Bylo, ale pak by se hůře zdůvodnilo proč je v předsíni soustruh.
Jenom mi to připomnělo forek :
Maruško jsme spolu skoro 50 let - přiznej se uvažovala jsi někdy o rozvodu ?
O rozvodu nikdy - vždycky jenom o vraždě !
To bych chtěl taky umět..
Hezký!
To upínání je custom čistě na toto? Nemáš 4-paknu nebo to má jiný důvod?HonzaHorka píše: ↑10. 3. 2021, 7:05
Dneska jsem používal soustruh trochu netradičně a to tak že jsem zkrucoval čtyřhranné tyče 12x12.
Tome není to sranda sehnat, chce to známé, kamarády, prohlížet inzeráty, a stejně je to běh na dlouhou trať. A to jsem ani nepsal, že k ní byla ještě nová stovková čtyřpakna, taky zabalená, jen bez origo krabičky, s oběma sadama sčíslovanejch čelistí...
Jaký je bonus takového kousku, cena, kvalita?Charon píše: ↑11. 3. 2021, 3:49Tome není to sranda sehnat, chce to známé, kamarády, prohlížet inzeráty, a stejně je to běh na dlouhou trať. A to jsem ani nepsal, že k ní byla ještě nová stovková čtyřpakna, taky zabalená, jen bez origo krabičky, s oběma sadama sčíslovanejch čelistí...
Ctyrpaknovku mám, ale říkal.jsrm si že ji nebudu ničit. Mám k soustruhu příruby pro unášecí srdce no a stačilo vyndat středový kruh a místo něj dát na sebe několik podložek z 4mm plechu s vyseknutou čtyřhrannou dírou. No a taky takhle to odsejpá. Nemusím furt točit kličkou na univerzále a pouze zasunu tyč a zase vysunu. Je to bezvadně rychlé. Koníka používám jako doraz.Thomeeque píše: ↑11. 3. 2021, 3:37To upínání je custom čistě na toto? Nemáš 4-paknu nebo to má jiný důvod?HonzaHorka píše: ↑10. 3. 2021, 7:05
Dneska jsem používal soustruh trochu netradičně a to tak že jsem zkrucoval čtyřhranné tyče 12x12.
No cena to není, je obdobná novému čínskému třeba tady od čejky