cena okolo 700--800e
FUS 22
Rumunská frézka, licence FN 20 z TOS Žebrák. Mám ji a je to špičková nástrojářská frézka, kvalitou naprosto srovnatelná s FN 20 (kterou mám taky). Chybí snad jen rychloposuvy. V těch dvou bednách je (nebo alespoň bylo) absolutně veškeré příslušenství na které si člověk vzpomene - trny, rychloběžná hlava, obrážecí hlava, otočný stůl, dělička, atd. Takže jestli je to za ty peníze i s příslušenstvím, tak neváhat ani minutu!
Ja používam vazelínu od Husqvarny na mazenie uhlových prevodov v krovinorezochSO 545 píše:Manual uz mam ale poprosil by som o jednu radu.
Aku vazelinu pouzit pri premazani rychlobeznej hlavy ?
Kupil som jednu ulozenku , nerobila asi nikdy v zivote
a vazelina sa zmenila na beton.
Vdaka za vase rady a skusenosti.
-
Ahoj. Mas prosim ta nejake skusenosti s prevodovkou posuvu. Mne vypadava posuv akoby tam bola nejaka spojka. Dakujem
Je tam spojka skontroluj ju.
Nieje to spojka ako taka ale bezpecnostny clen pri pretazeni sa rozopne.
Nieco sposob celnych ozubenych kolies ktore na seba tlaci spruzina pri vacsej zatazi sa smyknu cez seba.
Odklop skrinu elektriky a mas tam dekle cez ktore sa dostanes k mechanizmu posuvu v pohode.
Nieje to spojka ako taka ale bezpecnostny clen pri pretazeni sa rozopne.
Nieco sposob celnych ozubenych kolies ktore na seba tlaci spruzina pri vacsej zatazi sa smyknu cez seba.
Odklop skrinu elektriky a mas tam dekle cez ktore sa dostanes k mechanizmu posuvu v pohode.