnem, lokalita bud někde jako minul ( okolo palmovky) , případně Vysočany, Letnany, Ládví...
Pokud možno ne úplně pajzl aby jsme se slyšeli, pokud by nevadilo navrhnu čínu na proseku, moc lidí tam nechodí, točí tam Plzen, dá se být venku nebo vevnitř.
XpertMill, Gravos, Ninos, Galaad
IQ156
IQ156