Matice M5 samojistná Levá a pravá
Pravidla fóra
toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem
toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem
Napr. tady http://www.mpjet.info/market/index.php? ... ucts_id=19 jsou prave, ale nevim jak ti bude vyhovovat cena. Je to modelarska bizuterie, takze nekdy je drazsi. Ale mely by byt sehnatelne skoro v kazdem modelarskem kamennem obchode.lubos píše:Netušítě někdo kde sehnat samojistné matice M5 s levým a pravým závitem?
Leve netusim.
http://www.spojit.cz/sortiment.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Elektrikář, mechaniku dělám jen z donucení a jako hobby.
a tady je mají ? nějak jsem nenašel nějaký katalog. Jediné co jsem našel je od astry ale dát za 4 plus 4 matice 160Kč teda nemusímSelic píše:http://www.spojit.cz/sortiment.html
XpertMill, Gravos, Ninos, Galaad
IQ156
-1500Kč, -520Kč, -1čokoláda, - 28000Kč
www.freeair.cz www.rotexelectric.eu www.retrofitcnc.cz
IQ156
chci aby to mělo nějakou úroven
proto bych rád obě stejné jen jedna levo a jedna pravo potřebuju jich cca 100 a 100
XpertMill, Gravos, Ninos, Galaad
IQ156
IQ156
zvedni zakázku 1000x a nech si je vyrobit
ale vážně zkoušel jsi přímo výrobce jestli to nedělá?
já kdysi dělával šrouby zakázkové s osazením a už při blbejch 100kusech byly levnější než podobné neosazené z Fabory..
já kdysi dělával šrouby zakázkové s osazením a už při blbejch 100kusech byly levnější než podobné neosazené z Fabory..
věčný rýpal,který musí mít poslední slovo, odpůrce low-cost zařízení končících v naprosté většině případů v hromadě šrotu
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
-
Petr Bratřík
Prý se běžně vyrábí, levé ale skladem nemají, pravé jo. Mohl bych ti je objednat a koupit a případně i poslat, ale musel by sis je určitě vzít, protože bych je musel hotově zaplatit a kdybys je pak nechtěl, tak bych nevěděl co s nima a zbytečně bych vyhodil peníze. Potřebuješ vysoký nebo nízký?
kde je maj? dneska jsem jen tak z nudy v práci obvolal asi 10 dodavatelů a nikdo.. dokonce ani Fabory to nevede, a to jsem si myslel že ti mají sice za nesmyslnou cenu, ale všechno.. jediné co jsem sehnal je výroba.. ale úplné minimum o kterém by prej mohli začít uvažovat je 10000ks
věčný rýpal,který musí mít poslední slovo, odpůrce low-cost zařízení končících v naprosté většině případů v hromadě šrotu
-
Petr Bratřík
Takže dnes jsem se dozvěděl že pětky levé samojistící mi nakonec prostě nesežene, fyzicky prý nejsou, jen na papíře.
Omlouvám se za šíření poplašné zprávy.
Omlouvám se za šíření poplašné zprávy.