A ty vidíš vše barevně a ještě v ženském rozlišení. To jde od tebe taky dopředu očekávat. Argumenty nikde. co? Prostě si nechceš připustit, že i ty nemíváš pavdu.fmodel píše: ↑23. 12. 2021, 9:27Černobílé vidění světa ,,na jedno oko slepej ",co jsem od tebe mohl očekávát .Josef píše: ↑23. 12. 2021, 9:04Chvalozpěvy na Čínu a Rusko najít umíš, články o různých pohlavích taky, a to co tě zajímá asi podružně nechceš, jen popichuješ.fmodel píše: ↑23. 12. 2021, 7:13
No Babiš byl slavnej asi tejden a nikdo nic nemusel hledat ,novináři to naservírovali jako hotovou zlodějnu, a teď ty ostatní bych měl hledat a luštit jestli náhodou nepatřej mezi ,,sponzory "třeba starostů ? to nám ti progresivní novináři nějak usnuli, nebo je ostatních 300 subjektů křišťálově čistých?
hospudka
Moderátor: sysel
Přeji všem pěkné svátky!.)
A rovnou si musím zanadávat. Koupil jsem paní jako dárek nějaký telefon Apple a včera večer jsme to rozbalili. Nejen že uvnitř nebyl ani návod, ani sluchátka, ale dokonce tam nebyla ani nabíječka! Jen nějaký krátký kabel s koncovkami, které nikam nemůžu dát. Ta věc stála dost peněz, a není tam ani nabíječka, základní věc k používání. Jak se to řeší, snad po mě nechtějí abych šel do toho obchodu znovu a znovu jim dal peníze - peníze za tak samozřejmou věc jako je nabíječka? Opravdu tomu nerozumím.
A rovnou si musím zanadávat. Koupil jsem paní jako dárek nějaký telefon Apple a včera večer jsme to rozbalili. Nejen že uvnitř nebyl ani návod, ani sluchátka, ale dokonce tam nebyla ani nabíječka! Jen nějaký krátký kabel s koncovkami, které nikam nemůžu dát. Ta věc stála dost peněz, a není tam ani nabíječka, základní věc k používání. Jak se to řeší, snad po mě nechtějí abych šel do toho obchodu znovu a znovu jim dal peníze - peníze za tak samozřejmou věc jako je nabíječka? Opravdu tomu nerozumím.
No jo, koupíš to a je to hned rozbitý, nakousnutýAris píše: ↑25. 12. 2021, 10:05 Přeji všem pěkné svátky!.)

SM16A, FN20, 3E710B, CDC7-2, HO02, CO2laser, Fiber.. propagator www.atreon.cz
Jojo. Nedávat k přístrojům nabíječky je nový trend.
A prý je to hrozně zelené, protože se nemusí ke každému zařízení ta nabíječka dodat. Když ji prý stejně každý má doma od starého telefonu.
Že ne každý po koupení nového telefonu ten starý zahodí, aby mu zbyla nabíječka, to se už neuvažuje.
A to pomíjím fakt, že jako se vyvíjejí telefony, tak se vyvíjejí i nabíječky a standardy nabíjení.
Takže je to opravdu hrozně zelené a šetrné pro přírodu.
Majitel nového telefonu si musí jít koupit ještě nabíječku, v další krabičce a opět s dopravou z druhé strany zeměkoule.
A to se vyplatí.
A prý je to hrozně zelené, protože se nemusí ke každému zařízení ta nabíječka dodat. Když ji prý stejně každý má doma od starého telefonu.
Že ne každý po koupení nového telefonu ten starý zahodí, aby mu zbyla nabíječka, to se už neuvažuje.
A to pomíjím fakt, že jako se vyvíjejí telefony, tak se vyvíjejí i nabíječky a standardy nabíjení.
Takže je to opravdu hrozně zelené a šetrné pro přírodu.
Majitel nového telefonu si musí jít koupit ještě nabíječku, v další krabičce a opět s dopravou z druhé strany zeměkoule.
A to se vyplatí.
To jsou fakt teplouši. Přečetl jsem si oficiální komuniké, že tato změna ušetří tunu Co2 a lední medvěd tak neumře.
Takže nyní si půjdu objednat nabíječku která bude zabalená v plastu a papíru. Dovezla ji z druhé strany světa obří loď v kontejneru a mě ji doveze maník ve staré dieselové dodávce. Cítím se tak ekologicky.
Dále si myslím že společnosti (nemalý podíl v prodejich) budou nakupovat k telefonům nové nabíječky rovnou. Sázka že zaměstnanci budou mít doma odpovídající příslušenství bude lichá.
Takže nyní si půjdu objednat nabíječku která bude zabalená v plastu a papíru. Dovezla ji z druhé strany světa obří loď v kontejneru a mě ji doveze maník ve staré dieselové dodávce. Cítím se tak ekologicky.
Dále si myslím že společnosti (nemalý podíl v prodejich) budou nakupovat k telefonům nové nabíječky rovnou. Sázka že zaměstnanci budou mít doma odpovídající příslušenství bude lichá.
Naivo. Cena se navýší, protože je to novej přístroj. Jestli tam dali nebo nedali nabíječku, to vůbec nehraje roli.
To je jako když vláda řekne, že je něco moc drahýho a že sníží DPH toho něčeho na polovinu. Že to bude o 10% levnější...