Ahoj,
prodam kyslikovodikovou svarecku KVS 20.
Popis je v prilozenem souboru (manual).
Cena 12.000 Kc
Nutna vlastni doprava z Nusli (Praha) z 5. kvetna (magistrala smer z centra) - nelze poslat postou.
Kyslikovodikova svarecka
Pravidla fóra
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .
Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .
Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
- Přílohy
-
- Kyslíkovodíková svářečka KVS 20.pdf
- (1.68 MiB) Staženo 859 x
profor: jaký to je rok výroby? Tyhle staré svářečky bývají tak zkorodované a s rozpadlým těsněním, že jsou nefunkční. Tahle je na tom jak? Máš nějaké fotky vnitřku/vnějšku? Jednu už jsem okukoval, byla na Aukru za 3000Kč, ale právě z důvodu totální sežranosti jsem její zakoupení nakonec zavrhnul.
No - svarecka byla v provozu v nejake optice a kdyz jsem ji kupoval, tak jsem ji daval do Podoli ke generalce. Takze bezproblemova. Ukazoval mi nejake hinty ke svarovani a funguje opravdu dobre. Nafotit ji muzu, ale bude to chvili trvat. Prodavam ji proto, ze pro ni nemam vyuziti a od generalkovani nebyla v provozu. (Puvodne jsem pocital s podobnym vyuzitim, jako ma Jova, tusim, na svych strankach, ale nakonec asi budu muset jit jinou cestou, protoze mi doslo, ze ke kaleni budu muset pouzivat jiny plamen...
Naposledy upravil(a) profor dne 7. 10. 2013, 1:53, celkem upraveno 1 x.