Jde, tadyta fotka je s mensi kudlou. Prave ze ani kdyz se opre o horni plochu tak to nestaci.Reinkarnace píše: ↑10. 2. 2021, 8:44 Ten držák nejde spustit pod hranu upínače, až na horní plochu nožového suportu?
Co jste dneska bastlili?
SM16A, FN20, 3E710B, CDC7-2, HO02, CO2laser, Fiber.. propagator www.atreon.cz
Ja by som tiež letované nože nechal v tom šuflíku, nie sme predsa v rusku
ak to nevieš nabrúsiť, tak ti to aj tak bude robiť vrabčie hniezda. Ja letované nože používam iba na nejaké špeciality, na ktoré nemám plátok, napríklad na trapézové závity, drážky do remenice a pod. Plátkové si kúpiš v takom rozmere, aby ti tam sedeli a vybavené.

Tos C45-2000
Tak jsem dneska zkusil nahodit upichovák 16*16 plátek MGMN 2mm, stejný problém jako s letovanýma. Prostě cca 2mm nad osou. Přece nebudu snižovat i plátkové držákyCjuz píše: ↑10. 2. 2021, 8:57Stejně je nakonec necháš v šuplíku a budeš používat plátky.
Já mám taky letovaných nožů a používám jen když beru něco co kope, abych si neomlátil plátek.
Navíc pochybuji že bys ten šuplík vůbec někdy dokázal spotřebovat.
PS: pokud ti tam nesedí plátkový držák tak to je blbé.

řešil jsem stejný problém (Multifix vel. E), nakonec jsem zjistil, že každý výrobce má ty držáky jinak tlustý ve spodku, u některých jsem si musel každý držák dole ofrézovat aby se tam ten nůž vešel níž (bylo to kalený, takže to moc nedopadlo), ale třeba držáky od Paulimotu z ebay.de byly dole rovnou o něco tenčí a vešly se mi krásně
Tohle je Paulimot, držák má dole cca 5mm a snížit ho o 2,5 je asi moc, aby zůstal pohromadě při dotažení šroubů na nožibrutal píše: ↑11. 2. 2021, 8:19 řešil jsem stejný problém (Multifix vel. E), nakonec jsem zjistil, že každý výrobce má ty držáky jinak tlustý ve spodku, u některých jsem si musel každý držák dole ofrézovat aby se tam ten nůž vešel níž (bylo to kalený, takže to moc nedopadlo), ale třeba držáky od Paulimotu z ebay.de byly dole rovnou o něco tenčí a vešly se mi krásně

No jasné... spiatočkové koleso do prevodovky zetora a usvedčujúci foto dôkaz tvojej asistentky fotenia

Inak ťa obdivujem, niečo také malé vidieť už považujem za umenie, nieto to ešte vyrobiť...
- Přílohy
-
- Asistentka fotenia.jpg (20.43 KiB) Zobrazeno 3165 x
To že niekto nerozumie tomu čo píšem, neznamená že som troll 

Jsem ostuda, nevěděl jsem, co (kdo) je to Venom

Měls kousek pravdy, finálním úkonem bude patina (proměna, jako u Venoma

Kdepak ... asistentka focení se mi fláká v květináči
https://youtu.be/lrq_BS63dhI
Ale jinak máš pravdu ... bez kvalitního okuláru v dílně se to už nedá dělat. Ale jinak je to stále ještě dost velký. Až se budu nudit tak zkusím udělat kolečko M0,11 s průměrem 1,1mm a díru 0,5mm. To bude teprve to pravý do Zetoru.